özgün Kanalım için 8.1 mp kamera olur mu?

• Kullanıcı adsenseci16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

adsenseci16

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar özgün çizim kanalım için 8.1 mp fotoğraf makinesinin kamerasını kullansam düşük mü olur videoların kalitesi? Normalde s3 kamerası ile çekiyordum videoları gayet iyiydi. Elimde dijital kamera var ama bilmiyorum. bir de 8.1 mp kamera hd çekim yapar mı onu nereden öğrenecem?

Benim telefonun kamerası 6.7 mp, video çekince oldukça net görüntü veriyor. Direkt fotoğraf makinesi ise daha iyi olacaktır. HD çekimi ise ayarlarında mutlaka vardır, eğer yoksa desteklemiyordur. Ama yeni nesil bir şeyse vardır mutlaka.

marka model hocam

merhaba arkadaşlar özgün çizim kanalım için 8.1 mp fotoğraf makinesinin kamerasını kullansam düşük mü olur videoların kalitesi? Normalde s3 kamerası ile çekiyordum videoları gayet iyiydi. Elimde dijital kamera var ama bilmiyorum. bir de 8.1 mp kamera hd çekim yapar mı onu nereden öğrenecem?

Pixel o kadar önemli değil Lensi Kaliteli olsun yeter s3 telefon kalitesinde bi kamerayla güzel Videolar çekilebilir.

Özgün calisan yabancilarin en öndemsedigi görüntü kalitesi. Buda ancak iyi bir HD kamerayla saglanabiliyor.

yukarıda verdiğim linkteki kamera iyi işini görür uzun süre :D 100 lirayada hd bulursun . sana önerim istanbulda oturuyorsan doğubank a git orda baya ucuza alırsın :D

Yahu millet bakmaz böyle şeylere. Eğlenceli işler çıkartabilirsen insanlar tetris ile çeksen bile izlerler. Önce teçhizat değil fikir önemli.

Bakın kısa film işlerine girmek de böyle başlar bir hevesle bir sürü masraf yapılır alet edavat alınır ama bi bakarsın film çekilemiyor çünkü fikir yok. O açıdan en önemlisi fikir o varsa elindekilerle yola koyul baktın iş yapıyor sonra güncellersin kameranı.

beyler bende iki kamera arasında kaldım sizce hangisi olsun

Panasonic HC-V100 HD

Camera_2875609.jpg

Samsung HMX-QF30//XTR

Camera_2288429.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri