özgün kanalım yorumlarınız

Omegle prank scary Vol 3 ☆ pranks gangam style (Maskeli adam) scream ✔

bu başlıklı videoda +18 içerik var kapanmasın kanalın? resmen çırıl çıplak kardeş orayı sil :D

scream diye girdin hocam maske değişmiş ve olmamış Mehmet Uygar Aksu'ya saygısızlık olmuş bence...

hadi fikir neyse de maske olmadı...

Gülme efekti bi noktadan sonra itici gelmeye başladı. Aa burada güleceksiniz dikkat edin der gibi.

M.U.A yolundan gitmeyle onu taklit etme arasında kalmazsan güzel şeyler yaparsın

Başarılar :)

kanal baskasinin kanalina benziyor kopyasi felan yaziyor videolarda ne is ozgun o kadar cok !! vermez

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

scream diye girdin hocam maske değişmiş ve olmamış Mehmet Uygar Aksu'ya saygısızlık olmuş bence...

hadi fikir neyse de maske olmadı...
kime nasıl saygısızlık anlamadım ?
vendetta maskesi muaya özel mi yapıldı ?
bende onun videolarını izlerim severimde kendisini
ama ortada saygısızlık olarak algılanacak birşey görmedim ben

kime nasıl saygısızlık anlamadım ?
vendetta maskesi muaya özel mi yapıldı ?
bende onun videolarını izlerim severimde kendisini
ama ortada saygısızlık olarak algılanacak birşey görmedim ben

ben fikrimi söyledim hocam...

kopya kanal oluyorsun...fikir zaten kopya bide üstüne adamın taktığı maskeyi takarsan ne oluyor ???

yahu ne alakası var yotubede binlerce aynı fikirde özgün kanal var neyse senle tartışmaya girmeyeceğim ...

tartışmıyoruz tartışcak birşey yok ortada

kanal senin istediğini yapmakta özgürsün tabikide burdaki kimsenin de umru olmaz... fikirlerimizi sordun fikirlerimizi söylüyoruz bizde...

herşeyden önce bir izleyiciyim ben iyi söyleyince güzel kötü söyleyince 360 derece olma...

kanal senin istediğini yapmakta özgürsün tabikide burdaki kimsenin de umru olmaz... fikirlerimizi sordun fikirlerimizi söylüyoruz bizde...

herşeyden önce bir izleyiciyim ben iyi söyleyince güzel kötü söyleyince 360 derece olma...

bana bak dostum önce üslubunu düzelt yoksa düzeltirler....
360derece bilmem ne ....
fikrini söyle tabi ama fikir söylerken bile adabı muaşeret denilen birşey var

Hocam ortada yazan yazıyı kaldırın,gözü yoruyor ve dikkatı oraya çekiyor.Birde gülme efekti arkadaşında dediği gibi itici geliyor,bir sınır belirleyin kendinize mesela 5,izleyin videoyu size en komik gelen 5 yere koyun.Böylelikle hem itici gelmez hemde en komik anları seçmiş olursunuz.Bunların dışında olumsuz bir tarafı yok iyi gidiyosunuz,zaten kalite olayında bile MUA'nın ilk videosuna bakarsanız 240p den yavaş yavaş 360p,480p derken adam şimdi 720p çekiyor :D

Hocam ortada yazan yazıyı kaldırın,gözü yoruyor ve dikkatı oraya çekiyor.Birde gülme efekti arkadaşında dediği gibi itici geliyor,bir sınır belirleyin kendinize mesela 5,izleyin videoyu size en komik gelen 5 yere koyun.Böylelikle hem itici gelmez hemde en komik anları seçmiş olursunuz.Bunların dışında olumsuz bir tarafı yok iyi gidiyosunuz,zaten kalite olayında bile MUA'nın ilk videosuna bakarsanız 240p den yavaş yavaş 360p,480p derken adam şimdi 720p çekiyor :D
anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için ...
gülme efekti olayına el atıyorum an itibari ile

Omegle'yi actiginda zaten Turk kullanicilarin %75'i bu maskeyi takiyor. Herkeste bi MUA ozentiligi almis basini gitmis.

bana bak dostum önce üslubunu düzelt yoksa düzeltirler....
360derece bilmem ne ....
fikrini söyle tabi ama fikir söylerken bile adabı muaşeret denilen birşey var

Hocam once biraz sakin olun. Kimse size burada neden boyle yaptin demiyor.. Ozgun olmak istemissiniz, emek harcamissiniz ama bana gore olmamis. Neden diye soracak olursaniz; tavirlarinizdan tutun da ekrandaki hersey MUA 'nin aynisi. Biraz farklilik yaratsaniz daha iyi olur yoksa zaten suan kendisi marka olmus bir Youtube kanalinin ancak ve ancak kopyasi olursunuz. Boyle birseyi siz kabul eder misiniz? Kendinize tarz yaratmak yerine neden baska bir Youtube kanalinin kopyasi olmaya calisiyorsunuz? Kendiniz neden bir marka olmuyorsunuz? Omegle videolari Youtube'da tonla ama kac tanesi izleniyor? Verdiginiz emegin karsiligini almak istiyorsunuz haliyle ama bu sekilde zor..

Bu yazdiklarimdan sonra bana da cephe alabilirsiniz bunu normal karsilarim. Biz size bu isi yapmayin demiyoruz, size nasil daha cok basarili olursunuz onu anlatmaya calisiyoruz. Onemli olan zaten bu tur videolari izleyenleri cekmek degil, bu tur videolari izlemeyenleri de bir sekilde izlemeye tesvik etmek.. Eger bunu kendi tarzinizla basarabilirseniz ne ala, basaramazsaniz icinizdeki bu sevk de ileride kirildiginda en buyuk hatanin kendinizde oldugunu unutmayin.

"bana bak dostum önce üslubunu düzelt yoksa düzeltirler...." gibi laflar da hos degil. Eger elestirilere hos yaklasmayacaksaniz, en bastan soyleyin sadece sizi sevenler yorum yapsinlar.. Bana gore basariya ulasmanin en iyi yolu, elestirileri dikkate almaktir. Cunku elestiren insanlar, yaptiginiz isi ciddiye almis kisilerdir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri