Özgün Olun / Çocuk videoları yapma dersi !

Yarın üni için yolculuğa çıkıyorum. son satışları yapalım 1 hafta gibi bir süre hizmet veremiyeceğim alacaklar

ulaşım ; 0554 695 89 99
ulaşabilirler.

[sıze="5"]son 5 kişiye sadece 5 tl'den satılacaktır ![/sıze]

Hocam yeni başlayan biri bu şekilde çizgi film kanalında tutulabilir mi acaba. Sonuçta sağlam rakipler var onerilenlere girilebilir mi acaba

Hocam yeni başlayan biri bu şekilde çizgi film kanalında tutulabilir mi acaba. Sonuçta sağlam rakipler var onerilenlere girilebilir mi acaba

Hocam bu işler şans ve azim işi benden bu hizmeti almış bir kaç arkadaş bana bir kaç ay içinde çok güzel teşekkür mesajları yazdılar güzel kazanıyorlarmış. düzenli olarak yapıp atarsanız neden kazanmayasınız :)

Hocam bu işler şans ve azim işi benden bu hizmeti almış bir kaç arkadaş bana bir kaç ay içinde çok güzel teşekkür mesajları yazdılar güzel kazanıyorlarmış. düzenli olarak yapıp atarsanız neden kazanmayasınız :)

satın alındı

Son düzenleme:
Moralinizi bozmak gibi olmasında. Artık YT çocuk kanalı diye açılan after effect ile yapılan kanalların hiç birine reklam vermiyor verdiklerinide geri alıyor. Özgün çocuk kanalı öğretiyoruz diye yüzlerce kişiye video veya eğitim sattınız bu kategorininde içine ettiniz tebrikler. Hayırlı satışlar !

Özgün Olun / Çocuk videoları yapma dersi !​

20 TL

İLETİŞİM : PM - WP : 0554 695 89 99

videoda nasıl materyal vs. bulacagınız hakkında anlatımda mevcuttur.

Spam zorlaştıkça özgüne talep artıyor spamda da bildiğiniz üzere çocuk videoları her zaman kazandırır. Sizlere telif yemeden kendi çocuk videonuzu yapıp özgün olmanızı sağlıyorum.

Tek bir videoda anlattığım bir ders onu izledikten sonra istediğiniz kurguları yapmama gibi bir şansınız yok. Hiç anlamıyorum diyen birisi bile videoyu izleyerek yapabilir. Videoda size nasıl yapıldıgını anlatıyorum ve kesinlikle anlıyorsunuz gerisi tamamen sizin hayal gücünüze bağlı. Video yaparken kullandığımız program after effect değildir.

ÖRNEK VİDEO / TAM BİR VİDEO DEĞİLDİR SADECE ÖRNEK İÇİN HAZIRLANMIŞ BASİT BİR VİDEODUR

https://www.youtube.com/watch?v=wqYv8FGklec&t
https://www.youtube.com/watch?v=0TuqQuqIn64&feature=youtu.be

Hocam ödeme geçtim,dönüş yaparmısın ?!

Merhabalar uzun süredir satışını durdurduğum konumu tekrardan aktif hale getiriyorum satın almak için 0554 695 8999'a mesaj atabilirsiniz.

Moralinizi bozmak gibi olmasında. Artık YT çocuk kanalı diye açılan after effect ile yapılan kanalların hiç birine reklam vermiyor verdiklerinide geri alıyor. Özgün çocuk kanalı öğretiyoruz diye yüzlerce kişiye video veya eğitim sattınız bu kategorininde içine ettiniz tebrikler. Hayırlı satışlar !

Nasıl yani? videoya göre reklam mı seçiyor şirketler?

biraz detya verebilirsmin eğtimden kastın geniş 1 video galiba,
bu videoyla, nasıl animasyonlar hazırlayabilirm ve ilk verdiğin 2 videodan farklı verceğin örnek varsa bakıp almak isterim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri