özgün kanal satışı (6k aboneli) organik

• Kullanıcı Dermy12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır . Ses ve Görüntü Yok Ama . Ses olarka Muzik Kullandım

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

Satış Devam Etmektedir. Acil Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satılıktır.

Hocam ne tür oyunlar oynayarak aboneleri çektiniz kanalınıza. Alacak kişi o oyunları oynayabilecek. Online mı yoksa web tabanlı yada ilerlemeli oyunlar mı oynadınız ?

Hocam ne tür oyunlar oynayarak aboneleri çektiniz kanalınıza. Alacak kişi o oyunları oynayabilecek. Online mı yoksa web tabanlı yada ilerlemeli oyunlar mı oynadınız ?

Online ve Ben Pm atanlara Oyunu Söylüyorum . Hocam ama Farklı Oyunlarada Açılabilirsiniz. Hiç Ama Hiç Satmak İstemiyorum Ama yapacagım tek şey bu .
Oyunlar Sabit Level

Online ve Ben Pm atanlara Oyunu Söylüyorum . Hocam ama Farklı Oyunlarada Açılabilirsiniz. Hiç Ama Hiç Satmak İstemiyorum Ama yapacagım tek şey bu .
Oyunlar Sabit Level

açaydım kollarımı satma diyeydim yapma bu devirde özgün kanalmı satılırmış :eek:

açaydım kollarımı satma diyeydim yapma bu devirde özgün kanalmı satılırmış :eek:

Özelden Anlattım Sana Durumu

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Satış Devam Etmektedir. Pmden Bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende detaylı bilgi alabilir miyim ?

Oyunlar hakkında

Kanal temizdir durumu biliyorum satmaması taraftarıyım ama quiz hepimizi vurdu alacak arkadaşa tavsiye ederim

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : oyun
Kanal Dili : İngilizce
Kanal Video Sayısı: 22 idi ama 11 düşürdüm . Profesyonel Olmayan Videoları Sildim .
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 16 Haziran 2015
Abone Sayisi : 6.096
izlenim Sayisi : 552.193
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Günlük Aguston 11-12 $ Zamanlar 9 $ Civariydı Şuanlar 4$ Ama Yüklişe Her An Geçebilir
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : http://i.hizliresim.com/gAbdvN.png
Kanal Satis Fiyatiniz : 3.500 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda Toplam 11 Video Vardır. Son 2 Videom Profesyonel Derecede Editlendi . Günlük Abone Gelen Sayısı 50-60 . Kanal Satıldığı Günden İtibaren Benim Kapsamımdan Çıkar . Kanal Satıldıktan Sonra İntro,Outro,Sesler Kullandıgım Dosyalarıyla Beraber Vericem . Kanalıma Giriş Yaptıgım Portableyide Vericem. Kanal İçinde Toplamda 110 $ bulunmakta alıcı kişiye gidicek o para.

İndirim Felan Fazla Yapmam . Şimdiye Kadar ABONE ASLA ÇEKMEDİM . DÜN attıgım Video Bugun 2 .5 k İzlenime Ulaşıyor . Partner Olarak Buzzmy Videos .
Diyeceklerim Bu kadar. Bu Aralar Zor Durumda Oldugum İçin Satışa çıkardım Kanalımı .

PM Bekleniyor
EDİT : Oyunlar ne tarzda yani browser oyunları mı yoksa normal pc oyunumu ?

beyler browser oyunu ben biliyorum kanalı yani alıcak kişi çıkartır o parayı zaten telif derdide yok hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri