Özgün Süpriz Yumurta Videolarim

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

bende uzun zamandir yapmak istedigim süpriz yumurta videolarima ciddi olarak baslamak istiyorum. Yaklasik 5 ay önce kanalimi olusturup fazla video atmamistim. Gecenlerde ciddi sekilde devam etmeye karar verdim. Simdiye kadar iphone 5 ile cekiyordum. Dedim ki gideyim bir kamera alayim hem daha rahat hem belki kaliteside daha yüksek olur. Gittim Sony HDR-PJ330EB black aldim. Video cekimini yaptim ve camtasia studioda editleyip youtube a yükledim. Fakat cok kötü bir kalite ortaya cikti sizce bunun sebebi nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=E4WYekSboHw&list=UUdiytZRxTd5fXoLxf1Gx05w

Birde arkadaslar kanal hakkinda yorum yaparsaniz sevinirim. Burasini böyle yapsan daha iyi olur, su kötü olmus vs. :)

Dalmışım sonuna kadar gittim :) Şarkı güzel olmuş. Görüntülerde iyi canım çekti valla :D

bence olmuş hocam. devamını mutlaka getirin. başarılar dilerim.

Güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar :) Ama son yükledigim videoyu yeni aldigim kamerayla cektim ve 720hd yapinca görüntüde bir sorun var gibi, diger videolarimda iphone 5 ile cektiklerimde o sorun yoktu. :/

hocam ayıptır sorması yumurtaları nerden aldınız bizim burda hiç satan yok :D

[MENTION=10350]BlackRam[/MENTION] hocam camtasia ile render alirken hata yapmis olabilir misiniz?goruntunun gosterildigi yani videoyu gosterdigi yerin ustunde 640×360 gibisinden yazar oyke yaziyorsa tiklayin o butona youtube hd secenegi olacak onu secin videonun gosterilsigi yerde goruntu kuculecek onu yanindakilerle siyah cerceve sigdirin cekin yani oklarindan tam ekrana oturtun sorun cozulur bence.anladigim kadariyka goruntu 720p mi cikmadi

Son düzenleme:
[MENTION=10350]BlackRam[/MENTION] hocam camtasia ile render alirken hata yapmis olabilir misiniz?goruntunun gosterildigi yani videoyu gosterdigi yerin ustunde 640×360 gibisinden yazar oyke yaziyorsa tiklayin o butona youtube hd secenegi olacak onu secin videonun gosterilsigi yerde goruntu kuculecek onu yanindakilerle siyah cerceve sigdirin cekin yani oklarindan tam ekrana oturtun sorun cozulur bence.anladigim kadariyka goruntu 720p mi cikmadi

Videoyu media playerla izliyorum bir sorun yok kalitede. Ama camtasia studiodan render aldiktan sonra görüntü bozuluyor. Eskiden de hep ayni seyi yapardim ama bu sefer yeni aldigim kamerayla cektim ve render aldigimda böyle bir sorun cikti ortaya. 720hd seceneginden zaten render aliyorum.

Videoyu media playerla izliyorum bir sorun yok kalitede. Ama camtasia studiodan render aldiktan sonra görüntü bozuluyor. Eskiden de hep ayni seyi yapardim ama bu sefer yeni aldigim kamerayla cektim ve render aldigimda böyle bir sorun cikti ortaya. 720hd seceneginden zaten render aliyorum.

Hocam bende de oluyor o size onerim camtasia kullanmamaniz.after effects fan kullanabilirsiniz.

Ben beğendim elinize sağlık.izlenim durumu nasıl?

Hocam bende de oluyor o size onerim camtasia kullanmamaniz.after effects fan kullanabilirsiniz.

Acaba kameradan olabilir mi? Iphone 5 video cektigimde 3dk lik bir videoyu bile 1gb filan yapiyor. Ama aldigim kamerayla 5dk lik video 800mb küsür oldu. Birde camtasia kullanmamdaki neden boyutu kücültüyor after effectsle render alsam acaba boyutu da kücültüyor mu?

Acaba kameradan olabilir mi? Iphone 5 video cektigimde 3dk lik bir videoyu bile 1gb filan yapiyor. Ama aldigim kamerayla 5dk lik video 800mb küsür oldu. Birde camtasia kullanmamdaki neden boyutu kücültüyor after effectsle render alsam acaba boyutu da kücültüyor mu?

After Effects boyutu dahada büyültür fakat onun boyutunu düşürmek için bir program vardı biraz görüntüyü bozuyordu ama işe yarıyordu. İsmini unuttum genelde fraps ile kullanılıyordu

kameradan da olabilir bence render yapın after effects ile boyutu önemli değil yapın eski çektiklerinizle karşılaştırın eğer after effectsle yaptığınız daha iyiyse boyut küçültmek için zarar vermeden küçülten programlar oluyor onları kullanırsınız.Yaparsanız sonuçları bekliyorum hocam.

başarılı hocam daha ne olsun gerisi izleyici kitlesine kalmış sen video atmaya devam et

Muzik çok hoşuma gitti videoda bir o kadar güzel olmuş belirli bir devamlılık içinde kanalını daima güncel tut etiket başlık açıklamalarına özen göster, başarılar dilerim. :)

bu yumurtalardan internetten sipariş veremez miyiz .

//ebay da varda , nasıl olur bilemiyorum çikolata yoldu erir mi acaba.

[MENTION=10350]BlackRam[/MENTION] hocam video linkini atabilirmisniz pcde net bitti mobildede degisik bi intefnet kullaniyorum sadece linkten bakicam linkte koyarmisin

Son düzenleme:
Video pixel pixel oluyor bazen bende sanırım kameran hızı yakalayamıyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri