Özgün Kanalımı Açtım | Ethe Belgesel

• Kullanıcı Wetehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
İyi güzel hoş acıyorsun lafım yok, ama kazanctan bize gelen de yok. :)

Biz sitelerimizin reklamlarından ayda 10 bin zor alıyoruz siz 100 binleri götürüyorsunuz ? öğretin şu işide bana ya :)

Son düzenleme:

Biz sitelerimizin reklamlarından ayda 10 bin zor alıyoruz siz 100 binleri götürüyorsunuz ? öğretin şu işide bana ya :)

10 bin yetmiyor mu?

Metehan gözüm yok ama, gercekten iyi paralar alıyorsunuz :( Biz google amcanın eline bakar olduk masraflar agır, gelir az ama genede ALLAh bereket versin.

Bizim yaptığımız iş çok aşırı bir zeka bir nevi dahilik istiyor.Yani burda yt'den çok iyi paralar alanlar ytde çalışmasalar şu an nasada görevli olurlardı yada nobel fizik ödülü almışlardı.Yani öyle bir zeka değil

Youtube de iyi para var diye biliyorum hocam yanılıyormuyum ? yanlış anlaşılmasın kimsenin kazancında gözüm yok, ALLAH daha çok versin.

hocam onlar eskidendi, artık öyle kalmadı eskiden yüzde 30 öyle kazanıyorsa şimdi yüzde 1 öyle kazanıyordur... Allah hepimize daha çok versin inşallah.

Genel olarak beğendim ama ses belli bir süre sonra itici gelmeye başladı

[MENTION=8313]Wetehan[/MENTION] pardon playlist konusuna atacaktım

100binmi dalgami geciyorsun , seni fena keklemisler :) saka dimi, 10.000 bini begenmiomusun buda saka dimi ?saka de

hocam siz webden 10 bin kazanıyor ve az buluyorsanız gelin tüm bildiklerimi size anlatayım sizde bana anlatın size kim aylık 100k falan dedi bilmiyorum ama tr içerikle imkansız bişeyden bahsediyorsunuz

konu sahibi arkadaş için önerim sese biraz ağırlık ver cızırtı var gibi geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri