Abicim özgün oyun videoları çekeceksen yaşının uygun olması gerekiyor 18 ve üzeri idealdir. Eğer yok ben çalışır başarırım diyorsan mikrofonunun stüdyo derecesinde olması gerekiyorki insanlar senin sesini duyduğunda videoyu kapatmasın. Boş ve sıkıcı konuşmalar, küfürler saçmalıklar videonun kalitesini düşürür ve insanların geri tuşuna basmasına neden olur videoda konuşurken hem espri katmalı hemde eğitici bilgiler vererek insanların videoyu izlemeye devam etmesine neden olmalısın eğer bir kişi senin videonun tümünü izlediyse beğenmiş demektir. İsim konusuna gelecek olursak kanalının ismi Türkçe olsun eğer Türkçe içerik yapıyorsan ki Türkçe yapıyorsun. İngilizce isim koyanları anlamıyorum ben bir Türk kanal ismi görüp içine girince içinde ispanyolca konuşan bir adam görsem ne yapıyor bu andaval derim en fazla. O yüzden isminin Türkçe olmasına özen göster artık yaratıcılığına görede kendin birşeyler bul özgün olacaksın sonuçta. Çekeceğin oyun serilerine ise büyük kanallardan bakarak görebilirsin en çok hangi seriler izleniyor hangi oyunlar izleniyor insanların oyunlara bakış açısı nasıl buna dikkat et. Minecraft örneğin listede 1.sıradadır gözümdeki ben öyle yapıyorum. İşin aslına gelecek olursak benden tavsiye istiyorsan sana şu an şu aşamada video çekme derim ama genede sen bilirsin.