Özgün kanalımın para kazanması kapatıldı

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

PÖH

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar konuyu şöyle anlatım benim kanalım partnerdeydı partnerde oldugum sıra para kazanamam " Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " diye hata aldım lakin partnerde oldugum için para kazanıyordum neyse daha sonra 1-2 hafta önce para kazanmam aktif oldu düzeldi önceden kırmızıydı sonra yeşil oldu bu oluncada ben bugun partnerden ayrıldım lakin partnerden çıkar çıkmaz para kazananmam devre dışı kaldı yine aynı " Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " hatayı verdi para kazanmamamı aktif etmek için ne yapabılırım acaba kanalı adsenseye bagladıgımı hatırlamıyorum tekrar aktif etme şansım varmı nereye ileti atmam gerekir acaba bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen .

Arkadaşlar geçersiz etkinlik için itiraz ettim cevab şöyle ;

Geçersiz etkinlik gerekçesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan Geçersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mümkün değildir.

g214l2.png

Son düzenleme:
geçmiş olsun sıkıntı büyük. bende de böyle kanallar var spam ama açılmadı bir türlü

S.a arkadaşlar konuyu şöyle anlatım benim kanalım partnerdeydı partnerde oldugum sıra para kazanamam " Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " diye hata aldım lakin partnerde oldugum için para kazanıyordum neyse daha sonra 1-2 hafta önce para kazanmam aktif oldu düzeldi önceden kırmızıydı sonra yeşil oldu bu oluncada ben bugun partnerden ayrıldım lakin partnerden çıkar çıkmaz para kazananmam devre dışı kaldı yine aynı " Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. " hatayı verdi para kazanmamamı aktif etmek için ne yapabılırım acaba kanalı adsenseye bagladıgımı hatırlamıyorum tekrar aktif etme şansım varmı nereye ileti atmam gerekir acaba bilen birisi yardımcı olabilirmi lütfen .

Kanal kapansa yine bi ihtimal açtırırsın ama para kazanmada çok zor açtıranıda açıkçası duymadım.

sağol hocam ya kanal tamamen özgün biliyorsunuz kanalı hiç bir yolu yokmu ya boşa gitmesin okadar abone video .

hocam ben çok aradım zamanında ama bulamadım yok açılmıyor hatta üstünden 2 sene geçenler var hala kapalı.. keşke partnerden çıkmasaydın :/ bir de şey soracağım bu para kazanması kapalı olan kanallarda en altta gelir kısmında 0 yazmıyor sanırım sende yazıyor mu? kanalın bugda kaldığı ordan anlaşılıyor sanırım

adsense bagla yada partnere aktiv olur

hocam ben çok aradım zamanında ama bulamadım yok açılmıyor hatta üstünden 2 sene geçenler var hala kapalı.. keşke partnerden çıkmasaydın :/ bir de şey soracağım bu para kazanması kapalı olan kanallarda en altta gelir kısmında 0 yazmıyor sanırım sende yazıyor mu? kanalın bugda kaldığı ordan anlaşılıyor sanırım

Ya partner gizza'dı birde baktım para kazanma tekrar aktif oldu dedım tam zamanı çıkayım nedense çıkınca direkt kapandı benim en altta tahmi geliriniz : 0 yazıyor hocam

adsense bagla yada partnere aktiv olur

hocam bu şekilde adsenseye veya partnere baglanamam galiba .

geçmiş olsun hocam, kulübe hoşgeldiniz. Ben 1 senedir aralıklarla mail atıyorum ama malesef açmıyorlar,

geçmiş olsun hocam, kulübe hoşgeldiniz. Ben 1 senedir aralıklarla mail atıyorum ama malesef açmıyorlar,

ya kardeşim galiba ilk zamanlar adsense açmış kanalın üzerine o adsense banlanmış o yüzden böyle oldu ya abi bunun bir çözümü olmalı ya böyle saçma işmi olur 258 video atmışım kanala tamamen özgün para harcamısım emek vermişim insan bi bakar inceler nasıl iş budur .

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Bu şekilde partnere girebilirmiyim acaba arkadaşlar bilen varmı ?

ya kardeşim galiba ilk zamanlar adsense açmış kanalın üzerine o adsense banlanmış o yüzden böyle oldu ya abi bunun bir çözümü olmalı ya böyle saçma işmi olur 258 video atmışım kanala tamamen özgün para harcamısım emek vermişim insan bi bakar inceler nasıl iş budur .

hocam adsense üzerinden itiraz edin bence yani adsense hesabını açtırmaya çalışın diğer türlü açmıyorlar

hocam adsense üzerinden itiraz edin bence yani adsense hesabını açtırmaya çalışın diğer türlü açmıyorlar

ya benim anlamadıgım para kazanma yeşile dönmüştü neden partnerden ayrılınca para kazanma kapandı . adsenseyi açtırmak için ne yapmam lazım hocam acaba nereye itiraz etmem gerkeir ?

Geçmiş olsun kardeş, yanlış hatırlamıyorsam senin kanal Gizzadaydı.
Partnerle sorun yaşamış mıydın ödemelerde falan? SerkanYT sabahlara kadar saldırmış olmasın? Geçersiz tıklama etkinliği diyor. Olur mu olur yani bu forum neler gördü :(

Geçmiş olsun kardeş, yanlış hatırlamıyorsam senin kanal Gizzadaydı.
Partnerle sorun yaşamış mıydın ödemelerde falan? SerkanYT sabahlara kadar saldırmış olmasın? Geçersiz tıklama etkinliği diyor. Olur mu olur yani bu forum neler gördü :(

Sağol hocam . bak şöyle benim kanal adsensedeymıs benım haberım yok neyse partnere gırdım gizzaya tamam mı işte aylar aylar önce kanal partnerydekn bır baktım para kazanma gıtmıs kırmızı geçersiz etkinlik vs yazıyor ama kanal hala kazanıyordu reklam felan çıkyırodu neyse işte 2 hafta önce bı baktım para kazanma yeşil olmuş düzelmiş baya sevındim hatta foruma konu açtım http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/111318-ozgun-kanalimin-para-kazanmasi-acildi.html neyse baktım hazır düzelmiş gizzadan 1 saat önce çıkım dedim iwocan a dedim oda direkt attı partnerden atar atmaz bi baktım para kazanma kapanmış geçersiz tıklanma vs yazıyor işte anlamadıgım nokta bu düzelmiş şey niye tekrar kapandı .

Aynen, bybiko'nun dediği gibi eski Adsense hesabında sıkıntı varsa o yüzden de olmuş olabilir.

Bazı partner firmaları özellikle gizza çıkmak isteyenleri çıkarınca para kazanmalarınıda kapattırıyor bunlarla ilgili forumda çok konu var gizzadan cıktım para kazanmam gitti ara bak görceksin sen bence direk ofislerini bas ayriyetten skype ile iletişime geç belki açtırabilirm para kazanmanı

partnerdeyken adsense ilişkisi kesilmiş oluyor, partnerden çıkarsan eski bağlı adsense bağlanıyor, eski adsense de kapandıysa para kazanman gidiyor. https://support.google.com/adsense/troubleshooter/2707037 burdan adsense'e itiraz edebilirsin.

Eyvallah hocam ordan da itiraz ettim :)

Bazı partner firmaları özellikle gizza çıkmak isteyenleri çıkarınca para kazanmalarınıda kapattırıyor bunlarla ilgili forumda çok konu var gizzadan cıktım para kazanmam gitti ara bak görceksin sen bence direk ofislerini bas ayriyetten skype ile iletişime geç belki açtırabilirm para kazanmanı

Hocam pm attım :)

[MENTION=60022]PÖH[/MENTION] hocam bi resim ata bilirmisin bakalim nedir, belki yardimimiz dokundu

benımde 6-7k abonelı 6mılyondn fazla ızlenımlı kanal ole duruor para kazanamıorum:(
azıcık backlınke yarıo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri