Özgün kanalım oyuncak yumurta açmak

• Kullanıcı Battal50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Battal50

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
baktım ki Youtube'da yumurta açanların videoları 30 milyon 80 milyonu buluyor, abone sayılarıda 50 binden başlıyor bende girim bu branşa dedim, en azından denemiş olurum ve tecrübe edinirim.

İki video hazırladım, videoda İngilizce konuşuyorum yada konuşmaya çalışıyorum :), videonun ortalarına kanalımın adresini bir kaç kez veriyorum ve sonundada kanalımın linki gözüküyor, video çalanlara karşı ufak önlem olsun diye çalşalar bile kanalımın reklamını yapmış olurlar.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHwfuB2WdRZrivVpieyqV69dRpfiwN_j0
Not: yeni videolar eklenmistir

Görüş fikirlerinizi bekliyorum
ve kanalıma abone olup ufak destek verebilirsiniz . Tşkler

Biraz MAsraflı olur belki bi süre fakat emeğinin karşılığını alırsın gibime geliyor zaman içinde :) olmadı tutmaz dersen denemiş olursun en azından bu videolar kenarda 100 200 izlenir bi süre sonra zarar çıkar yumruta parası falan sonrada kara geçersin :D yani her türlü kar vardır :D

Yanlis anlama ama çok kotu.z
Hic bi atraxio n yok her seferinde sweets info paper sticker ...
Konuşmama biraz daha neşe kat sonuçtan bunlari cocuklar izleyecek

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Onlarin milyonlar izlenim alma sebepleri abone sayilari cok olmasindan kaynaklaniyor... seneler sonra neden halen dahabir milyona ulasamadim diye hayal kirkligina ugramani istemem adamlarin abonesi var...

Onlarin milyonlar izlenim alma sebepleri abone sayilari cok olmasindan kaynaklaniyor... seneler sonra neden halen dahabir milyona ulasamadim diye hayal kirkligina ugramani istemem adamlarin abonesi var...

adamların abonesi var çünkü eğlenceli konuşuyorlar bu arkadasinda öyle yapması lazim ben çok monoton buldum

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

geçen ay bunu yapan yabancı bi kanala denk gelmiştim. başlıkta tanındık karakterin adı olan videolar yüksek hitliydi diğerleri ölü. mesela Ben10 adı başlıkta olanlar yüksekti gibi. yani insanlar bunları film zannedip açıyor. ordan kazanır mısın kazandığın kadar götürür. şans işi bence.

Fikirleriniz için tşk ederim. Bir kaç kanal sahibide böyle konuşuyor, ingilizcemde süper değilki haber sunucusu gibi konuşaym,
Yumurtadan ne çıkıyorsa onu söyledim, sweets (şeker) vs. Gibi kelimeler ondan bir kaç kez geçiyor.
bu yumurta işinde başarılı olmam için piyasaya yeni çıkan yumurtaları ilk yüklemek lazım, örneğin noel gününe özel yumurta paketleri çıkıyor, bende ilk yükleyen olursam anca ozaman başarı yakalayabilirim düşüncesindeyim. Sonuçta o özel paketleri almak isteyenler içinde ne olduğu merak ediyorlar. Ve bu oyuncakları sadece çocuklar biriktirmiyor, yetişkinlerde var pul kolleksiyoncular gibi bu işi yapıyorlar.

Mesajımda iki kere aynı video mu gözüküyor yukarda? Bir hello kitty ve airbus uçağı olması lazım.

Hocam nasıl olsa cisminiz vs. gözükmüyor, biraz eğlenceli,saçma,yuvarlak ne bilim öyle konuşun işte. :)
Arkadaşın dediği gibi çocuklar izleyecek.
Çok ciddi konuşuyorsunuz.
Hay gayyss falan diye girebilirsiniz yani eğlenceli bir şekilde.

Başarılar, özgün iyidir.

Tamam ileri videolarda konuşma tarzımı değiştirecem

herşeyin ilki derler ya özgündede herşeyin ilki ve ilk zamanları iş yapıyor gercekten. bende bundn 3ay önce yumurtalarla ilgili bir çalışma yaptım bayada masraflı oldu yumurtanın tanesi 2kusur lira. videoda konusma felan yok sadece acıp icinden ne cıkıyorsa onları birlestiriyodum. sonunda 3ay gecti ancak video 50 60izlenimde hala:) bu yumurta videosunuda 30m izlenimli bir videoyu izledikten sonra gaza gelmistim. o videoyuda bizden bir vatandas cekmisti iyi paralar kaldırmıstır.

Tamam ileri videolarda konuşma tarzımı değiştirecem

Hocam gelecek videolarda öyle bir konuşun ki 'Allah benim belamı versin' diyin izlerken :D, kendinizden utanın. Rekabet çok fazla. Farklılaştırmak zorundasınız nasıl olur orasını bilemem ama şu anki şekliyle tutması için ciddi anlamda şansa ihtiyacınız var. Aksana takılmaya hiç gerek yok hatta çok kötü bir aksan çok daha eğlenceli olabilir bunu düşünerek hareket etmekte fayda var.

Hocam en azından biraz özenli olun bu şekilde ben izlenim alıcagınızı sanmıyorum odanın ufak bir kısmına renkli karton yapıştırın ona çizgi film karakterlerinin kırtasiyede satılan stıckerları var onlardan yapıştırın vs vs böle değiş süpriz yumurta tavugun yumurtlma anını bile çeksen ilerleme olmaz madem özgün olucaksınız özenin derim :D

yumurtalar hiç sürpriz değil hocam. :cool:

Bak bu dayı Türk ancak neler yapıyor eğlencelide sunuyor :)
Edit :Birde hocam o info kağıdını göster ama 2.kağıdını herseferinde göstermeye gerek yok vakit kaybı :)

Hocam videoda Almanya'da yasiyorum diyorsun ama senin aksan bildigin Rus aksani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri