Özgün Photoshop Speed Art #2 Ottoman Fell

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
bu çizim değil, speed art dediğin brushla çize çize olur bu kompozisyon çalışması diye trollük yapmaya hazırlanıyodum ki videoyu tamamen izledim, yapacağım trollükten vazgeçtim :D . gördüğüm en sağlam kompozisyon çalışmalarından biri hocam tebrikler.

hocam bunun eğitimi nerden alınıyor internetten öğrenebilir miyiz?

İnternette Photoshop eğitim dersleri hatta setleri mevcut hocam, bu alana yönelmek için bolca bu tarz videolar izleyip araçların kullanımına bakıp ufkunuzu genişletmeniz lazım. Tabi ki en büyük etken hayalgücü :)

---------- Spam Engelliyici 15:58 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

bu çizim değil, speed art dediğin brushla çize çize olur bu kompozisyon çalışması diye trollük yapmaya hazırlanıyodum ki videoyu tamamen izledim, yapacağım trollükten vazgeçtim :D . gördüğüm en sağlam kompozisyon çalışmalarından biri hocam tebrikler.

Çizim diye belirtmedim zaten, Speed Art yani hızlandırılmış tasarım, Youtube'a speed art yazdığınızda çıkan videolara bakarsanız hepsinin brush ile çizilmediğini görürsünüz diye trollüğünüze karşılık vereçektim son yazdığınızı gördüm vazgeçtim :D Çok teşekkürler hocam :)

çok iyi olmuş hocam tebrik ederim bunu ne kadar sürede yaptınız

10 numara olmuş valla :) eline sağlık

[MENTION=15334]AlptuğrulKaradeli[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Siz ne iş yapıyorsunuz gençler? :)

İkisi de çok güzel, büyük yetenek bu

hocam harika olmusda zaman gerekli hocam abone için kanalın tanınması için bunlar olduktan sonra önü acık hocam. ömür boyu çok güzel paralar kazanırsınız tekrar bol şans ben en son cs5 kullanmıstım profesyonel olarak ama seninkisi yaratılık hocam istediğiniz kadar adobe programlarını bilin o göz o yaratıcılık olmadıktan sonra olmaz.

Mükemmel olmuş hocam emeğinize sağlık
Biz hala çerçeve yapıp abone ol butonu yapıştıralım :D

[MENTION=15334]AlptuğrulKaradeli[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Siz ne iş yapıyorsunuz gençler? :)

İkisi de çok güzel, büyük yetenek bu

Okuyoz ikimizde :D Valla abi kardeş uğraşıyoruz hocam bakalım :)

hocam harika olmusda zaman gerekli hocam abone için kanalın tanınması için bunlar olduktan sonra önü acık hocam. ömür boyu çok güzel paralar kazanırsınız tekrar bol şans ben en son cs5 kullanmıstım profesyonel olarak ama seninkisi yaratılık hocam istediğiniz kadar adobe programlarını bilin o göz o yaratıcılık olmadıktan sonra olmaz.

Öyle hocam yaratıcılık çok ön planda bu tarz için, teşekkürler.
Mükemmel olmuş hocam emeğinize sağlık
Biz hala çerçeve yapıp abone ol butonu yapıştıralım :D

:D ona da devam hocam, teşekkürler :)
Mobilden yazıyorum.

Son düzenleme:
Okuyoz ikimizde :D Valla abi kardeş uğraşıyoruz hocam bakalım :)

Öyle hocam yaratıcılık çok ön planda bu tarz için, teşekkürler.

:D ona da devam hocam, teşekkürler :)
Mobilden yazıyorum.

abi kardeş bi kapışın videoyaya koyunda görelim :D bu çalışma da baya güzel bunuda beğendim :) usta hayrına bi konu açta filtre vs dağıt ya bu kadar şop bilginiz var engel dayanmaz :D

abi kardeş bi kapışın videoyaya koyunda görelim :D bu çalışma da baya güzel bunuda beğendim :) usta hayrına bi konu açta filtre vs dağıt ya bu kadar şop bilginiz var engel dayanmaz :D
Haha güzel fikir valla hocam zaten kanal ismini o tarz abili kardeşli ps ile alakalı bişe yapmayı düşünüyorum atışmaşarımızı da koyarım :)

Valla filtre yapmak kolay filtre çalışmadığım için ne nasıl geçer falan bilmiyorum ama bana yol gösterin hocam şöyle olsa böyle olsa diye her türlü filtre yaparız :)

Mobilden yazıyorum.

Çok iyi kardeşim bol şanslar başarılar size :) Önce okulda tabi

Aynen abi, önce okul dediğin gibi :) Teşekkürler.

eline sağlık nerdeyse 1.5 sene önce şöyle bi konu açmışım onu hatırlattın bu işin üstadı bu adam http://www.ytpara.com/konu-disi/23496-photoshopu-yemis-bitirmis.html

Üstad Alexander Koshelkov. Bu iş için ilk heves ettiğimde bu rus abimizin videolarını izlemiştim bende bi ara sıkı takipçisiydim, ufkumu bu videolar genişletti diyebilirim.

elinize sağlık güzel olmuş gerçekten
kendinizi daha da geliştirererk çok daha sağlam işlere imza atabilir ve zamanla popüler hale gelebilirsiniz, kolay gelsin :)

elinize sağlık güzel olmuş gerçekten
kendinizi daha da geliştirererk çok daha sağlam işlere imza atabilir ve zamanla popüler hale gelebilirsiniz, kolay gelsin :)
Sağolun hocam şuan zaten tek amacımız o gittikçe daha kaliteli şeyler ortaya koymaya çalışıyoruz. Kanalda olmayabilir ama 5 6 ay önceden çalışmalarımız var bu alanda fakat görseniz ağlarsınız :D zamanla geliştirmeye çalışıyoruz.

Mobilden yazıyorum.

hem konuya bir up yapalim, hem de "bana PSD yollayacaktiniz hocam o nerde" diye bir soralim :)

hem konuya bir up yapalim, hem de "bana PSD yollayacaktiniz hocam o nerde" diye bir soralim :)
Hocam valla unuttum kusura bakmayın pc başına geçmedende dışarı çıktım yoksa aklıma gelirdi yani. Eve geçer geçmez ilk iş psd yi göndermek :)

Mobilden yazıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri