karayaman
Süper Moderatör
Ne içiyorsan isim verde bizde kafa yaşayalım saçmalamanın dibine vurmuşsunGeçmiş olsun dostum bende özgün çalışıyorum COLOR="Red"]ama buradaki insanların da damarlarını anlamak gerek her ne kadar benim tarzım olmasa bile buradakiler spam işinden para kazanıyor ve aksini yapan herkesi ne yazıktır ki davalarına ihanet etmiş gibi görüyorlar.. [/COLOR]Evet youtubetan nasıl para kazanılır videosu ilk çeken sen değilsin senden önce mesela ytserkan'da çekti ama ona kimse çıkıp gık diyemedi.. Nedenini hepimiz biliyoruz..
Kanalına gelince yt ye mail at videolarının ham hallerini montaj dosyalarını vs vs elinde olan tüm dökümanları gönder.. Kanalın özgün olduğu için geri vereceklerdir diye ümit ediyorum..
Bir daha da konusu ne olursa olsun videonu yada kanalını hiçbir şekilde ifşa etme.
Tekrar geçmiş olsun..
Hayat ytpara dan ibaret değil, oturur bir anti-spammeer siteyi yaparım kimse bir kuruş yiyemez. ama yapmam insanlara saygım var. Ama sizde özgüne saygı duyacaksınız. flag yapıldı bana ve göz nuru kanalım kapatıldı, beni de anlayacaksınız.
Anlıyorum kanalın kapanması dokunmuş ama üslubuna biraz dikkat et burda çoğu kişi spamdan kazanıyor anti spammer site yapıcakmış tek kuruş kazanamayacakmışuz tehdite bak