bu çizim değil, speed art dediğin brushla çize çize olur bu kompozisyon çalışması diye trollük yapmaya hazırlanıyodum ki videoyu tamamen izledim, yapacağım trollükten vazgeçtim
. gördüğüm en sağlam kompozisyon çalışmalarından biri hocam tebrikler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bunun eğitimi nerden alınıyor internetten öğrenebilir miyiz?
bu çizim değil, speed art dediğin brushla çize çize olur bu kompozisyon çalışması diye trollük yapmaya hazırlanıyodum ki videoyu tamamen izledim, yapacağım trollükten vazgeçtim. gördüğüm en sağlam kompozisyon çalışmalarından biri hocam tebrikler.
Teşekkürler hocamçok güzel olmuş tebrikler hocam![]()
Hocam sadece photoshop tam 2 saat 3 dakika sürdü. Hızlandırılıp müzik eklenip renderlanması youtube yüklenmesi derken bi iki saatte onlar sürüyor bir video yaklaşık 4-5 saat sürüyor çok rahat hocam.çok iyi olmuş hocam tebrik ederim bunu ne kadar sürede yaptınız
[MENTION=15334]AlptuğrulKaradeli[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] Siz ne iş yapıyorsunuz gençler?
İkisi de çok güzel, büyük yetenek bu
hocam harika olmusda zaman gerekli hocam abone için kanalın tanınması için bunlar olduktan sonra önü acık hocam. ömür boyu çok güzel paralar kazanırsınız tekrar bol şans ben en son cs5 kullanmıstım profesyonel olarak ama seninkisi yaratılık hocam istediğiniz kadar adobe programlarını bilin o göz o yaratıcılık olmadıktan sonra olmaz.
Mükemmel olmuş hocam emeğinize sağlık
Biz hala çerçeve yapıp abone ol butonu yapıştıralım![]()
Okuyoz ikimizdeValla abi kardeş uğraşıyoruz hocam bakalım
Öyle hocam yaratıcılık çok ön planda bu tarz için, teşekkürler.
ona da devam hocam, teşekkürler
Mobilden yazıyorum.
Haha güzel fikir valla hocam zaten kanal ismini o tarz abili kardeşli ps ile alakalı bişe yapmayı düşünüyorum atışmaşarımızı da koyarımabi kardeş bi kapışın videoyaya koyunda görelimbu çalışma da baya güzel bunuda beğendim
usta hayrına bi konu açta filtre vs dağıt ya bu kadar şop bilginiz var engel dayanmaz
![]()
Okuyoz ikimizdeValla abi kardeş uğraşıyoruz hocam bakalım
Öyle hocam yaratıcılık çok ön planda bu tarz için, teşekkürler.
ona da devam hocam, teşekkürler
Mobilden yazıyorum.
Çok iyi kardeşim bol şanslar başarılar sizeÖnce okulda tabi
eline sağlık nerdeyse 1.5 sene önce şöyle bi konu açmışım onu hatırlattın bu işin üstadı bu adam http://www.ytpara.com/konu-disi/23496-photoshopu-yemis-bitirmis.html
Sağolun hocam şuan zaten tek amacımız o gittikçe daha kaliteli şeyler ortaya koymaya çalışıyoruz. Kanalda olmayabilir ama 5 6 ay önceden çalışmalarımız var bu alanda fakat görseniz ağlarsınızelinize sağlık güzel olmuş gerçekten
kendinizi daha da geliştirererk çok daha sağlam işlere imza atabilir ve zamanla popüler hale gelebilirsiniz, kolay gelsin![]()
Hocam valla unuttum kusura bakmayın pc başına geçmedende dışarı çıktım yoksa aklıma gelirdi yani. Eve geçer geçmez ilk iş psd yi göndermekhem konuya bir up yapalim, hem de "bana PSD yollayacaktiniz hocam o nerde" diye bir soralim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.