Özgün kanallarımın para kazanması kapatıldı

• Kullanıcı koray2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

koray2828

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Moralim çok bozuk 4 yıldır emek verdiğim 2 adet özgün kanalımın yaklaşık 5 gün önce para kazanması kapatıldı. Kanalları satın aldığım bir yabancı adsense hesabına taşımıştım 15 gün önce. Adsense hesabına gelen mail üzerinden itirazda bulundum ama olumsuz değerlendirildi. Kanalların adsense değiştirme kısmı aktif değil.

Foruma konu açmadan bir reaksiyon almak istemedim. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım? Kanalların para kazanması tekrar açılır mı ? Yüzlerce saatlik emeğim var ve geçimimin büyük kısmını bu kanallar oluşturuyordu. Görüş ve önerilerinize şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Kanallardan birine gelen mail

kağıt adama gelen mail.jpg

Ekli dosyalar

• adsense gelen mail.jpg
    adsense gelen mail.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 71
Hocam 2. fotoda neden bahsediyor, hiç okunmuyor.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun hocam adsense'leri neden taşıdınız? Öncesinde bir sıkıntı mı oldu

Hocam buna benzer bir olay yaşadım daha önce, başka bir kanaldan canlı desteğe yazdım. Tekrar düzelttiler. Bence düzelir ama adsense neden banlandı acaba?

Geçersiz tıklama etkinliği genelde bir daha dönüşü olmayan yol, pk açıkken izlenme satın alıp videolara izlenme basmak veya benzer yolla yapılan saldırılar bu gibi şeylere etmen oluyor. Durup dururken bunun olması çok enteresan, kanallarımda o kadar adsense değişimi felan yaptım yaşamadım böyle bir sorun

Geçersiz tıklama etkinliği genelde bir daha dönüşü olmayan yol, pk açıkken izlenme satın alıp videolara izlenme basmak veya benzer yolla yapılan saldırılar bu gibi şeylere etmen oluyor. Durup dururken bunun olması çok enteresan, kanallarımda o kadar adsense değişimi felan yaptım yaşamadım böyle bir sorun

Hocam bende şöyle oldu. Benim kanalı birisi çaldı, uğraşlar sonucu kanalı geri aldım. Adsense'i değiştirmeye çalışmış. Yeni adsense açmaya kalkışmış onaylanmayıp PK kapanmış. Kanalı alınca adsense değiştirme falan yoktu. Bu kanalın para kazanması devre dışı bırakılmıştır tarzı bir şey yazıyordu. Başka kanaldan anlattım olayı linki verdim. 1 saate düzelttiler.

Hocam bende şöyle oldu. Benim kanalı birisi çaldı, uğraşlar sonucu kanalı geri aldım. Adsense'i değiştirmeye çalışmış. Yeni adsense açmaya kalkışmış onaylanmayıp PK kapanmış. Kanalı alınca adsense değiştirme falan yoktu. Bu kanalın para kazanması devre dışı bırakılmıştır tarzı bir şey yazıyordu. Başka kanaldan anlattım olayı linki verdim. 1 saate düzelttiler.

Evet adsense onaylanmayınca öyle sorun oluyor, uğraşınca onun bir çözümü oluyor yine

Eskiden spama düşmüş adsenseye, kanal bağlandığında iki gün içinde para kazanma kapanırdı. Güzel para kazandıran kanalı bağlamadan önce, para kazanması açık çöp bir kanal bağlardım, çöp kanalın para kazanması kapanmazsa asıl kanalı adsenseye bağlardım.

Fakat şu zamanda para kazanması açık kanallar pahalı olduğu için, bir adsensenin spama düşüp düşmediğini nasıl anlıyorsunuz?

Satın alınan bir adsenseye direkt kanal bağlamak hiç mantıklı gelmiyor bana.

Hocam buna benzer bir olay yaşadım daha önce, başka bir kanaldan canlı desteğe yazdım. Tekrar düzelttiler. Bence düzelir ama adsense neden banlandı acaba?

adsenseyi yine forumdan bir arkadaştan satın aldım hocam. neden kapandığını ben de bilmiyorum

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

Eskiden spama düşmüş adsenseye, kanal bağlandığında iki gün içinde para kazanma kapanırdı. Güzel para kazandıran kanalı bağlamadan önce, para kazanması açık çöp bir kanal bağlardım, çöp kanalın para kazanması kapanmazsa asıl kanalı adsenseye bağlardım.

Fakat şu zamanda para kazanması açık kanallar pahalı olduğu için, bir adsensenin spama düşüp düşmediğini nasıl anlıyorsunuz?

Satın alınan bir adsenseye direkt kanal bağlamak hiç mantıklı gelmiyor bana.

Artık bana da mantıklı gelmiyor ama bir kere yapmış olduk. keşke satın almak yerine kendim bir adsense açsaydım. Bundan sonraki süreç için bir öneriniz var mı hocam

Hocam herhangi bir illegal yol izlemedim. Dediğim gibi kanallarım tamamen özgün. kameramla kendi çektiğim videolar. Satın aldığım adsense de ingiltere idi. tr adsenseden ing. adsenseye taşımak mı yol açtı acaba?

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

Hocam bende alım yaptım forumdan. Size gelen mailde geçersiz tıklama mı diyor?

" hesabınızda geçersiz trafik veya etkinlik tespit ettik" adsenseye gelen mailde böyle diyor. geçersiz etkinlik çok genel bir kavram gibi geldi. Ama dediğim gibi tr adsensede bulunan bu iki kanalı, İng adsenseye taşımak haricinde herhangi birşey yapmadım.

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

Geçmiş olsun hocam adsense'leri neden taşıdınız? Öncesinde bir sıkıntı mı oldu

Hayır bir sıkıntı olmadı. Ödemelerimi Payooner ile almak için yabancı adsenseye taşıdım yalnızca

izlenme satın aldıysanız sebebi o

Hayır almadım. İzlenimlerim de gayet rasyoneldi. Yalnızca pandemide insanlar daha fazla izledi kanalımı o kadar. Ve bende daha fazla video çekmeye başlamıştım.

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

Canlı desteğe nasıl ulaşabilirim hocam

Hayır almadım. İzlenimlerim de gayet rasyoneldi. Yalnızca pandemide insanlar daha fazla izledi kanalımı o kadar. Ve bende daha fazla video çekmeye başlamıştım.

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

Canlı desteğe nasıl ulaşabilirim hocam

Hocam dediğim gibi ben farklı bir kanaldan ulaştım. Twitterdan TeamYoutube a bir yazın.

Arkadaşlar hala ne yapacağımı bilmiyorum. Kanalların para kazanma sekmesi tekrar aktif olur mu? Bir kaç yerde bir ay sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz diyor. Bu doğru mu.

Hocam aynı durum bugün benim de başıma geldi. Yurt dışı adsense hesabı vardı ona bağlamıştım. Adsense kapatılınca kanalın para kazanma da kapanmış.
Para kazanması açık bir kanala yetki verdim. Yarın sohbet üzerinden destek almaya çalışacağım. Bakalım durum ne olur?
Benim kanal da özgün. Demek ki adsense hesabı sorunluymuş :(

Hocam aynı durum bugün benim de başıma geldi. Yurt dışı adsense hesabı vardı ona bağlamıştım. Adsense kapatılınca kanalın para kazanma da kapanmış.
Para kazanması açık bir kanala yetki verdim. Yarın sohbet üzerinden destek almaya çalışacağım. Bakalım durum ne olur?
Benim kanal da özgün. Demek ki adsense hesabı sorunluymuş :(

Hocam gelişmelerden beni de haberdar eder misiniz şütfen

Merhaba arkadaşlar, Moralim çok bozuk 4 yıldır emek verdiğim 2 adet özgün kanalımın yaklaşık 5 gün önce para kazanması kapatıldı. Kanalları satın aldığım bir yabancı adsense hesabına taşımıştım 15 gün önce. Adsense hesabına gelen mail üzerinden itirazda bulundum ama olumsuz değerlendirildi. Kanalların adsense değiştirme kısmı aktif değil.

Foruma konu açmadan bir reaksiyon almak istemedim. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım? Kanalların para kazanması tekrar açılır mı ? Yüzlerce saatlik emeğim var ve geçimimin büyük kısmını bu kanallar oluşturuyordu. Görüş ve önerilerinize şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Kanallardan birine gelen mail

Ekli dosyayı görüntüle 1478

aynı durum benim de başıma geldi.geçersiz tıklama adı altında önce adsense takibinde yt pksı gitti,2 hafta olacak ama hiç olumlu dönüş alamadım maile bile cvp vermiyolar.araştırmalarımda da geçersiz tıkta tekrar adsense açılmanın nadir olduğunu söylüyolar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri