Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayçok güldüm repe başlıyacagım
![]()
Hiç bi bilgin yoksa başlama para kazanmak edasıyla zaten hiç hiç başlama.
bilgiden kastım hevesin söz yazmışlığın edebiyata düşkünlüğün toplumsal olayları takip edişin sonra boktan boktan işler çıkıyor ortaya.
Dinleyici olarak kalmak daha büyük bi başarı zaten artık bu işte.
cano skypeden yaz bana , programla efecktleri atayım sana :*
Rap de kısa sürede populer olmak istersen tanınmış Rap dünyasındaki sanatcılara Diss atmalısın, karşılığını bulursan bu kim diyen çok olur ve gelir seni bulur.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Ekipman bütçen ne o zaman çubuk mic la kayıt almayacaksındır büyük ihtimal ?
o işler mixde hallederiz kanka gibi demekle olmuyor malesef. ben seneler önce c01 fast track başlamıştım şimdi 2 mikrofon rode k2- nt2a ve yamaha hs80 impact twin ses kartım var.. kendi yaptırdım yalıtımlı bi ses kabinim mevcut takılıp gidiyoruz öyle ama ben müziğimi deşarj olmak için yapıyorum orası ayrı
hiç bütçen yoksa ikinci el c01 ve fast track almanı öneririm cubase konusunda da her türlü yardımcı olurum.
Mix hazır bir şey değildir malesef kulak yeneteğine bağlıdır mix atıyorum diyip 2-3 comprösör reverb dayıyıp eq çakanlar ın yaptığ ıbi iş değildir ki hazır bi bilgisi olsun sana verelim.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Ekipman bütçen ne o zaman çubuk mic la kayıt almayacaksındır büyük ihtimal ?
o işler mixde hallederiz kanka gibi demekle olmuyor malesef. ben seneler önce c01 fast track başlamıştım şimdi 2 mikrofon rode k2- nt2a ve yamaha hs80 impact twin ses kartım var.. kendi yaptırdım yalıtımlı bi ses kabinim mevcut takılıp gidiyoruz öyle ama ben müziğimi deşarj olmak için yapıyorum orası ayrı
hiç bütçen yoksa ikinci el c01 ve fast track almanı öneririm cubase konusunda da her türlü yardımcı olurum.
Mix hazır bir şey değildir malesef kulak yeneteğine bağlıdır mix atıyorum diyip 2-3 comprösör reverb dayıyıp eq çakanlar ın yaptığ ıbi iş değildir ki hazır bi bilgisi olsun sana verelim.
Rap de kısa sürede populer olmak istersen tanınmış Rap dünyasındaki sanatcılara Diss atmalısın, karşılığını bulursan bu kim diyen çok olur ve gelir seni bulur.
hakaretmi ettin iltifatmı anlamadımböyle düşünceler yüzünden bütün rap alemi birbirine düşmüş durumda , hiç bi popçunun birbirine diss attığını gördünüz mü ?? müziğe yansıtılmaz hiç bi şekilde , tabiki rapın amacı atışma felan ama kaç yıldır bu işin içindeyim neyse
BURDA BENİM CANAVARLA DALGA GEÇENLERE SESLENİYORUM [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] SENİ Bİ KAÇ AYA ADAM ETMEZSEM ADAM DEĞİLSİN![]()
![]()
Evelallah hiç bir şekilde prim amacım yoktur kimsenin hatasnı görmeden kimseye küfür etmem
---------- Spam Engelliyici 19:48 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------
ilk başda o kadar kaliteli bir mikrofonum yok ama enes alperinkinden daha kaliteli çıkarşu mix hangi programla yapılıyor felan ya onu bulmam lazım
---------- Spam Engelliyici 19:50 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------
stüdyoyada giderim arkadaşımın stüdyosu var ama bu işi ögrenmek istiyorum
BURDA BENİM CANAVARLA DALGA GEÇENLERE SESLENİYORUM [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] SENİ Bİ KAÇ AYA ADAM ETMEZSEM ADAM DEĞİLSİN![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.