Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Durum Şuan Aynı Ama Yeni Video Attım Reklam Çıkıyor Aralıkları Giriliyor Hafif'den Kazanç Bile Artmış Ama Para Kazanma Kısmı Kırmızı Hala .
Noldu hocam para kazanma duzeldimi
yok hocam [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamdan mesaj beklıyorum iyi haberleri![]()
Yarin, oburgun en gec haber gelir hocam![]()
Yarin, oburgun en gec haber gelir hocam![]()
Para kazanma hangi sebebten gitti silme yontemini denedinizmi?hocam ben gizzada değilim bu durumu nasıl çözebiliriz yardımcı olur musunuz
Para kazanma hangi sebebten gitti silme yontemini denedinizmi?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni kanallarda g+ baglantisi bulunmadigindan olmuyo ama eski kanllarda hala ise yarar bi yontem. Birde neden para kazanmanin gittigide onemli bu taktik sadece baska bir kanal yuzinden para kazanmasi giderse gecerliO yöntem fix yedi artık kanalı silip tekrar açınca para kazanma açılmıyor.
Düzeldimi hocam?Arkadaşlar Bu Sorun Başına Gelıp Duzeltebılen Varmı ?
S.a Arkadaşlar Yeni Fark Ettim Video Yüklerken Para Kazanmam Gitmiş Sebebi'de Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. Kanalı Partnere Daha Yeni Bağladım Kesinlikle Reklama Tıklama Tıklamaya Teşvik Etmedim Durduk Yere Oldu Şimdi Videolarıma Bakıyorum Reklam Çıkıyor Hala Fakat Para Kazanmam Kırmızı Olmuş Kaldırtabilirmiyim Acaba Ne Yapmam Gerek Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba .
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] Hocam kanalınızla ilgili son durumu lütfen bizlerle paylaşın para kazanmasını açabildiniz mi?
hangi partnerdesiniz hocam
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] aynısı benimde özgün kanalıma oldu . para kazanmasını açabildiniz mi?
Yok hocam Gala kırmızı peki sizde reklam çıkıyormu? Kazanç artıyor mu ?
bendede para kazanma yeri devre dışı kırmızı oldu ama adsensede sayıyor videolarda para kazanıyor.
durum nedir hocam problem çözüldüm 2-3 kerede özgün kanallar kapanmıştı açamamışlardı geri en son pancar tarlasını hatırlıyorum açtıramadıklarıHocam para kazanma hala kırmızı ama para kazanıyor
Gizza hocam
Yok hocam Gala kırmızı peki sizde reklam çıkıyormu? Kazanç artıyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.