Özgün Oyun Kanalım!

• Kullanıcı QuadD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yeni video yayında! Destek olmak için abone olup beğenip yorum atabilirseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
artık bıkmadınız mı hocam oyun kanalı açmaktan

Kanalı diğer oyun kanallarından ayıran bir çok farkı var. Cuma günü 3 adet profesyonel softbox ve greenscreen gümrük işlemleri bitip geliyor. Ayrıca çekilişleri yakın zamanda aylık ve haftalık yapmayı düşünüyorum sponsorlar ve kendi imkanlarım dahilinde :) Steelseries, Twitch ve XSplit markaları ile çalıştığımızı belirteyim.

---------- Spam Engelliyici 00:49 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

güzel index almış ve iyi izlenim almış üzerine düş, sabret emek ver gerisi gelir bu kanal tutar..

Bu arada dediğiniz gibi kanal güzel bir ivme yakaladı. Umarım bu katlanarak devam eder :)

Benim oyun kanalı haricinde Türkçe veya yabancı dil bir kaç özgün projem daha var ancak 1 milyon tane özgün oyun kanalı olsa da 6 ay kadar sonra boş zaman ayırdığımda bende oyun kanalı açmayı planlıyorum. 1 milyon tane oyun kanalı olsa da bende bir tane açacam. Bunu sadece kazanç için yapmıycam zevk aldığım için yapacam. İşte özgünde başarılı olmanın sırlarından birisi de bu. ;)
----------------------
Bu arada kanalında başarılar dilerim. ;)

Benim oyun kanalı haricinde Türkçe veya yabancı dil bir kaç özgün projem daha var ancak 1 milyon tane özgün oyun kanalı olsa da 6 ay kadar sonra boş zaman ayırdığımda bende oyun kanalı açmayı planlıyorum. 1 milyon tane oyun kanalı olsa da bende bir tane açacam. Bunu sadece kazanç için yapmıycam zevk aldığım için yapacam. İşte özgünde başarılı olmanın sırlarından birisi de bu. ;)
----------------------
Bu arada kanalında başarılar dilerim. ;)

Yorumunuz için teşekkürler :) Bazen çok yoruluyorum 4-5 gün önce montajı bitmiş 9 video'yu sistem hatasından dolayı kaybettim. Projelerini kurtardım diye sevindim ama projelerine girince boş gözüküyor. Ancak evet işin sırrı severek yapmakta nekadar yorulsakta insanların güzel yorumları tüm yorgunluğunuzu alıyor. Bu şekilde tüm stresimi atabiliyorum :)

Yorumunuz için teşekkürler :) Bazen çok yoruluyorum 4-5 gün önce montajı bitmiş 9 video'yu sistem hatasından dolayı kaybettim. Projelerini kurtardım diye sevindim ama projelerine girince boş gözüküyor. Ancak evet işin sırrı severek yapmakta nekadar yorulsakta insanların güzel yorumları tüm yorgunluğunuzu alıyor. Bu şekilde tüm stresimi atabiliyorum :)
Zaten normal yaşantımda oyun oynayan bir insanım. Stres atmak için tercih ettiğim hobilerimden birisidir bilgisayar oyunları. Hatta müsait olduğumda spor gibi kitap okumak gibi belli bir rutine oturttuğum olmuştur. Bunu yaparken aynı zamanda kaydetmek ve takipçilerinle etkileşim kurmak gerçekten güzel bir duygu olsa gerek. Eee üstüne az da olsa para kazanmak ve belli bir kitle tarafından tanınmak var. Neden açmayayım ki? Umarım başarılı olursunuz. :)

Zaten normal yaşantımda oyun oynayan bir insanım. Stres atmak için tercih ettiğim hobilerimden birisidir bilgisayar oyunları. Hatta müsait olduğumda spor gibi kitap okumak gibi belli bir rutine oturttuğum olmuştur. Bunu yaparken aynı zamanda kaydetmek ve takipçilerinle etkileşim kurmak gerçekten güzel bir duygu olsa gerek. Eee üstüne az da olsa para kazanmak ve belli bir kitle tarafından tanınmak var. Neden açmayayım ki? Umarım başarılı olursunuz. :)

Siz kendiniz isteyip inandıktan sonra er yada geç başarılı olursunuz o işte :) Hayalinizde ki kanalı kurup başarılı olacağınıza inanıyorum :)

CS Go hiç oynamam ama böyle editler izlettiriyor

İntro müziği yazarsanız sevinirim :)

CS Go hiç oynamam ama böyle editler izlettiriyor

İntro müziği yazarsanız sevinirim :)

Tabi hocam izlediğiniz için teşekkürler buyrun burada müziğin linki :)

https://www.youtube.com/watch?v=EFU_LIzIfyw

---------- Spam Engelliyici 05:06 ---------- Önceki Mesaj 05:04 ----------

Sesin ve konuşman Anakin TV'yi andırıyor biraz sanki :)

Pek takip etmiyorum ama video'sunu açıp biraz bakındım evet biraz benziyor konuşma :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri