Özgün kanalı mı parnere sokmalı mıyım?

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1500 aboneli bir oyun kanalım var fazla ilgi almadığını düşünüyorum her attığım video bir sonraki gün en fazla 100 izleniyor 1 hafta geçincede 200 250 falan oluyor genel gidişat böyle. Toplam izlenmesi 75000 oldu. günlük toplam 500 600 izlenme geliyor bu istatistikler moralimi fazlasıyla bozduğu için ağırlığımı tekrardan spama döndürmüş bulunmaktayım. Fakat özgün kanalımı herhangi bir partnere geçirirsem kanalıma bir etkisi olur mu acaba sizce partnere girmeli miyim? Eğer evet derseniz hangi partnerleri önerirsiniz.. Kısacası bana yol gösterirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi geceler :)

Partnere bağlı olursa kanalınız, sağ tarafta önerilen videoların ilk 5 tanesi sizin kanalınızdan olur, ayrıca bağlı olduğunuz partnerlik içerisindeki aynı kategorideki ağda ön plana çıkabilirsiniz, otomatik yönlendirmede daha görünür olur videolarınız. Bir de zorunlu reklam gösterimi seçenekleri sadece partnerde var.Ama kimsenin kalkıp da sizin yerinize karar vermesini beklemeyin bence.

valla partnerden partnere değişiyo olabilir bilmiyorum ama ben freedoma soktum %25 kesintiyle adsensedeyken daha cok kazanıyodum bgbm felan hiç farketmedi sadece şarkı konusunda çok avantajlı bide kanal desteği gerisi tıraş

Kanal kapanma olaylari, partnerden partnere degisiyormu acaba.quizde flagtan çok kapanıyor. Ayni olay baska partnerde de olabilirmi.quiz bence kanallari korumuyor.kapaninca parasini verdigi ivin sanirim

gizzayı tavsiye ederim @ivocan arkadaş ile bir görüş derim sadece özgün alıyorlar ödemleri felan çok düzgün her an bir sorun olduğunda skaype üzerinden yada bguradan iletişime geçebiliyorsunuz diğer partnerler gibi mail attım muhattap bulamadım derdi yok en azından 7/24 destekleri mevcut

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri