Özgün Olmanın Faydaları

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

brain

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
yalnız sinamada oynadıktan sonra kanal açıldı :D

Saniye Anne baya bir süre tv de kaldı İkizler tv ülke gündemini değiştirdi yakınımızda bile böyle insanlar var
Saniye anne bi kanal ile anlaşsa her türlü program yapar
ikizler tv de ama biraz zahmet ister.

Valla bi bunlar ve pratik bilgiler, yaptıkları yabancı kanalları türkçeye çevirmekten başka birşey değil ama yine saygı duyuyorum, geçen böyle bir kanal açayım dedim, yabancı adamdan baka baka yapamadım balon deneyini.

Hocam sizi çok severim forumda saydıgım birisiniz ama lütfen insanların dış görünüşleri ile dalga geçmeyelim :(
Dalga değilki soru soruyorum, bir şakasında diğer arkadaşı ile yan yana duruyordu ya arkadaşının boyu aşırı uzun yada kendininki kısa, rahatsızmı oldun sorumdan ?

iPhonedo gibi bir kanal 100k abone olamamışken ohadiyorum kanalının bu kadar abone kazanması tamamen reklamı iyi kullanma ile ilgili. Daha geçen 50k abonesi vardı şimdi 100k olmuş. Deli gibi reklam veriyorlar arkalarındada mediakraft diye bir network var. Bunlar topluca çalışıyor çoğu kanalları birbirleri ile bağlantılı.

Sevinebilirdim onun adına ama tr içerikte o kadar azki para. Bir videonuz patlasa onun bu videolarından toplam kazandığı parayı tek videodan kazanırsınız. Özgün olmak güzelde para olarak tr de hiçbirşey yok diyebilirim.

pratik bilgiler kanalı acayip hızlı büyüdü ben ilk açıldığı zamanlarda farketmiştim takip ediyodum

Dalga değilki soru soruyorum, bir şakasında diğer arkadaşı ile yan yana duruyordu ya arkadaşının boyu aşırı uzun yada kendininki kısa, rahatsızmı oldun sorumdan ?
ha o amaçlıysa hocam sorun yoktur tabiki şu sıralar forumda en ciddi konular bile bazı kişiler yüzünden alay konusuna çevriliyor ya ondan yazdım

Valla bi bunlar ve pratik bilgiler, yaptıkları yabancı kanalları türkçeye çevirmekten başka birşey değil ama yine saygı duyuyorum, geçen böyle bir kanal açayım dedim, yabancı adamdan baka baka yapamadım balon deneyini.

yaptıkları yabancı kanalları türkçeye çevirmekten başka birşey değil
böyle bir kanal açayım dedim, yabancı adamdan baka baka yapamadım balon deneyini.

Kendinle çelişmişsin, ona bakarsak kimse özgün değil.
Hatta TV8 televeizyon tarihinin en büyük spamcısı

pratik bilgiler kanalı acayip hızlı büyüdü ben ilk açıldığı zamanlarda farketmiştim takip ediyodum

aynen bu acayip hızlı büyüdü, partner firmanında desteği büyük kesinlikle

orkun ışıtmak gibi murat abi gf gibi yüksek aboneli kanallarla prim yaparak büyüdü o kanal hocam. (pratikbilgiler)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri