özgün kanalım kimi üyeden dolayı kapandı

• Kullanıcı Şîyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun dostum bende özgün çalışıyorum COLOR="Red"]ama buradaki insanların da damarlarını anlamak gerek her ne kadar benim tarzım olmasa bile buradakiler spam işinden para kazanıyor ve aksini yapan herkesi ne yazıktır ki davalarına ihanet etmiş gibi görüyorlar.. [/COLOR]Evet youtubetan nasıl para kazanılır videosu ilk çeken sen değilsin senden önce mesela ytserkan'da çekti ama ona kimse çıkıp gık diyemedi.. Nedenini hepimiz biliyoruz..

Kanalına gelince yt ye mail at videolarının ham hallerini montaj dosyalarını vs vs elinde olan tüm dökümanları gönder.. Kanalın özgün olduğu için geri vereceklerdir diye ümit ediyorum..

Bir daha da konusu ne olursa olsun videonu yada kanalını hiçbir şekilde ifşa etme.

Tekrar geçmiş olsun..
Ne içiyorsan isim verde bizde kafa yaşayalım saçmalamanın dibine vurmuşsun

Hayat ytpara dan ibaret değil, oturur bir anti-spammeer siteyi yaparım kimse bir kuruş yiyemez. ama yapmam insanlara saygım var. Ama sizde özgüne saygı duyacaksınız. flag yapıldı bana ve göz nuru kanalım kapatıldı, beni de anlayacaksınız.

Anlıyorum kanalın kapanması dokunmuş ama üslubuna biraz dikkat et burda çoğu kişi spamdan kazanıyor anti spammer site yapıcakmış tek kuruş kazanamayacakmışuz tehdite bak

arkadasa gelene kadar pratik bilgilerdeki hit videoya bakmak lazim öncelikle

Kimseyi tehdit etmedim.

Dediğim şey şudur, eğer ben senin ekmegine göz diksem burada olmam yada gider bir antispamir sitesi acarim. ama ben içerik üretiyorum. buna rağmen sana da saygı duyuyorum. sende emegime saygı duy.

mesajımın özeti budur. kimse öküzün altında buzağı aramasın.

Ne içiyorsan isim verde bizde kafa yaşayalım saçmalamanın dibine vurmuşsun

Anlıyorum kanalın kapanması dokunmuş ama üslubuna biraz dikkat et burda çoğu kişi spamdan kazanıyor anti spammer site yapıcakmış tek kuruş kazanamayacakmışuz tehdite bak

Şu foruma yas siniri koyulsada rahat etsek, anti spammer olcakmis yapacakmis hadi ordan :)

Hayat ytpara dan ibaret değil, oturur bir anti-spammeer siteyi yaparım kimse bir kuruş yiyemez. ama yapmam insanlara saygım var. Ama sizde özgüne saygı duyacaksınız. flag yapıldı bana ve göz nuru kanalım kapatıldı, beni de anlayacaksınız.

vah vah vah paşama bak bizi bitircekmiş

Şu foruma yas siniri koyulsada rahat etsek, anti spammer olcakmis yapacakmis hadi ordan :)

Adam yanlış yaptım o videoyu koymakla ve yayınlamakla diye ılımlı davranacağına hala milletin üzerine geliyor ya. :) Milletin ekmeğiyle oynucak aklı sıra anti spammermış. :) . Ben de diyorum her zaman biz bize yetiyoruz almayın herkesi foruma.. Bir insan haklıyken haksız duruma düşmek için bu kadar cırmalar yani..

ben geçen hafta sadece f...ı telaffuz ettim diye 1 hafta ban yedim, adam forumu tehdit ediyor resmen...
arkadaşların da dediği gibi haklıyken haksız konuma düşmek tam anlamıyla budur heralde...
sadece senin kanalın mı kapatılıyor sanıyorsun gün içerisinde...tamam özgünsün ve saygımız sonsuz,ama her önüne gelen bunun konusunu açınca etrafa zarardan başka birşey verildiği görülmedi henüz...

kısa bir örnek sadece;

dünden beri bir içeriği ben atıyorum adam kanalımı kapattırıyor,kendi kanalına baktığım da video açıklama ve etiket stili bir sisteminkine çok benziyor,hatta benzemek az birebir o sistemle yapılmış kanal.(şu an bunları okuma ihtimali de çok yüksek)
3.cü kanalımı yapıyorum şu an dün geceden beri,karşılık vermiyorum onun yola gelmesini,insanlığını hatırlamasını bekliyorum inatla...

sonuç olarak diyeceğim şudur;bunu yaşayan özgün yada spamcı olsun koşa koşa buraya gelip ''kim lan bu'' diye konu açmıyor yani...

sen burayı fethetmiş,milleti tehdit etmiş!! bunlarla da yetinmemiş r10a sıçratıp buraya ve tüm insanlara b.k atmışsın...
sen sınırsız banı çoktan haketmişsin...

Bence bu konu silinsin. Arkadaşın tek derdi ego tatmini başka birşey değil. Öyle ilk sayfaya kocaman SPAMCILAF yazıp kendince koskoca forumu gor görmek ego tatmininden başka birşey değil. R10 daki konuya da yazdım ama konu silindi, arkadaşım sen bu kafayla daha çok kanal kapattırırsın.

Arkadaş kendine başka forumda mutluluklar diyerek yolculadım.Sıkıntın varsa burda hallet problemini başka forumlarda forumu ve üyeleri neden zan altında bırakma gereği duyuyorsun anlamadım.

öyle boşa sallamakla ancak deşarj edersiniz kendinizi.bu işlerde kimin ne yaptığını ispatlayamadıkça maalesef bu pislikler aramızda dolanacak.aramızda derken youtuberlar arasından bahsediyorum.yoksa sen videona hiti r10 ve ytpara dan alarak hiç izlenmeyecek bir videoyu anlık olarak yukarı çıkarmışsındır ve dışardan hoşuna gitmeyen birisi de yapmış olabilir.o yüzden boşa atmayacaksın.bak ben en son ytpara da bu işin ticaretini yapmaya çalışan biriyle 2 iş birlikçisini ifşa ettim ve şutlattım.bu şekilde delil olmadan sadece içimizden saymakla idare ediyoruz.
(multi cevaptır:D )

Niye bukadar celallendi arkadaş anlamadım halbuki ben kanllarım flagdan kapansada açtırsam diye bekliyorm, elimde 2 kere flagdan kapanıp açılan kanallar var ve %90 diyebilirimki 2 kere kapanıp açılan kanal bidaha kapanmaz. Elimdeki kanallar birsürü toplu kapanmadan sıyrıldı ve rekabeti çok kanal normalde 2 günde kapanır.

Spam olduğu halde açılan kanallar var iken özgün kanalım patlasa sadece 1,2 hafta zaman kaybım olur okadar.

Bu arkadaşta bu arkadaşa saldıranlarda hatalı.Ulan herşeyde birbirimize saldırıyoruz, hiçbir konuda birlik olamıyoruz.Bize herşey müstehak.

Niye bukadar celallendi arkadaş anlamadım halbuki ben kanllarım flagdan kapansada açtırsam diye bekliyorm, elimde 2 kere flagdan kapanıp açılan kanallar var ve %90 diyebilirimki 2 kere kapanıp açılan kanal bidaha kapanmaz. Elimdeki kanallar birsürü toplu kapanmadan sıyrıldı ve rekabeti çok kanal normalde 2 günde kapanır.

Spam olduğu halde açılan kanallar var iken özgün kanalım patlasa sadece 1,2 hafta zaman kaybım olur okadar.

Özgün çalışmayan anlayamaz kardeş. Ben şimdi ne desem boş.
Ben bırak kanalın kapanmasını sadece tek videom silindiği için 2 ay yas tuttum.
Saatlerce, günlerce, aylarca belki yıllarca verilen emekler var. Belki hayaller var.
Öyle flaglansa da açtırsam fantezilerine giremiyorsun.

Arkadaş adına üzüldüm. Umarım açtırır kanalı.

@weberesice

Ben şahsen kanal tuttukdan sonra kapanması yerine daha yeni iken kapanıp açılıp sağlamlaşmasını yeğlerim. Kanallar flag olmasada kapanabiliyor yt nin kendisi etiket vb durduk yere kapatabiliyor ama bunlar olmadan flag ataklarına uğramış kapanmış,açılmış kanal sonraki spam kapanması flag kapanması yaşaması ihtimali daha az.

Konuya tam hakim değilim ama dünkü konuyu gördümde kendisine özelden,
yapma abi kaldır şu videonu diyesim geldiysede herkesin kararı kendine zararı da yararıda onadır diye düşünüp yazmadım

Bu konuda neler geçti bilmiyorum ama kendisi bi fotoğraf makinası aldığında bile günlerce bana sorular sordu beraber çözüm aradık nasıl kaliteli video çeker diye,
Mukavvadan tahtadan nasıl aydınlatma yapılır
Bu perde işe yarar mı diye bi ton lafladık

Ve spamı yapmamış birisidir kendisi (bildiğim kadarıyla) bi iki defa demiştim spam yap oradan gelen parayla daha iyi bi yatırım yap diye ama o az olsun öz olsun benim olsun mantığıyla ilerleyen biriyim demişti.

İmkansızlıklar için imkan yaratıp bir şeyler yapmaya çalışan insanların emeklerini yok etmekden daha kötü ne olabilir. Yanlışı varsa bi süre sonra kendi farkederdi zaten.

Banlanmasına üzüldüm kanalının kapanmasınıda umarım actırılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri