özgün oyun kanalından 5 bin kazanmak münkün mü sizce?

ürün lisansı alınmassa sen aslında oyunu yapan firmaya bir katkı saglamamıs olursun oda bunu farkettiği an anındasenin videolarını herşey çok güzel gidiyor derken baltalıyabilir:D

fark edemez ki.. ayrıca adamların işi gücü yok video video gezecekler mi orjinal mi almışlar diye :) öyle olsa bile fark edemezler..

Önünde böyle bir süreç varsa oyun yerine başka bir şeyler düşün. Yeni çıkan ne var mesela? Akımlara bak, takip et. Bu işin piri yabancılar. Onların komedi ve magazin haberlerini oku. Belki yeni çıkacak bir şeyi ülkemizde ilk yapanlardan biri sen olursun. Mesela önceden kim biliyorduki "Vine"yi. Ama ilk takip edenler hep voleyi vurdu. Bu tarz şeyler olabilir. Niye yazdım bunu önünde kocaman bir süreç var 5 sene.. He bu arada oyun denemelerinide yapmaya devam edersin tabi. Zaman çok.

hayal dünyada mı yaşıyorsun sen böyle basit işlere aklın eriyor ? kpssyi neden gecmediğin ortada !

Bunun neyi hayal ki? Ben 1 senelik özgün kanalımla ve %80-90 özgün olan kanalımla işlerimden zaman buldukça haftada bir kaç video atarak bile kazanıyorum.. Arkadaş buna saatlerini ayıracak. Kpss dediğin nedir ki? Kaç para alacak ayda? En az fazla 2000 tl. He kpss ile birlikte bu işi yapsa tadından yenmez tabi.

Son düzenleme:
Kpss ye ağırlık vermelisin youtube da hicbişeyin garantisi yoktur ilerde pisman olma ;)

piyasada oldukça cok özgün oyun kanalı acıldı
baska bir kategoriye yönelmeni tavsiye ederim

Yaklaşık 1 yıldır, 12 yıldır çalıştığım firmadan kazandığım maaşımın ortalama 15 katı kadarını her ay youtubeden kazanıyorum ama işi bırakmayı ya da düzenli bir işte çalışmamayı hiç düşünmedim. Youtube ömür boyu iş ortaklığını taahhüt etmiyor. Az ama garantili bir kazancın yanında youtubeden alabildiğin kadarını almaya bak. Sadece youtubeye bel bağlamak, özellikle Türkçe dışında özgün içerik oluşturamayacaksan kumar oynamaktan farksız benim gözümde. Uzun vadede özgün bir kanalı işten arta kalan zamanlarında çok rahat oluşturabilirsin zaten.

iyi günler. sanırım kpss yi başaramayacagım ve yeni fikirler düşünüyorum artık.:(

sizce 5 yıllık bir çalısma sonunda özgün oyun vidyoları ile aylık 5 bin tl gelir gelirmi youtubeden?:confused:

mesele oyun videosu değil,şundan gelirmi demekte yanlış 5 binin on katını adam yumurta açarak yada yumurta kırarak kazanıyor.Sen neden kazanamayasın.Özgün oyun dediğin şuan youtubede oldukca fazla türdense beş yüzde zor ama farklı birşey dersen beş bin değiş,beş bin dolar bile kazanabilirsin.Sorunun cevabı aslında kendinde.Ayrıca beş bin yada bir limit belirleyip ona sırt dayamada yanlış.Okadar milletin özgün kanalı gidiyor.Senin ayakta kalabilecek mi?tam kazanırken youtube hoop kapadı kanalı?spam dedi,telif dedi,topluluk dedi,der birşey efendimiz o :)

düzgün sistemli çalışırsan bide videoların 10 dkdan yukarı olursa 5k değil 50k ve üzeri bile kazanabilirsin 5 yıl için hayal değil

böle konumu olur 5 yıl önceki oyunu oynayan kaç kişi var şuanda....güncel beyler güncel...

hedef neden ayda 5.000 tl?

Birde memurluğu kazanamayınca hayatın sonumu geliyor? Memur olmayıpta hayatını çok güzel sürdüren birton arkadaş biliyorum.

Kendinizi 1 yöne hedeflendirmeyin arkadaşlar olmayınca hayal kırıklığına girersiniz.

benim yaşım 30

*öss
*3 askeri sınav
*kpps
*yetenek sınavı

istediğim hiç biri olmadı hayatımın sonu geldimi hayır. Özel sektörde çalışıyorum çok güzelde geçiniyorum. Bu memlekette herkez memur olursa diğer işleri kim yapacak?

Hiç olamıyorsan polis ol, hiç olamıyorsan uzmançavuş ol, itfaiyeci ol, belediyede çöpçü ol vs... diye diye gençleri sevmedikleri işlere yöneltiyor çevremizdekiler.

Sonuç ne oluyor? ekranlarda görüyoruz işte. Neyse fazla yazmayım ben. İşin özü şu ki önünüze gelen tüm fırsatları değerlendirin az veya çok, iyi yada kötü bişiler deneyin hangisinde başarılı iseniz o yöne ilerleyin.

Bence sakın youtube işine bel bağlama...Bu işte ne olacağı belli olmuyor.Başka alternatifler düşünmen en iyisi olur.Youtube ek iş olabilir

Konu acmak istemedim burda sorayim Oyun kanali icin partnermi olmak gerekiyor? Partnerlerin oyun kanallari icin telif geçici yazilimlarimi var? Geçen biri bahsediyordu forumda.Adsens'le oyun kategorisine girilmezmi? Oyundan oyuna telif gelme olasiligi degisiyormu? Birde konuda bir arkadas orjinal oyun alman lazim gibilerinden bisey demis.Nerden anliyolar orjinal oyun olup olmadigini? Cok soru sordum galiba.tesekkurler..

1 Yılda bile çıkarabilirsin o parayı ama düzenli ve güzel içerik koyarak.

herkesin hayali oyun oynayarak para kazanmak. para için yapmayacaksan ilerde bir şeyler yaptığın için para kazanabilirsin. 50 bin aboneli oyun kanalı olan arkadaşım var ama geçinemem ben bu parayla diyor. ama köyünde geçinirsin :D

hedef neden ayda 5.000 tl?

Birde memurluğu kazanamayınca hayatın sonumu geliyor? Memur olmayıpta hayatını çok güzel sürdüren birton arkadaş biliyorum.

Kendinizi 1 yöne hedeflendirmeyin arkadaşlar olmayınca hayal kırıklığına girersiniz.

benim yaşım 30

*öss
*3 askeri sınav
*kpps
*yetenek sınavı

istediğim hiç biri olmadı hayatımın sonu geldimi hayır. Özel sektörde çalışıyorum çok güzelde geçiniyorum. Bu memlekette herkez memur olursa diğer işleri kim yapacak?

Hiç olamıyorsan polis ol, hiç olamıyorsan uzmançavuş ol, itfaiyeci ol, belediyede çöpçü ol vs... diye diye gençleri sevmedikleri işlere yöneltiyor çevremizdekiler.

Sonuç ne oluyor? ekranlarda görüyoruz işte. Neyse fazla yazmayım ben. İşin özü şu ki önünüze gelen tüm fırsatları değerlendirin az veya çok, iyi yada kötü bişiler deneyin hangisinde başarılı iseniz o yöne ilerleyin.

saçlarım döküldü,tip yok,boyum kısa 160,matematik yok,zengin akraba yok. inan bana dostum kpss yi kazanamazsam eğer hayat benim için bitmiştir. telefonumu kapatacağım,kimseyle görüşmeyeceğim,bir iş bulup kalan zamanda evde yabancı dizi izleyecem. halı sahaya çağırdıklarında gitmeyeceğim,piknik hiçbir yere gitmeyeceğim...

benim için hayatımın sonu demek inan bana. ha diyebilirsiniz salak,aptal vb. diye.sıkıntı yok.bunları duymaya alısıgım zaten.

halısahada hani kimse bişey demeden kendiliğinden korkudan kaleye geçen,kimse tartısmasın isteyen bi çocuk vardır ya ezik,ha ben oyum işte ne yazık ki.

Son düzenleme:
saçlarım döküldü,tip yok,boyum kısa 160,matematik yok,zengin akraba yok. inan bana dostum kpss yi kazanamazsam eğer hayat benim için bitmiştir. telefonumu kapatacağım,kimseyle görüşmeyeceğim,bir iş bulup kalan zamanda evde yabancı dizi izleyecem. halı sahaya çağırdıklarında gitmeyeceğim,piknik hiçbir yere gitmeyeceğim...

benim için hayatımın sonu demek inan bana. ha diyebilirsiniz salak,aptal vb. diye.sıkıntı yok.bunları duymaya alısıgım zaten.

halısahada hani kimse bişey demeden kendiliğinden korkudan kaleye geçen,kimse tartısmasın isteyen bi çocuk vardır ya ezik,ha ben oyum işte ne yazık ki.

Bu hayatta hiçbirşeyi iplememen lazım, sadece kendi hayatına odaklanman lazım. Çünkü hayat inan çok acımasız! Sadece kendin için yaşa kim ne diyor ne ediyor salla gitsin, o zaman hayat daha çekilebilir oluyor. Benim yaptığım bu! Benim lise hayatım ve sonrası çok çekilmezdir nefret ederim o günlerden! oysaki en güzel yıllarım olması gerekirdi. Tamamen içime kapanmama insanlardan nefret etmeme neden olmuştur. Neyseki yeni yeni toparlıyorum çok şükür..

Oyun işine gelirsek bu sektörde bazı sorunlar var oyunlardaki müziklere eşleşen gelebiliyor ve bu insanı bir yerden sonra cidden bayıyor. Düzenle baba düzenle kolay birşeyde değil çok zamanını alıyor. Bu eşleşenlere müdahale edilmezse dünya engeline dönüşme ihtimalide var buda kanalın gümlemesi demek. Maalesef kolay gibi gözüken ama aslında hiç kolay olmayan bir kategoridir oyun kategorisi.. Özellikle oyunların orjinal değilse telif vs geldiğinde bunu geri döndürme geri çektirme ihtimalinde yok. İllada yapacam diyorsan mutlaka oyunların orjinal olsun işin garanti olsun.. Nacizane tavsiyem başka kategorilere yönel ve sadece youtube işine bel bağlama ;)

Hocam bende KPSS çalışıyorum atanırsam muazzam olacak hem ssklı iş hem Youtube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri