Özgün Oyun Kanalımı Açtım ve İlk Video

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bende öyle düşünüyorum hocam inşallah hayırlısı olur. Üstte introyu paylaştım onun hakkında ne düşünüyorsun?

O paylaştığın introyu daha önce oyun kanalında görmüştüm, yine de güzel kendine ait bir logo tasarlayıp videoların kenarlarına koymanı yada videoya gömmeni tavsiye ediyorum böylece video sanat ait olduğu belli olur ve spam yapamazlar :D

O paylaştığın introyu daha önce oyun kanalında görmüştüm, yine de güzel kendine ait bir logo tasarlayıp videoların kenarlarına koymanı yada videoya gömmeni tavsiye ediyorum böylece video sanat ait olduğu belli olur ve spam yapamazlar :D

Tabikide onuda yapmayı düşünüyorum.

Daha fikir ve önerisi yokmu ? :)

Oyunlarda müzik varsa müziği kapatmanı tavsiye ederim :) Ben ilk başlarda müzik açıkken oynayıp kaydetmiştim 3. Eşleşen verebiliyor veya müzikten dolayı telif alabilirsin.

Oyunlarda müzik varsa müziği kapatmanı tavsiye ederim :) Ben ilk başlarda müzik açıkken oynayıp kaydetmiştim 3. Eşleşen verebiliyor veya müzikten dolayı telif alabilirsin.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum,
Videonun ilk başında ses ayarlarını kontrol ettim kısık sandım fakat açıkmış baya diğer videolarda bu sorunuda çözüme ulaştırıcam Allah'ın izniyle :)

Fraps bildiğim kadarıyla kısa süreli videolar kaydediyordu bidaha birleştirmek render etmek çok vaktinizi almıyor mu?

Bende fraps denemiştim kısa süreli kayıtlar yapıyordu. Bayaa bi pro denemiştim en son Mirillis ve virtualDub'ta karar kıldım. Tabi mirillis sürekli lisans sorunu çıkarıyor nete bağlıyken her kayıttan önce crack yeniliorum.

Bende fraps denemiştim kısa süreli kayıtlar yapıyordu. Bayaa bi pro denemiştim en son Mirillis ve virtualDub'ta karar kıldım. Tabi mirillis sürekli lisans sorunu çıkarıyor nete bağlıyken her kayıttan önce crack yeniliorum.

Bandicamda iyi aslında hocam benim ekran kartı nvidia - nvidia shadowplay var onlada çekebilirim aslında videoyu iyikide aklıma geldi bir bakayım nasıl çektiğine :)

İsim ve kanal introsu baştan fail kardeşim. Biraz daha özgün olmaya özen göster.
Mmo bilgini bkz: mmobilgesi
Kanal introsu bkz: by reclast kanal introsu.

800 - 1 gb arası birşey hocam :D
İsim ve kanal introsu baştan fail kardeşim. Biraz daha özgün olmaya özen göster.
Mmo bilgini bkz: mmobilgesi
Kanal introsu bkz: by reclast kanal introsu.
MMOBilgesi ne alaka hocam ben mmobilgini.com u almışım bunun neresi özentilik reklam olmasın ama bu güne kadar domain reglenmemiş bir domain ne koyayım kanalın ismini SametOyunda vs birşey koyupta BurakOyunda özentisi mi olayım? Kanal introsu kısmınada geleyim Ümit Emre arkadaşım olur intro ona ait değil (ama introyu kullanıyordu) yabancı bir kişiye ait download koymuş indirip yazı vs yazdım sorun introysa değiştiririz. :)

bence gayet başarılı olmuş.. 2 eksik gördüm acizane.. bir girişi karizmatik bir intro hoş olurdu (kanalında bir intro gördüm ama sanki bir oyunun giriş videosundan alınmış ve sonuna senin adın yerleştirilmiş gibi) bir de ekranın sol üst köşesini tıpkı sol alt köşedeki gibi bir yuvarlakta webcam görüntün olsaymış güzel olurmuş sanırım..

Bu arada ufak bir ihtar capcom koniami gibi japon firmalarının oyunlarına gameplay çekmeyin hiç affetmezler :D

bence gayet başarılı olmuş.. 2 eksik gördüm acizane.. bir girişi karizmatik bir intro hoş olurdu (kanalında bir intro gördüm ama sanki bir oyunun giriş videosundan alınmış ve sonuna senin adın yerleştirilmiş gibi) bir de ekranın sol üst köşesini tıpkı sol alt köşedeki gibi bir yuvarlakta webcam görüntün olsaymış güzel olurmuş sanırım..

Bu arada ufak bir ihtar capcom koniami gibi japon firmalarının oyunlarına gameplay çekmeyin hiç affetmezler :D
Yorumunuz için teşekkür ediyorum,
Önerinizi dikkate alıcam. Webcam olayı ilerde düşünüyorum şuanda biraz geliştirmek amacındayım yani kanalı biraz bir küçük kitle oluşturmayı istiyorum. İntro olayını değiştirebilirim problem olarak görmüyorum onu.

O zaman bende bu işte olan biri olarak yorumumu yapayım ilk dikkatimi çeken videonun kenarındaki siyah bantlar ve intron :) İntro herkesin kullanabileceği bir intro olsada genede izleyiciler farklı bir gamerda gördüğü için en başta ilgisini çekmeyecektir. Sesin video için hoş fakat ilk videoların verdiği o heyecanla (bendede aynısı olmuştu :D) konuşmalar çok boş yanlış anlama ben kendimdende şikayetçiyim :D ;) Ben örneğin yeni bir intro yapılanmasına girdim :) akşama 2 tane video atacağım ikisinide özellikle 3. videonun hepsini izlemeye çalış gerçi birazdan 2. video upload olacak zaten onu izlersin yarım saat sonrada diğeri gelir :) Tecrübe kazandıkça ve yeni fikirler geldikçe dahada gelişiyoruz gerçekten :) Takip edeceğim seni umarım hızlı bir yükseliş yaşarız yazın beraber oyunlar çekeriz :)

Bu arada sesin arkada geliyor başrolde değilmişsin gibi :) Onu ön plana al ve o şekilde canlı konuşmaya çalış :D İnşallah bu dediklerimi bende yaparım :D

Hocam mmo okurken "ememo" şeklinde oku, memeo değil. Bence ilk videoya göre fazla profesyonel olmus. Tebrikler

Kod:
O zaman bende bu işte olan biri olarak yorumumu yapayım ilk dikkatimi çeken videonun kenarındaki siyah bantlar ve intron :) İntro herkesin kullanabileceği bir intro olsada genede izleyiciler farklı bir gamerda gördüğü için en başta ilgisini çekmeyecektir. Sesin video için hoş fakat ilk videoların verdiği o heyecanla (bendede aynısı olmuştu :D) konuşmalar çok boş yanlış anlama ben kendimdende şikayetçiyim :D ;) Ben örneğin yeni bir intro yapılanmasına girdim :) akşama 2 tane video atacağım ikisinide özellikle 3. videonun hepsini izlemeye çalış gerçi birazdan 2. video upload olacak zaten onu izlersin yarım saat sonrada diğeri gelir :) Tecrübe kazandıkça ve yeni fikirler geldikçe dahada gelişiyoruz gerçekten :) Takip edeceğim seni umarım hızlı bir yükseliş yaşarız yazın beraber oyunlar çekeriz :)

Bu arada sesin arkada geliyor başrolde değilmişsin gibi :) Onu ön plana al ve o şekilde canlı konuşmaya çalış :D İnşallah bu dediklerimi bende yaparım :D
Teşekkür ederim kardeşim yorumların için ses olayına el atıcam. İntro fazla dert oldu ücretli bir şekilde özgün intro yaptırıcam. Teşekkür ederim bende seni takip ediyorum :) hatta beraber çalışabiliriz düşünürsen pm atman yeterli.
Hocam mmo okurken "ememo" şeklinde oku, memeo değil. Bence ilk videoya göre fazla profesyonel olmus. Tebrikler
Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam,
"Ememo" doğru okunuşmu orayı tam anlayamadım bilgi verirseniz sevinirim.

-----

İntro ücretli özel yaptırıcam arkadaşlar karar verdim. İsim olayında isim dandikmi MMOBilgini yani bence iyi bir isim domainimde var forumu kurdum xenforo lisansı alıp o kadar masraf yaptık isim kötü değil bana göre onun hakkındada düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

MMOBilgini mmobilgesine çok benziyor gerçekten ama domain felan almışsın özentilikle alakası olmaz tanındıkça bu söylentilerde ortadan kalkar canını sıkma :) o kadar masrafı boşuna yapacak deılsın ya.

MMOBilgini mmobilgesine çok benziyor gerçekten ama domain felan almışsın özentilikle alakası olmaz tanındıkça bu söylentilerde ortadan kalkar canını sıkma :) o kadar masrafı boşuna yapacak deılsın ya.

Hocam önceden almış olabilirler inan domaini regledikten 1-2 hafta sonra mmobilgesini gördüm bizim amaçlar tamamen farklı hemde özentilikle alakası yok yani :) Kanalın ismini MMOBilgini - Oyun Kanalı olarak değiştirsem mi acaba yoksa böyle kalsa mı diye düşünmeye başladım.

Türkçe Çalışırsan boşuna vakit harcıyorsun bence.. İngilizce başlıklar etiketler gir dünyaya hitap et türkiyedeki gamer arakdaşlar pek izlemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri