Özgün Oyun Kanalımı Açtım ve İlk Video

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
800 - 1 gb arası birşey hocam :D

MMOBilgesi ne alaka hocam ben mmobilgini.com u almışım bunun neresi özentilik reklam olmasın ama bu güne kadar domain reglenmemiş bir domain ne koyayım kanalın ismini SametOyunda vs birşey koyupta BurakOyunda özentisi mi olayım? Kanal introsu kısmınada geleyim Ümit Emre arkadaşım olur intro ona ait değil (ama introyu kullanıyordu) yabancı bir kişiye ait download koymuş indirip yazı vs yazdım sorun introysa değiştiririz. :)

Kardeş sen bu konuyu öneri ve eleştiri almak için açmadın mı ? Biz de eleştiriyoruz işte özenti durmuş adamın gözüne çarpan ilk iki şeyi söyledim. Değiştir demiyorum değiştirip değiştirmemek sana kalmış banane :D

Kardeş sen bu konuyu öneri ve eleştiri almak için açmadın mı ? Biz de eleştiriyoruz işte özenti durmuş adamın gözüne çarpan ilk iki şeyi söyledim. Değiştir demiyorum değiştirip değiştirmemek sana kalmış banane :D
Hocam estağfurullah yanlış anladın sen beni özentilikle bana göre hiç alakası yok benim planladığım iş ile mmo b.lgesinin amaçları çok farklı olarak görüyorum ben zaten domaini aldıktan sonra fark ettim onları hiç aktif değiller.

Türkçe konuşmayayım mı hocam?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dostum konuş İstersen Rusça konuş ama Etikek ve başlıkları ingilizce gir dünya genelinde izlenim almaya çalış Türkiye genelinde kaç oyun izleyen bulabilirsin. ayrıca Tr de Tbm çok düşük sen Dünya dili ingilizceyle bir video paylaştığında Hindistandaki adam bile senin oyun videonu izler.

Dostum konuş İstersen Rusça konuş ama Etikek ve başlıkları ingilizce gir dünya genelinde izlenim almaya çalış Türkiye genelinde kaç oyun izleyen bulabilirsin. ayrıca Tr de Tbm çok düşük sen Dünya dili ingilizceyle bir video paylaştığında Hindistandaki adam bile senin oyun videonu izler.
Hocam ingilizce veya başka dil bilsem seve seve konuşurum ama Türkçe konuşurum başlık etiket ingilizce girerim gerekirse?

Hocam ingilizce veya başka dil bilsem seve seve konuşurum ama Türkçe konuşurum başlık etiket ingilizce girerim gerekirse?

Zaten Önemli olan Başlık ve etiketleri Doğru bir şekilde İngilizce Girmen. İngilizce başlıklarla başla bir kaç oyun serisi yap Örneğin call of duty serisini çek 2 günde bitirirsin bitir sonra Video uğload et sonra Gta 5 olabilir bu gibi popüler oyunları kaydedip Çeksen Hem kısa bir sürede abone kasar hemde kanalını yükseltmiş olursun. ben sadece ufaktan örnekler verdim daha iyi olmak için kaliteli bir kanal olmak için ingilizce Başlık etiket açıklama Şart.. İnşallah kısa sürede Yükselir iyi bir duruma Gelir kanlın. İyi çalışmalar.

Hocam estağfurullah yanlış anladın sen beni özentilikle bana göre hiç alakası yok benim planladığım iş ile mmo b.lgesinin amaçları çok farklı olarak görüyorum ben zaten domaini aldıktan sonra fark ettim onları hiç aktif değiller.

Neyse salla hocam o konuyu arkadaşlar doğru söylemiş ingilizceye yönelmeni öneririm. İngilizce bilmiyorsun ama arada bir "ooow shit" gibi refleksler verebilirsin o refleksleri verdiğin anda ekrana komik yazı tipleriyle "oww shit" diye bir yazı koyabilirsin mesela.
Böyle şeylerli yabancı kitle çok seviyor bunlarla ingilizce izleyicisini de yakalayabilirsin diye düşünüyorum. Türkçe oyun sektörü ölmedi ama çok zorlaştı zaten Türk izleyici kitlesi sınırlı insanlardan oluşuyor bizim millet genelde medcezir gibi dizileri izlemek için youtubeye girer :)

hocam benden de size bir tavsiye, türkçe çalışıyorsunuz girin adsenseye içerik barındırıcıdan google.com.tr google.com facebook.com facebook.com.tr bunları engelleyin ve yandaki kutularad gereksizleri kaldırın bakın işte oralara gereksizleri kaldırın.

shadowplay'da orta kalitede bile çeksen çok güzel görüntülü çekiyor ve fps 1 bile düşmüyor.
shadowplay'in tek sorunu, convert ettikten sonra videoyu ses senkronu bozuluyor. bazı oyunlarda çok - bazılarında çok az bozulma oluyor
mesela "daylight" oyununda convertten sonra 5-6 saniye önceden gelmeye başladı ses, "sniper 2" oyununda yarım saniye kadar önceden geliyodu ses.
bunun nedeni de 58fps gibi tanınmayan bi fps'de çekmesi.. ama her türlü shadowplay öneririm

shadowplay'da orta kalitede bile çeksen çok güzel görüntülü çekiyor ve fps 1 bile düşmüyor.
shadowplay'in tek sorunu, convert ettikten sonra videoyu ses senkronu bozuluyor. bazı oyunlarda çok - bazılarında çok az bozulma oluyor
mesela "daylight" oyununda convertten sonra 5-6 saniye önceden gelmeye başladı ses, "sniper 2" oyununda yarım saniye kadar önceden geliyodu ses.
bunun nedeni de 58fps gibi tanınmayan bi fps'de çekmesi.. ama her türlü shadowplay öneririm

Shadowplay de bir deneme yapıcam hocam eğer olumlu sonuç alırsam onunla çekerim yoksa fraps ile devam :) yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Yarın 2.videoyu çekicem hitman absolution olarak düşünüyorum yeni bir intro ayarladım sade ve güzel bence inşallah sizde beğenirsiniz.

Tavisyem oyunları yarım bırakma sonuna kadar bıtır.Aynı anda fazla oyun oynama bence yetıstıremezsın. :D Bu arada oyun güzelmiş.Torrentten çekmeye başladım :D

Tavisyem oyunları yarım bırakma sonuna kadar bıtır.Aynı anda fazla oyun oynama bence yetıstıremezsın. :D Bu arada oyun güzelmiş.Torrentten çekmeye başladım :D

Seri olarak düşünüyorum hocam birde hitman absolution çekmeyi düşünüyorum 2 sinin hem seri hem farklı oyunlarda çekip hızlanmayı planlıyorum.

hocam illaki ileride ünlem sorunu bağlayacak attığın her video ünleme düşecek bunu göz önüne almanızı tavsiye ediyorum.

konuşularak bir oyun seyretmekten hoşlanan bir yabancı sen turkçe konuşarak yaparsan çıkar gider.ingilizce bilmiyorsan konuşmadan yap.oynayacagın oyunu bir youtube da arat oynamadan önce sayfalar dolusu o oyunu oynanmışsa o oyunu salla geç.guncel bi oyunu ilk atanlardan olursan güzel iş yaparsın ancak.çok nadir olması dışında hiçbir eşleşen falanda almazsın oyunlardan.rahat ol o konuda.cogu kimsede oyunun muzikle beraber oynanmasından hoşlanır duyulmıcak ladar kısmanada gerek yok.

hocam illaki ileride ünlem sorunu bağlayacak attığın her video ünleme düşecek bunu göz önüne almanızı tavsiye ediyorum.

Hocam bağlasın ne olucak ki :) partnere geçicem zaten.
konuşularak bir oyun seyretmekten hoşlanan bir yabancı sen turkçe konuşarak yaparsan çıkar gider.ingilizce bilmiyorsan konuşmadan yap.oynayacagın oyunu bir youtube da arat oynamadan önce sayfalar dolusu o oyunu oynanmışsa o oyunu salla geç.guncel bi oyunu ilk atanlardan olursan güzel iş yaparsın ancak.çok nadir olması dışında hiçbir eşleşen falanda almazsın oyunlardan.rahat ol o konuda.cogu kimsede oyunun muzikle beraber oynanmasından hoşlanır duyulmıcak ladar kısmanada gerek yok.

Sizin gibi düşünmüyorum hocam teşekkürler yorum için.

MaşaALLAH mübarek 300+ izlenme yapmışsın bana da reklam konusunda yardımcı olur musun :)

hocam, illaki ünlem sorununa takılacak diye birşey yokki.
özgünde hele çok risk çok az.
durduk yere ünlem olmuyor.
şahsen hiç ünlem sorunuyla uğraşmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri