Özgün kanalımı geliştirmem için önerilerinize ihtiyacım var

• Kullanıcı OxOMasK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

OxOMasK

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce youtube ile uzaktan yakından hiç alakam olmadı. Sadece amatör olarak bir kaç video yüklemişliğim var o kadar.

Oyun oynamayı sevdiğim için ve kesinlikle spam değil illa özgün olacak diye bir karar aldığım için üstüne titrediğim kanalımı açtım. Çok kısıtlı grafik ve montaj bilgimle birlikte forumda okuya okuya bir çok şey öğrendim ve öğrendiklerimi uygulamaya çalıştım. Tabi bunların hepsini onaysız olarak yaptım. Nihayet onayıma kavuştum (teşekkürlerim sonsuz) ve ilk mesajımı fikirlerinizi almak ve önerilerinizi okumak için göndermek istedim.

Kanalım: TIKLA

Örnek bir kaç video:

https://www.youtube.com/watch?v=rH4tghtKG1E

https://www.youtube.com/watch?v=9l4-aRZSdYg

YENİ ÜYELER İÇİN YAPTIĞIM GİRİŞ VİDEOM

https://www.youtube.com/watch?v=WDDkvwYpyQk

Yukarıdaki kanalım için daha fazla izleyici ve abone çekmek için nelere dikkat etmeliyim ?

Kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim ?

gibi sorularla biraz başınızı ağrıtmak istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Dostum ben şuna sinir oluyorum. Neden youtube kanallarının ismi hep "TEKNO" ile başlıyor ?
Herşeyin başına bi tekno getirme modası var sanırım.
Oyunun teknosu nasıl olur bunu bana anlatabilir misin ? Kanalın teknolojiyle mi ilgili ? Donanım incelemesi falan mı yapacaksın ? Yapacaksan yine kullanma. Artık 10 kanaldan 5inin başında tekno var. Biraz yaratıcı olun. youtubede yaratıcı olmayana yer yok. Yaratıcıysan, yeni fikirler üretebiliyorsan tutunursun.

Onun dışında anlatımın güzel, tatlı bi adamsın. Herkesi izlemem ama seni, kanalının ismi daha creative olsa izleyebilirdim.

Son düzenleme:
Kimsenin fikri veya önerisi yok sanırım.

birinci videonu izledim keçili olan video girişl tasarımın gerçekten iyi ama ve sendede bu işi yapıcak yetenek var eğlenceli olmuş ama kendin güzel ve göz önünde olan oyunları seç bunlar sıradan oldu . mesela bugün bi agar.io oyna farklılık yarat seçtiğim oyun bazındanda

Dostum ben şuna sinir oluyorum. Neden youtube kanallarının ismi hep "TEKNO" ile başlıyor ?
Herşeyin başına bi tekno getirme modası var sanırım.
Oyunun teknosu nasıl olur bunu bana anlatabilir misin ? Kanalın teknolojiyle mi ilgili ? Donanım incelemesi falan mı yapacaksın ? Yapacaksan yine kullanma. Artık 10 kanaldan 5inin başında tekno var. Biraz yaratıcı olun. youtubede yaratıcı olmayana yer yok. Yaratıcıysan, yeni fikirler üretebiliyorsan tutunursun.

Onun dışında anlatımın güzel, tatlı bi adamsın. Herkesi izlemem ama seni, kanalının ismi daha creative olsa izleyebilirdim.

Aynı zamanda Teknosinir diye bir kanalım var. hazır o tekno sinirken bu da teknooyun olsun dedim ve ordan çıktı bu isim. Gerçi sonradan değiştirmeyi istedim açıkçası ama çok fazla video oldu ve tüm giriş animasyonları vs. yapıldığı için mecbur artık böyle olmadk durumunda.

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

birinci videonu izledim keçili olan video girişl tasarımın gerçekten iyi ama ve sendede bu işi yapıcak yetenek var eğlenceli olmuş ama kendin güzel ve göz önünde olan oyunları seç bunlar sıradan oldu . mesela bugün bi agar.io oyna farklılık yarat seçtiğim oyun bazındanda

Hocam kanala göz attın mı ? :)

Agar.io, Gtv 5 ve bir çok video var. Teşekkür ederim.

bence çok başarılı. radyo programı tadında güzel olmuş. elinize sağlık.

edit: öneri istemişsiniz, öneride bulunmadan güzel demişim. forumlarda paylaşma, popüler oyun, en komik anlar kolajı, bunlar yapılması gereken şeyler ama bence tüm küçük resimlerinizi yenilemeniz lazım. çok fazla yazı var ama onların adı üstünde küçük resim olması gerekiyor :) çünkü yavaş yavaş önerilen videolarda çıkacaksınız ve o resimlerin önemini o zaman daha iyi anlayacaksınız. hep ilgi çekici yapın diyorlar ya gerçekten çok önemliymiş küçük resimler. en azından bir kaç videonuzda denemeye başlayın hepsini değiştirmek istemiyorsanız da.

Son düzenleme:
Aynı zamanda Teknosinir diye bir kanalım var. hazır o tekno sinirken bu da teknooyun olsun dedim ve ordan çıktı bu isim. Gerçi sonradan değiştirmeyi istedim açıkçası ama çok fazla video oldu ve tüm giriş animasyonları vs. yapıldığı için mecbur artık böyle olmadk durumunda.

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Hocam kanala göz attın mı ? :)

Agar.io, Gtv 5 ve bir çok video var. Teşekkür ederim.
göz attımda daha aşağıda iniliyormuş o kadar çok video atmana ragmen pekte karşılığını alamamışsın açıkcası :(

Arkadaşlar kanal açılalı yaklaşık 2 ay oldu ve abone sayım hala çok az. Sizce sabretmek ve yılmadan devam etmek dışında yapmam gerekenler nedir ? Şu anda 250 civarı bir abonem var fakat bu abonelerin çoğu videolarımı tanıttığım veya reklamını yaptığım yerlerden gelme.

Günce 3-4 abone max. geliyor ve izlenme oranlarım bildiğin çok düşük.

Bir yerlerde eksik veya yanlış bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Gördüğünüz eksileri rica etsem söyler misiniz ?

Hocam o kadar çok oyun kanalı varki artık sana pay düşmesi için kendine pay imkanı sağlaman lazım. Ya büyük kanallar ile arkadaş olacaksın onlarla oyunlarda oynayacaksın kendini onlar sayesinde tanıtacaksın yada gta 6 çıkacakta ilk sen çekenlerden olacaksın yada düzgün bir strateji, bütçe ve video ile yt'de videolu reklam verip kitle toplayacaksın. İşin çok...

Aynen öyle. Kanal ismi konusunda düşünmeden bu kanalı açtım fakat bunu farkettiğimde çok geç oldu :) Şimdi değiştiremiyorum da. Yalnız şöyle bir durum var. Diğer Tekno Oyun kanalları çok aktif değiller bu yüzden üst sıraya çıkmakta çok bir sıkıntı göremiyorum. Önemli olan oyunlarda nasıl üst sıralara çıkabileceğim. Video reklamı düşünüyorum fakat öyle ciddi rakamlar ayıramam ne yazık ki. Sizce ne kadar bir bütçe ayırmalıyım minimum ?

hocam çok begendim pisayadakilere gore şaklabanlık yapmadan sadece oyunu özgün şekilde anlatıyorsun. illaki tutar ama biraz gec baslamıssın hocam tr içerik emeklerini karsılarmı bilmiyorum orasını.

Ben bu kanalın tutacağına inanıyorum, moralini bozma devam et reklam desteği yada oyuncularla beraber oynayabileceğin minecraft videoları olabilir hocam :) Sektör cidden patlamış aynı isimle 10'dan fazla kanal var ama baktığım zaman hafta 1 ya yüklüyorlar şansın var

Teşekkür ederim arkadaşlar. Emeklerimi karşılaması için inan çok zamanım var. Şuanda bir beklentim yok. Sadece kanalımı büyütebilmek yeterli. Kısacası paradan ziyade sadece başarmak istiyorum. Olay bu :)

Peki hocam kanalınızın sizi maddi açıdan desteklemesi için ona göre düzenleseydiniz ingilizce mi yapardınız video başlık, açıklama ve etiketlerinizi?

Bende özgün çalışıyorum fakat türkçe pek tutacağını zannetmediğim için kanalımda herşey ingilizce açıklamalarım dahil ingilizce ama şu var ki videoda türkçe konuşuyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri