Özgün kanallarımın para kazanması kapatıldı

• Kullanıcı koray2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
aynı durum benim de başıma geldi.geçersiz tıklama adı altında önce adsense takibinde yt pksı gitti,2 hafta olacak ama hiç olumlu dönüş alamadım maile bile cvp vermiyolar.araştırmalarımda da geçersiz tıkta tekrar adsense açılmanın nadir olduğunu söylüyolar.
Hocam siz de mi yeni yaşadınız? ve yurtdışı adsense'e mi taşıdınız?

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı durum benim de başıma geldi.geçersiz tıklama adı altında önce adsense takibinde yt pksı gitti,2 hafta olacak ama hiç olumlu dönüş alamadım maile bile cvp vermiyolar.araştırmalarımda da geçersiz tıkta tekrar adsense açılmanın nadir olduğunu söylüyolar.

izlenme vs satın aldınız mı hocam?

Evet arkadaşlar aynı sorundan benim de 2 kanalım gitti. Tamamen yıkılmış durumdayım. Geri alma ihtimalimiz maalesef yok gibi duruyor. İçindeki paralarda yanmış oluyor.

Merhaba arkadaşlar, Moralim çok bozuk 4 yıldır emek verdiğim 2 adet özgün kanalımın yaklaşık 5 gün önce para kazanması kapatıldı. Kanalları satın aldığım bir yabancı adsense hesabına taşımıştım 15 gün önce. Adsense hesabına gelen mail üzerinden itirazda bulundum ama olumsuz değerlendirildi. Kanalların adsense değiştirme kısmı aktif değil.

Foruma konu açmadan bir reaksiyon almak istemedim. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım? Kanalların para kazanması tekrar açılır mı ? Yüzlerce saatlik emeğim var ve geçimimin büyük kısmını bu kanallar oluşturuyordu. Görüş ve önerilerinize şiddetle ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Kanallardan birine gelen mail

Ekli dosyayı görüntüle 1478

Hocam zar zor sohbetten iletişime geçtim. Sabahtan beri takip ediyorum ancak denk getirebildim.
Bakacaklar duruma göre ben de sizi bilgilendiririm.

Hocam aynı durum bugün benim de başıma geldi. Yurt dışı adsense hesabı vardı ona bağlamıştım. Adsense kapatılınca kanalın para kazanma da kapanmış.
Para kazanması açık bir kanala yetki verdim. Yarın sohbet üzerinden destek almaya çalışacağım. Bakalım durum ne olur?
Benim kanal da özgün. Demek ki adsense hesabı sorunluymuş :(

Neden yurt dışı adsenseye bağlıyorsunuz hocam , bir avantajı mı var.

Yabancı adsense'den kaynaklanan bir durum olabilir. Bende daha önce 2 defa adsense değiştirdim hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Hocam muhtemelen satın aldığınız adsense hesabında daha önce spamdan kapanan kanallar olduğu için adsense mimlenmiş. 2 adet kanalında para kazanmasının adsense değiştirince gitmesinin başka bir açıklaması yok.
Size bu adsense'i satan kişi belirtmeliydi, bu adsense'ye bağlı olan kanallar spamdan kapatıldı diye. :)
Keşke 0'dan yabancı adsense'i siz açsaydınız.. Geçmiş olsun.
Kanalları temiz bir adsense hesabına taşıyıp, başvuru süresi dolunca tekrar başvurun.

aynı mail banada geldi kanalımda sadece para kazanması açılması için izlenim satın alınmış sonra kanal açılmıştır. Gayet özgün şekilde çalıştım biriken parayı tam çekme aşamasında sahte tıklama nedeniyle kapattılar ve red verdiler. Sanırım izlenim satın almak yada oynatma listelerini sunucularda felan oynatma ile alakalı diye düşünüyorum :S

Hocam muhtemelen satın aldığınız adsense hesabında daha önce spamdan kapanan kanallar olduğu için adsense mimlenmiş. 2 adet kanalında para kazanmasının adsense değiştirince gitmesinin başka bir açıklaması yok.
Size bu adsense'i satan kişi belirtmeliydi, bu adsense'ye bağlı olan kanallar spamdan kapatıldı diye. :)
Kanalları temiz bir adsense hesabına taşıyıp, başvuru süresi dolunca tekrar başvurun.

Hocam taşıyabilsek keşke, mümkün gözükmüyor.

Nasıl taşıyacağız ki. Şu an adsense değiştirme kısmı aktif değil hocam.

Benim sorun tam olarak da sizin dediğiniz şekilde. Kanallarımda illegal hiç bir durum yok. Aldığım kanalım eskiden kalma adsense hesabında sorun varmış. Ama şu an değiştirme seçeneği maalesef yok. İletişim kısmından görüştüm bakalım netice ne olacak.

vay anasını ya. büyük geçmiş olsun yaşayan herkese.. bir daha açılmayacak mı o para? tamamen mi gitti :(

Hocam hala şoktayım. Umarım açılır. Açılmaz ise büyük bir emek kaybı olacak benim için. Kaç yüz saat uğraşmışımdır hesabı yok o videolar için 😔

Hocam açılmayacak gibi duruyor, bi ara PK kapanan kanalın adsense ini değiştirmek için link falan vardı. O tarz bir yöntem gerekiyor bize aksi takdirde açılmaz. Adsense'den hiç bahsetmiyorum o imkansız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri