Özgün kanalımın seo ayarları için geçmi kaldım.

• Kullanıcı slhist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

slhist

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar s.a.

Benim çocuk kategorisinde bir tane yabancı özgün kanalım var. Bu kanalımda daha önceleri 3-5 farklı video vardı.Kanal ismi, açıklaması, anahtar kelimeleri gibi düzenlemeler bu videolara göre yapılmıştı. Daha sonraları bu videoları ve açıklamaları silmiştim.Kanal boşta duruyordu.Daha sonra Bu kanalda isim-açıklama-etiket gibi düzenlemeleri yapıp şuanki özgün çocuk kanalımı faaliyete geçirdim. Fakat istediğim verimi alamadım. Bu verimsizliğin nedeni kanalın mazisindeki bilgileri olabilirmi?

Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir ?
Ne yapmalıyım?

alakası yok...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar , düşündüğünüz gibi değil merak etmeyin.. Mazisindeki hiçbirşey etkilemez kanalı çünki 24 saat te bir youtube güncelleniyor ve herşey nasıl ayarlanmış işe ona göre devam ediyor.. Benim düşüncem aynı kategoride rekabet fazla olduğu için (yani sizin gibi videolar paylaşan fazla olduğu için) eski veriminiz bundan dolayı düşmüştür.. Daha sıkı çalışmalı ve herkese gününü göstermelisiniz.. Hayırlı kazançlar.. :)

Mazisinin etkilediğini düşünüyorum. Spam kanalımı özgüne çevirip, kanal isim, etiket, açıklama değiştirmiştim. Önceki kategori hayvanlarken, sonraki kategori çoçuktu. Kanalın önceki ismi ABC iken, kanalın sonrai ismi XYZ idi. Aylar sonra bile youtubeda ABC diye arama yapınca ilk sayfada çıkıyordu kanal. Ve kanaldan verim alamadım.

Mazisinin etkilediğini düşünüyorum. Spam kanalımı özgüne çevirip, kanal isim, etiket, açıklama değiştirmiştim. Önceki kategori hayvanlarken, sonraki kategori çoçuktu. Kanalın önceki ismi ABC iken, kanalın sonrai ismi XYZ idi. Aylar sonra bile youtubeda ABC diye arama yapınca ilk sayfada çıkıyordu kanal. Ve kanaldan verim alamadım.

aylarca çerezlerini silmemiş olabilir misin?
kanalınızdaki herhangi bir değişikliği çerezlerinizi silmeden göremezsiniz.kapak,profil resmi vb....

aylarca çerezlerini silmemiş olabilir misin?
kanalınızdaki herhangi bir değişikliği çerezlerinizi silmeden göremezsiniz.kapak,profil resmi vb....

Youtube çalışıp da aylarca çerezleri silmemek :) Gün içinde kanallarla işim olmasa bile birkaç defa siliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri