özgün oyun tanıtma kanalım

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
şöyle bir olay boyutunu küçültmeden koyduğumda hd oluyor ama küçültünce hd olmuyor küçültmedende baya büyük oluyor

---------- Mesaj saat 21:44:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:28 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/19632-video-nasil-olmus-d.html

hocam buda benim oyun oynarken ben direk işin içine daldım :D ilk bakışıda orda attım biraz sert olmuş olabilir :D

NOT: ARGO İÇERE BİLİR BENDE BİLMİYOM :D

pm den atarmısın merak ettim :D video silinmiş forumda

zaten ben ilk bakış dan çok oyun oynarken çekmek istiyorum ama kendimi alıştırmak için ilk bakış videolarıyla başlamak istedim

Bir tavsiyem daha var. Önce büyük oyun kanallarını biraz taraman gerek. Ve sevdiğin oyunlar oyna. Sen oyundan zevk alırsan izleyen de alır unutma bunu.
Örneğin şu adam. Oynarken adam acayip eğleniyor. Hele gülüşlerine bayılırım :))
Yani kaç kere izledim bilmem bu videoyu. Yani sende zevk aldığın türde eserler ver bize :) Tabi tanınmış bir oyun olmasını da unutma. Anladım biraz alıştırma yap üst seviyelere geçersin tabi.

TOP 50 FUNNIEST BATTLEFIELD 3 MOMENTS! - By ChaBoyyHD - YouTube

şöyle bir olay boyutunu küçültmeden koyduğumda hd oluyor ama küçültünce hd olmuyor küçültmedende baya büyük oluyor

---------- Mesaj saat 21:44:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:28 civarında gönderildi. ----------

:D yolladım hocam :D

bu işe girdim gireli en sevmediğim huyum online oyunlara bir türlü kanımın ısınmaması...pc de yada ps deki hiç bir oyunu elime bile almam..bu yüzden asla özgün yükleme yapamayacağım:)

hocam sende kocaelindenmişşsin hemşirim :D

İlk deneme için gayet iyi zamanla gelişirsiniz hocam. Reklamları aktif etmediniz değil mi ? Bende görünmedide.

İlk deneme için gayet iyi zamanla gelişirsiniz hocam. Reklamları aktif etmediniz değil mi ? Bende görünmedide.

ettim ama tüm videolarımda nedense soru işareti var para kazanmayı kapatıp açıyorum ama yinede inceleniyor diyor

Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca arkadaş haklı videolarını kesinlikle HD kalitede çekmelisin...

Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca arkadaş haklı videolarını kesinlikle HD kalitede çekmelisin...

onu halledemedim ya .boyutunu programla düşürmeden çok büyük oluyor düşürüncede hd olmuyor.

onu halledemedim ya .boyutunu programla düşürmeden çok büyük oluyor düşürüncede hd olmuyor.

Dostum bir şekilde halletmelisin... Bu işe gerçekten gönül verdiysen internet paketini de değiştir madem yüklemiyor diyorsun... Bilgisayarına da ufak modifiyeler yap kendine hız sağlamak için. Gerçekten görüyorum ben Youtube'ta dolanırken bazı arkadaşlar çok iyi aboneye sahip ve yaptıkları işler gerçekten takip edilesi. Sen neden yapmayasın? Başarılar dilerim sana...

Dostum bir şekilde halletmelisin... Bu işe gerçekten gönül verdiysen internet paketini de değiştir madem yüklemiyor diyorsun... Bilgisayarına da ufak modifiyeler yap kendine hız sağlamak için. Gerçekten görüyorum ben Youtube'ta dolanırken bazı arkadaşlar çok iyi aboneye sahip ve yaptıkları işler gerçekten takip edilesi. Sen neden yapmayasın? Başarılar dilerim sana...

haklısın ama çoğu kanal böyleymiş 1 videonun yüklenmesi 1 günü buluyor.

Yükleyenler emin ol 1 gün beklemiyordur %90'ı...
Nasıl ? Dersen; Turkcell Superonline 50 Mb internet kullanıyorum ben şu an.
Fiber hızlı inanılmaz bir upload hızım var 6mb 7mb'a kadar çıkıyorum...
Gerisini sen düşün. İmkanın varsa ve mahallede fiber varsa şiddetle geçmeni öneririm!
TT Net'te 8 Mb paketi kullanıp 3-4 Mb internet kullanacağıma ben geçtim.
Ve şaşırtıcı bir şey daha söylerim; Daha az para ödüyorum! :D

Yükleyenler emin ol 1 gün beklemiyordur %90'ı...
Nasıl ? Dersen; Turkcell Superonline 50 Mb internet kullanıyorum ben şu an.
Fiber hızlı inanılmaz bir upload hızım var 6mb 7mb'a kadar çıkıyorum...
Gerisini sen düşün. İmkanın varsa ve mahallede fiber varsa şiddetle geçmeni öneririm!
TT Net'te 8 Mb paketi kullanıp 3-4 Mb internet kullanacağıma ben geçtim.
Ve şaşırtıcı bir şey daha söylerim; Daha az para ödüyorum! :D

burda daha doğalgaz yok gerisini sen düşün :D

burda daha doğalgaz yok gerisini sen düşün :D

Eyvah... :D
Olsun dostum. Sen güzel videolar çek, bırak 1 günde yüklensin...
Ya nasıl desem 1080p olunca bir başka oluyor.. :D
İnsanlar HD yazısını gördüklerinde hemen ilgilerini çeker zaten...
Nasıl bi çözüm önerisi sunabilirim daha bilmiyorum...
Sen videoyu çek, flash belleğine at. Upload bağlantısı hızlı bir yerde yükleme yap? Olmaz mı? :D

Eyvah... :D
Olsun dostum. Sen güzel videolar çek, bırak 1 günde yüklensin...
Ya nasıl desem 1080p olunca bir başka oluyor.. :D
İnsanlar HD yazısını gördüklerinde hemen ilgilerini çeker zaten...
Nasıl bi çözüm önerisi sunabilirim daha bilmiyorum...
Sen videoyu çek, flash belleğine at. Upload bağlantısı hızlı bir yerde yükleme yap? Olmaz mı? :D

iyi fikir :D

Başka bir fikir gelmedi aklıma... :D
Çünkü yüklediğin video kalitesi çektiğinden daha düşük oluyor.
Yanılıyor muyum? En azından çektiğin kalitede yüklemende fayda var...

hd olarak çekiyorum ama frapsla 300 mb lik dosya 20 gb oluyor bunuda düşüren programlar var ve hd olarak yapanlarda var ama ben beceremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri