Özgün Photoshop Speed Art #2 Ottoman Fell

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba abiler, arkadaşlar kardeşler :)

Dün kardeşimin açtığı Photoshop Speed Art kanalına, bugün de ben bir yeni video ekledim. Dün kendi bir video eklemişti forumda paylaşmıştı (konusu) ve baya ilgi görüp beğenilmişti, bunun üzerine bende gaza gelip bir video da kendim çekim. Tam 2 saat sürdü video, araç çubugunu da almışım ekranda sağ alttan saatten takip edebilirsiniz :) Hızlandırması renderi uploadı v.s derken şu saate atmak ancak nasip oldu.

Umarım beğenirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=x-V-QHg_mKI

Resim: http://i.hizliresim.com/vE1BXp.png

Değerli yorumlarınızı bekliyorum, iyi seyirler.

----

# Edit;

Bu da iki gün önce yaptığım fakat video almadığım manipulasyon çalışmam: http://i.hizliresim.com/l7aQ7J.png

Abi bu camiinin cemaati olmaz, ne oyle dagin basinda...
Saka bir yana guzel bir calisma olmus. :)

süper olmuş devam et kardeşim kim tutar seni <3

yaa mukemmel yaa yemin ederim muthis birsey. bunun buyuk boyutlusunu alip cercevelettirip salonuma asmak geldi icimden. o derece begendim hocam mukemmel birsey yaa. Rica etsem bana PSD sini atabilir misin? bunu bastirmak istiyorum

süper olmuş devam et kardeşim kim tutar seni <3
Eyvallah hocam basladık valla devamı gelcek insallah :)
sanatını konuşturmuş :)
:) eyvallah
yaa mukemmel yaa yemin ederim muthis birsey. bunun buyuk boyutlusunu alip cercevelettirip salonuma asmak geldi icimden. o derece begendim hocam mukemmel birsey yaa. Rica etsem bana PSD sini atabilir misin? bunu bastirmak istiyorum
Hocam bu kadar beğenmeniz çok mutlu etti beni gerçekten önce şakadan falan diyosunuzdur diye düşündümde sora ciddi olduğunuzu farkettim :) Tabi atarım PSD dosyasını gün içerisinde şimdi pc başında değilimde. Tekrar çok teşekkürler.

Mobilden yazıyorum.

Çok istiyorum yerinizde olupda böyle birşeyler yapabilmeyi. Elinize sağlık çok güzel olmuş

Hocam bu kadar beğenmeniz çok mutlu etti beni gerçekten önce şakadan falan diyosunuzdur diye düşündümde sora ciddi olduğunuzu farkettim :) Tabi atarım PSD dosyasını gün içerisinde şimdi pc başında değilimde. Tekrar çok teşekkürler.

Mobilden yazıyorum.

hocam gercekten cok begendim, ben kendim de fotograflar cekiyorum profesyonel makinemle ve kendim de photoshop ve lightroom da retouch islemleri uyguluyorum ama senin bu yaptiklarin bambaska birsey. senin yaptiklarina benzer yabanci video kanallarini takip ediyorum cok guzel isler cikariyorlar ama bi turkun boyle birsey yaptigini gormek ayri bi gurur ve sevindirici birsey.

kesinlikle yilmadan usanmadan devam et, bu kanal para kazandirmasa bile bir sekilde bu ise devam etmenin meyvesini alacaksin. ya kanal tutacak ya da biri seni kesfedecek bir sekilde birseyler olacak. ama benim tavsiyem kesinlikle devam et ve boyle profesyonel isler cikar. Allah bi yerden guzel bi kapi acacaktir. Ben de takipte olcam, arada da sıkıştiririm seni yeni videolar icin :)

bu arada yarin PSD yi de istiyorum bak ona gore :)

hocam gercekten cok begendim, ben kendim de fotograflar cekiyorum profesyonel makinemle ve kendim de photoshop ve lightroom da retouch islemleri uyguluyorum ama senin bu yaptiklarin bambaska birsey. senin yaptiklarina benzer yabanci video kanallarini takip ediyorum cok guzel isler cikariyorlar ama bi turkun boyle birsey yaptigini gormek ayri bi gurur ve sevindirici birsey.

kesinlikle yilmadan usanmadan devam et, bu kanal para kazandirmasa bile bir sekilde bu ise devam etmenin meyvesini alacaksin. ya kanal tutacak ya da biri seni kesfedecek bir sekilde birseyler olacak. ama benim tavsiyem kesinlikle devam et ve boyle profesyonel isler cikar. Allah bi yerden guzel bi kapi acacaktir. Ben de takipte olcam, arada da sıkıştiririm seni yeni videolar icin :)

bu arada yarin PSD yi de istiyorum bak ona gore :)
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler hocam, böyle yorumlar aldıkça insanın şevki artıyor, kendi çapında bi kanal olsun attıklarımızın izlendiğini takip edildiğini bilelim hiç değilse bize yeter. :) Teşekkürler hocam Psd nizi gğn içinde kesin yollayacağım :)

Mobilden yazıyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:11 ---------- Önceki Mesaj 09:09 ----------

On numara masaüstü olur teşekkürler.
Tabiki hocam ben teşekkür ederim :)
Çok istiyorum yerinizde olupda böyle birşeyler yapabilmeyi. Elinize sağlık çok güzel olmuş
Uğraşınca oluyor hocam, benim ps geçmişim biraz uzun fakat isterseniz uğraşarak azmederek sizde yapabilirsiniz.

Mobilden yazıyorum.

Diğer video da iyiydi bu da aynen çok iyi olmuş, kardeşinde sende yansıma ve ışık- gölge olayını çok iyi kavramışsınız, tebrikler hocam, aynen devam et üretmeye.

Masaüstüm darmadağınıktı bu resmi walpaper yaptım artık tertemiz :D Baktıca gözüm gönlüm açılıyor 20-30 tane yapında masaüstüm şenlensin :D

Elinize sağlık , çok güzel olmuş he
Teşekkürler hocam :)
Diğer video da iyiydi bu da aynen çok iyi olmuş, kardeşinde sende yansıma ve ışık- gölge olayını çok iyi kavramışsınız, tebrikler hocam, aynen devam et üretmeye.

Masaüstüm darmadağınıktı bu resmi walpaper yaptım artık tertemiz :D Baktıca gözüm gönlüm açılıyor 20-30 tane yapında masaüstüm şenlensin :D
Çok teşekkürler, merak etmeyin üretmeye devam :)

Mobilden yazıyorum.

çok fena olmuş hiç sıkılmadan izledim müthiş olmuş eline sağlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri