Özgün kanalımın ismi hk

IceMachine

Kayıtlı Üye
Merhabalar bildiğiniz üzere forumda özgün kanalımdaki videoları paylaşmaktayım bugün bir oyun forumuna konu açayım dedim yanlış anlamayın like, abone vs hiçbirşey istemedim sadece bir yorumlarını istedim düşünceleri önerilerini ama keşke elim kırılsaydı yani o derece açtığıma pişman oldum yok BO Merkezi (Birleşmiş Oyuncular Merkezi) "ne lan" gibi şeyler söylediler yani acayip oldum sizinde isim hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Bu ismi tesadüfen buldum yani amacım özenti bir isim ile kurmak değildi o yüzden bu ismi tercih ettim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

m'yide birleştir BOM yap bari. BO Merkezi nedir yahu güldürdün gece gece :D

Çok mu kötü hocam ? :D ya kendi adımda açıcamda ilerde sorun olur mu yani youtubede 1-2 kişi var benim ismimde o yüzden kendi ismimde açmadım

Turuncu Levye diye bir oyun kanalı var ismini gayethoş buluyorum. bu tür isimler kişi isminden daha çok ilgi çekiyor bence. bu tür isimler bul

Turuncu Levye diye bir oyun kanalı var ismini gayethoş buluyorum. bu tür isimler kişi isminden daha çok ilgi çekiyor bence. bu tür isimler bul

Hocam emin ol çok düşündüm isim türetemiyorum yani sırf isim yüzünden özgün olmayı bırakıcam yani o dereceye geldim.

Tarz olarak nasil bise dusunuyosun hocam
Icinde oyun veya game gecsinmi gecmesinmi
ingilizcemi olsun
Bilindikmi yaraticimi ?
Sen kafanda biseler ciz yaz ona gore dusunelim

Hocam emin ol çok düşündüm isim türetemiyorum yani sırf isim yüzünden özgün olmayı bırakıcam yani o dereceye geldim.

hocam mavi fil, sarı eşek falan koyun bir şeyler :D BO Merkezi olmadığı sürece önemli olan içerik zaten :)

rezerved alıyımda hocam taktikler geliyor galiba bende özgün bir kanal açmayı düşünüyorum

Gamer gelimesini kullanarak bir şeyler üretmeye çalışabilirsiniz, ek olarak bende turuncu levye'yi çok marjinal buluyorum bu tarz bişe üretilebilir

Machnetice koy ismi tekrar söylüyorum türkçe iş yapamassın ilerde popüler olsan bile o emeği hiç konuşmadan ingilizceye uğraşşan daha fazla kazanırsın

Machnetice koy ismi tekrar söylüyorum türkçe iş yapamassın ilerde popüler olsan bile o emeği hiç konuşmadan ingilizceye uğraşşan daha fazla kazanırsın

Peki konuşmalarım nasıl olucak hocam ingilizce bilsem niye yapmayım yahu :D Machnetice anlamı nedir ?

Gamer gelimesini kullanarak bir şeyler üretmeye çalışabilirsiniz, ek olarak bende turuncu levye'yi çok marjinal buluyorum bu tarz bişe üretilebilir

İşte bir üretebilsek hocam sorun orada :D

Peki konuşmalarım nasıl olucak hocam ingilizce bilsem niye yapmayım yahu :D Machnetice anlamı nedir ?

hiç konuşma yapmıcan geçen bi kanal gördüydüm gta 5 and call off duty ghost walkthrought diye adam 250 bin abonemi ne vardı galiba böle bissürü kanal var hem konuşmayınca daha hızlı ilerlersin kanalın ismini senin nickten uydurdum

Gamer klasik geliyoda
Stage , level v.b kelimelerden olabilir
LEVEL~MAN mesela biraz sacma oldu ama cagrısım yapiyo

hiç konuşma yapmıcan geçen bi kanal gördüydüm gta 5 and call off duty ghost walkthrought diye adam 250 bin abonemi ne vardı galiba böle bissürü kanal var hem konuşmayınca daha hızlı ilerlersin kanalın ismini senin nickten uydurdum

Hımm peki hiç ses olmayacakmı videoda ? Öneren varmı böyle bir şeyi ? Başlık etiket ingilizce konuşma türkçe olsa olmuyormu?

Gamer klasik geliyoda
Stage , level v.b kelimelerden olabilir
LEVEL~MAN mesela biraz sacma oldu ama cagrısım yapiyo

Hocam kendi ismimi koysam diye düşünüyorum ama youtubede var yani 1-2 video atmışlar benim adımla ilgili ama hiç alakam yok :D olursa öyle yapıcam başka çare yok

Evet isim arayışlarım devam etmekte, kanaldaki videoların başlığı, etiket, açıklama ingilizce olucak sesim olmayacak ilk başlarda bir denicez iyi giderse öyle devam edicem. İsim önerilerinizi bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri