Yok hocam sadece o ışık yeterli olmuyor ne yazık ki. Ekstra 3 adet daha spotum var. O önümdeki sadece beni aydınlatıyor. Işığı yumuşattığım için rahatsız etmiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yeşil ekran ışıklandırmasını sadece önünüzdeki ışıkla mı yapıyosunuz ve o ışık rahatsız etmiyormu sizi![]()
Hocam konu ile ilgili değil ama söylemeden edemicem. Bence artık özgün kanallarınızı forumda paylaşmayın. Önceden insanlar tanıtım amaçlı paylaşıp fikir alıyordu ancak durum öyle bir hal aldıki artık millet "yokluktan" buradaki özgün kanalları çekip üstüne birde sahte telif atmaya başladı.
Bence fikir almak için araştırmanı kanalını ifşa etmeden yap. Tamam spam yapıyoruz ama nedense insanlar burada paylaşılan özgün kanallara sarmaya başladı.
Sadece tavsiye benimki
hocam yılmayın devam edin..Benim tavsiyemde şudur.GTa5 veya diğer online olmayan oyunlar ile hiç uğraşmayın kamerayada çıkmayın gerek yok...Boşuna uğraşıyorsunuz...Popüler online fps oyunlardan en popülerini seçip gameplay atın oyunun güncellemelerini takip edin map değişikliklerini atın...oyun içindeki komik durumlar ilginç kısımları çekin...Ben öyle yapıyorum... günlük 3 dolar seviyesindeyim.2.5k izlenim alıyorum 1300 abonem oldu....Umarım bu yazım size gaz verir ve yılmadan devam edersiniz.
http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/72608-1-aylik-ozgun-kanalim-4.html
twitch de felan canli yayin yap baya etkisi oluyor bence
dostum sana pm attım bir bak bakalımda belki şu kanalı şaha kaldırırız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.