BAŞLIK TÜRKÇE HOCAM :d
Omegle prank scary Vol 3 ☆ pranks gangam style (Maskeli adam) scream ✔
bu türkçemi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BAŞLIK TÜRKÇE HOCAM :d
başlık ingilizce içerik türkçe![]()
VİDEO EKLENDİ HOCAM ŞİMDİ GİZLİDEYMİŞ :d[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] bu güzel bir uyarı ya başlık değiştir yada altyazı koy videolarına
YA VİDEO GİZLİDEYMİŞ tekrar bakarsanız sevinirim hocam D: özür olsunOmegle prank scary Vol 3 ☆ pranks gangam style (Maskeli adam) scream ✔
bu başlıklı videoda +18 içerik var kapanmasın kanalın? resmen çırıl çıplak kardeş orayı sil![]()
teşekkür ederim hocam sağolunYalan dolan yok hocam, sonuna kadar izlediğim ilk özgün videolar, gülmekten yarıldım![]()
kime nasıl saygısızlık anlamadım ?scream diye girdin hocam maske değişmiş ve olmamış Mehmet Uygar Aksu'ya saygısızlık olmuş bence...
hadi fikir neyse de maske olmadı...
kime nasıl saygısızlık anlamadım ?
vendetta maskesi muaya özel mi yapıldı ?
bende onun videolarını izlerim severimde kendisini
ama ortada saygısızlık olarak algılanacak birşey görmedim ben
yahu ne alakası var yotubede binlerce aynı fikirde özgün kanal var neyse senle tartışmaya girmeyeceğim ...ben fikrimi söyledim hocam...
kopya kanal oluyorsun...fikir zaten kopya bide üstüne adamın taktığı maskeyi takarsan ne oluyor ???
yahu ne alakası var yotubede binlerce aynı fikirde özgün kanal var neyse senle tartışmaya girmeyeceğim ...
tartışmıyoruz tartışcak birşey yok ortada
kanal senin istediğini yapmakta özgürsün tabikide burdaki kimsenin de umru olmaz... fikirlerimizi sordun fikirlerimizi söylüyoruz bizde...
herşeyden önce bir izleyiciyim ben iyi söyleyince güzel kötü söyleyince 360 derece olma...
bana bak dostum önce üslubunu düzelt yoksa düzeltirler....
360derece bilmem ne ....
fikrini söyle tabi ama fikir söylerken bile adabı muaşeret denilen birşey var
sıkıntın mı var senin ? sıkıntın varsa söyle ?düzelt bakalım klavye delikanlısı...![]()
anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için ...Hocam ortada yazan yazıyı kaldırın,gözü yoruyor ve dikkatı oraya çekiyor.Birde gülme efekti arkadaşında dediği gibi itici geliyor,bir sınır belirleyin kendinize mesela 5,izleyin videoyu size en komik gelen 5 yere koyun.Böylelikle hem itici gelmez hemde en komik anları seçmiş olursunuz.Bunların dışında olumsuz bir tarafı yok iyi gidiyosunuz,zaten kalite olayında bile MUA'nın ilk videosuna bakarsanız 240p den yavaş yavaş 360p,480p derken adam şimdi 720p çekiyor![]()
tartışmıyoruz tartışcak birşey yok ortada
kanal senin istediğini yapmakta özgürsün tabikide burdaki kimsenin de umru olmaz... fikirlerimizi sordun fikirlerimizi söylüyoruz bizde...
herşeyden önce bir izleyiciyim ben iyi söyleyince güzel kötü söyleyince 360 derece olma...
bana bak dostum önce üslubunu düzelt yoksa düzeltirler....
360derece bilmem ne ....
fikrini söyle tabi ama fikir söylerken bile adabı muaşeret denilen birşey var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.