Özgün kanalımı geliştirmem için önerilerinize ihtiyacım var

• Kullanıcı OxOMasK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yok hocam sadece o ışık yeterli olmuyor ne yazık ki. Ekstra 3 adet daha spotum var. O önümdeki sadece beni aydınlatıyor. Işığı yumuşattığım için rahatsız etmiyor.

Hocam konu ile ilgili değil ama söylemeden edemicem. Bence artık özgün kanallarınızı forumda paylaşmayın. Önceden insanlar tanıtım amaçlı paylaşıp fikir alıyordu ancak durum öyle bir hal aldıki artık millet "yokluktan" buradaki özgün kanalları çekip üstüne birde sahte telif atmaya başladı.

Bence fikir almak için araştırmanı kanalını ifşa etmeden yap. Tamam spam yapıyoruz ama nedense insanlar burada paylaşılan özgün kanallara sarmaya başladı.

Sadece tavsiye benimki

hocam yılmayın devam edin..Benim tavsiyemde şudur.GTa5 veya diğer online olmayan oyunlar ile hiç uğraşmayın kamerayada çıkmayın gerek yok...Boşuna uğraşıyorsunuz...Popüler online fps oyunlardan en popülerini seçip gameplay atın oyunun güncellemelerini takip edin map değişikliklerini atın...oyun içindeki komik durumlar ilginç kısımları çekin...Ben öyle yapıyorum... günlük 3 dolar seviyesindeyim.2.5k izlenim alıyorum 1300 abonem oldu....Umarım bu yazım size gaz verir ve yılmadan devam edersiniz.

http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/72608-1-aylik-ozgun-kanalim-4.html

Hocam yeşil ekran ışıklandırmasını sadece önünüzdeki ışıkla mı yapıyosunuz ve o ışık rahatsız etmiyormu sizi :D

Hocam konu ile ilgili değil ama söylemeden edemicem. Bence artık özgün kanallarınızı forumda paylaşmayın. Önceden insanlar tanıtım amaçlı paylaşıp fikir alıyordu ancak durum öyle bir hal aldıki artık millet "yokluktan" buradaki özgün kanalları çekip üstüne birde sahte telif atmaya başladı.

Bence fikir almak için araştırmanı kanalını ifşa etmeden yap. Tamam spam yapıyoruz ama nedense insanlar burada paylaşılan özgün kanallara sarmaya başladı.

Sadece tavsiye benimki

Teşekkür ederim tavsiyen için ve çok haklısın. Gerçekten insanlar emeğe önem vermiyorlar çoğu zaman. Ben kanalım için ne kadar uğraşıyorum keşke bilseler ama ne yazık ki dislike atmak veya telif atmak çok kolay onlar için.

Sanırım kendileri yapamadıkları için kıskanıyorlar, çekemiyorlar. Allah ıslah etsin ne diyebilirim.

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

hocam yılmayın devam edin..Benim tavsiyemde şudur.GTa5 veya diğer online olmayan oyunlar ile hiç uğraşmayın kamerayada çıkmayın gerek yok...Boşuna uğraşıyorsunuz...Popüler online fps oyunlardan en popülerini seçip gameplay atın oyunun güncellemelerini takip edin map değişikliklerini atın...oyun içindeki komik durumlar ilginç kısımları çekin...Ben öyle yapıyorum... günlük 3 dolar seviyesindeyim.2.5k izlenim alıyorum 1300 abonem oldu....Umarım bu yazım size gaz verir ve yılmadan devam edersiniz.

http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/72608-1-aylik-ozgun-kanalim-4.html

Önerilerin için teşekkür ederim. Öncelikle bu işi sadece para amaçlı yapmıyorum. Kitleye ulaşabilmek ve bunu başardığımı görmek beni daha fazla mutlu edecek.

Bunun dışında para için yapacak olsam dediğin çok mantıklı ve sadece ingilizce çalışarak gameplay kanalı oluşturabilirim.

Bunun yanı sıra emek vermek hoşuma da gidiyor açıkçası.

anladım yolunuz açık olsun o halde :) emek verip para kazansanız dahada çok hoşunuza giderdi...iyi çalışmalar

twitch de felan canli yayin yap baya etkisi oluyor bence

Kesinlikle katılıyorum ve çok istiyorum fakat 100mbit down. 5mbit up fiber kullanmama rağmen twitch ile yayın yapamıyorum. 360p de bile yayın yapmak ölüm.

Biraz araştırdım ve Superonline kullananların çoğu bu dertten muzdarip. Ne yapıcam bilmiyorum.

Bende gaming kanal yapacagm yakinda da suan baktm ve gordugum bi eksiklik yok biraz eğlenceli sunabilrisin bu da yetenek istiyor bwnde yok umarum sende vardr :)

obs ile mi yapiyorsun yayini ben bi ara denemistim guzeldi yayin mesala bende 500kb upload hizi var 2000 bitrate koyuyordum yayin akiyordu guzeldi ayarlari onemli

Bence güzel gidiyorsun videoların ve videoların kalitesi çok iyi kanalların büyümesi abone sayına bağlı 100 abonesi olan günde bir kaç abone 50 bin abonesi olan bir kaç bin abone artırır yani belli bir noktaya zaten bir süre sonra ulaşınca o istediğin seviyeye gelmek çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşir. Onun dışında kanal adını gerçekten bir çocuk gözünden düşünüp değiştirmen faydalı olur ilgi çekici kanalın kimliğinide yansıtan bir isim olursa bir çocuk izlese direk olarak abone olduğu kanallar arasına sokmak isteyebilir isim çünkü az biraz soğuk resmi firma ismi gibi duruyor son önerimde kesinlikle keşfedilmeyi bekleyen herkesin ilgisini çekebilecek büyük platform oyunlarıyla ilgilenmelisin oyun forumlarını yabancı/türk inceleyerek daha kimse videosunu yapmadan oyun keşfedebilirsin.

örneğin zamanında bundan 2-3 sene önce çoğu kanal minecraft videolarıyla patlama yaparak o noktalara birden ulaştı bazı diğerleride ismi belli korku oyunlarıyla oraya ulaştı macera tarzı zor bilmece gibi olan sürükleyici oyunlar biliyorsan öyle bir ilk deneyebilirsin yani o tür bölüm bölüm insanların takip edebileceği seriler oluşturman abone çekebilir onun haricindede yeni çıkan oyunları hiç kaçırmazsın seneye mart ayı vs gibi çıkar hepsi bundan 1 sene sonra tam istediğin noktaya umarım ulaşmış olursun iyi çalışmalar.

gercektende ozgun kanallarda soyle bisi var bi abone limitine ulasana kadar zor oluyor evet emek vermek gerekiyor ama soyle 2000-3000 abone ye ulastinmi sanki daha kolay oluyor kanalin buyumeside hizli oluyor 300 aboneden itibaren takip ettigim bi kanal var kirmizikep diye oyun kanali arkadas ilk baslarda baya az geliyordu abonesi 3000 aboneye bi ulasti sonra kanalinin buyumesi hizlandi onceleri gunluk 20-30 abone geliyorsa sonra kanal hafif buyuyunce gunluk 50-100 abone gelir oldu su anda arkadasin kanalinda 16k abone var gayet basarili bi sekilde buyutuyor kanalini bayadir izliyorum videolarini twitch de felan canli yayin yapiyor 800 kisi izliyor yayinini twitch inde baya katkisi oldu kanalina

[MENTION=33345]OxOMasK[/MENTION] hocam öncelikle iyi bir mikrofon alarak başlayabilirsin

dostum sana pm attım bir bak bakalımda belki şu kanalı şaha kaldırırız :)

dostum sana pm attım bir bak bakalımda belki şu kanalı şaha kaldırırız :)

Hadi inşallah :) Mesajdada belirttiğim gibi bu işte yeniyim. Daha doğrusu YouTube hakkında yeni yeni kendimi geliştiriyorum. Daha önce hiç spam yapmadım ve direk özgün ile başladım.

Her şeyi kendi çabalarımla yapıyorum. Eğer bildiğiniz ve yardımcı olmak istediğiniz bir şey olursa seve seve kabul ederim. Öğrendiğim her şey bana ve kanalıma artı katacaktır.

Teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri