özgün oyun kanalından 5 bin kazanmak münkün mü sizce?

turkiye_fatih

Kayıtlı Üye
iyi günler. sanırım kpss yi başaramayacagım ve yeni fikirler düşünüyorum artık.:(

sizce 5 yıllık bir çalısma sonunda özgün oyun vidyoları ile aylık 5 bin tl gelir gelirmi youtubeden?:confused:

5 yıl boyunca düzenli ve düzgün çalışırsanız belki pewdiepie bile olabilirsiniz ?

bence gelmez eğer ingilizce biliyosan tüm dünyaya etki ettiğinden gelir ama sadece türkçe oyun videoları yukleyerek çok zor

kpss'ye daha var hiç bir iş devlet memurluğu kadar rahat değildir kardeş tekrar çalışığ başarabilirsin bugüne kadar gelmek için kaç sınav geçtin ? sayamayacak kadar çok öyle değilmi ? Bunuda geçersin geçen adam nasıl geçiyor öyle yada böyle belki anlaman zayıftır pratiğin yoktur diğerlerinden fazla çalışarak yapabilirsin düşünki devlet dairesinde memursun youtube işine o şekildede devam edersin oyun işinde 1 2 yıl beklersen iyi para var kabul ama düzenli bi işin olsa ona ek youtubedan kazansan kötümü olur hayat gerçeklerinden bahsedelim dalga geçmiyorum yanlış anlama kız istemeye gittiğinde ne iş yapıyosun dediklerinde gameplay kanalım var şu kadar abonem var diyemezsin kimse diyemez malesef ülkemizde böyle bide bu youtbe'a güven olmaz herzaman yedekte bişeylerin olucak nacizane fikrim budur allah kolaylık versin

kpss'ye daha var hiç bir iş devlet memurluğu kadar rahat değildir kardeş tekrar çalışığ başarabilirsin bugüne kadar gelmek için kaç sınav geçtin ? sayamayacak kadar çok öyle değilmi ? Bunuda geçersin geçen adam nasıl geçiyor öyle yada böyle belki anlaman zayıftır pratiğin yoktur diğerlerinden fazla çalışarak yapabilirsin düşünki devlet dairesinde memursun youtube işine o şekildede devam edersin oyun işinde 1 2 yıl beklersen iyi para var kabul ama düzenli bi işin olsa ona ek youtubedan kazansan kötümü olur hayat gerçeklerinden bahsedelim dalga geçmiyorum yanlış anlama kız istemeye gittiğinde ne iş yapıyosun dediklerinde gameplay kanalım var şu kadar abonem var diyemezsin kimse diyemez malesef ülkemizde böyle bide bu youtbe'a güven olmaz herzaman yedekte bişeylerin olucak nacizane fikrim budur allah kolaylık versin

amin kardeşim.aynen öyle. içimdekileri yazmıssın buraya aynı sekılde...

matematiğim oldum olası berbattır... galiba az çalısıyorum mu bılmıyorum...:confused:

amin kardeşim.aynen öyle. içimdekileri yazmıssın buraya aynı sekılde...

matematiğim oldum olası berbattır... galiba az çalısıyorum mu bılmıyorum...:confused:

aynı durumdayız bende üniversiteden bu sene mezun oldum yapan adam nasıl yapıyo bizde çalışıp onlar gibi çalışıp yaparız allahız izniyle

hocam en basitinden ne tip oyunlar yapıcagına göre değişir:D oyun biraz güncellik isteyen bir durum açıkcası ve saglan game play kanalı oluşturmak için lisanslı ürün almak zorundasın buna gücün yeticekmi

Hergün bir video atsan 5 tyıl sonra 1825 hadi de buna 1800 video eder kanalın kapanmassa bişey olmassa

5 yıl sonra 1800 videon olmus olur her biri günde ortalama olarak 5 kere izlense 9000 izlenim almıs olursun günlük tıklama oranın yüzde 3 olsa 270 tık eder tbm 0,10 olsa 27 lira eder 27 çarpı 30
810tl bu senin bu işi yapıcak olursan felaket senaryon:D

Bundan kötüsü olmaz fazlası beceri bilgi sermaye ve o sermayeyi dogru kullanabilcek kadar bu piyasayı bilmekden geçer

5 yıl düzenli sen çalış illaki patlar o kanal

hocam en basitinden ne tip oyunlar yapıcagına göre değişir:D oyun biraz güncellik isteyen bir durum açıkcası ve saglan game play kanalı oluşturmak için lisanslı ürün almak zorundasın buna gücün yeticekmi

Hergün bir video atsan 5 tyıl sonra 1825 hadi de buna 1800 video eder kanalın kapanmassa bişey olmassa

5 yıl sonra 1800 videon olmus olur her biri günde ortalama olarak 5 kere izlense 9000 izlenim almıs olursun günlük tıklama oranın yüzde 3 olsa 270 tık eder tbm 0,10 olsa 27 lira eder 27 çarpı 30
810tl bu senin bu işi yapıcak olursan felaket senaryon:D

Bundan kötüsü olmaz fazlası beceri bilgi sermaye ve o sermayeyi dogru kullanabilcek kadar bu piyasayı bilmekden geçer
Lisanslı ürün videoların senin olduğunu kanıtlaman içinmi geçerli ? Lisanslı ürün alınmasa ?

Bu isler belli olmaz kardesim arkadas paylasmis resimde göruldugu uzere 2010 yilinda 19 abonesi olan adamin simdi 27 m ye yakin abonesi var ama sunuda dusunmek gerek bu isi 1000 kisi yapar 2 kisi tutturur bunun örnekleride coktur baslarsan eger Allah yolunu acik etsin.

güncel video yükle facede bi tane gurup var oyunlarla ilgili orda paylaş fena izlenım alıyor benden sana söylemesi özele gel gurubun linkini atıverym :)

Kanal tutsa bile burası türkiye sırf seni para kazanıyor diye adamlar sana dadanır sürekli onlarla uğraşırsın . Sahte telifler vs vs.

hayal dünyada mı yaşıyorsun sen böyle basit işlere aklın eriyor ? kpssyi neden gecmediğin ortada !

Lisanslı ürün videoların senin olduğunu kanıtlaman içinmi geçerli ? Lisanslı ürün alınmasa ?

ürün lisansı alınmassa sen aslında oyunu yapan firmaya bir katkı saglamamıs olursun oda bunu farkettiği an anındasenin videolarını herşey çok güzel gidiyor derken baltalıyabilir:D

5 yıl sana fikir koçluğu yaparsam pewdiepie olursun ;)

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri