Özgün Sürpriz Yumurta Videolarım / Surprise Eggs Videos

• Kullanıcı demirkurt94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bu arada bu koli hangi firmanınsa onları bir aramak lazım :) Resmen spam yapmışlar :D

Ben de 1 kere öyle toptancıdan almıştım. 1-2 tanesini açtım diğerleri hala duruyor. İçlerindeki görünüyor aynı çünkü :)

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

hocam öncelikle tebrikler va başarılar,her zaman özgün olmak istemişimdir..

ama beni engelleyen her zaman youtube nin ta kendisi olmuştur ve hala öyle..

spamden inanılmaz bir kazanç vaadeden bir sistem hala işlerken,bence özgünle vakit kaybetmeyin,tamam ileriye dönük çok büyük bir temel atıyorsunuz,ama spaminde nimetlerinden yararlanmak ; günümüz yaşam şartlarını üst seviyeye çıkarmak için ŞART !

musluk akarken dolduralım :)

herşeyin bir sonu vardır..ömrümüzünde olduğu gibi..Allah yolunuzu açık etsin !

Valla özgüüne başlamasaydım spam iyi olurdu ama işin kötüsü önce özgüne başladım :) Pişman da değilim gerçi, çok şükür ufak ufak birşeyler gelmeye başladı, hedefim büyük kısmetse.

Arada çok şeytan dürttü yandan da sizin dediğiniz gibi spam yapıp bir iki musluk kapayım dedim ama bu kez özgün kanallarıma herhangi bir zarar gelmesinden korktum. Epey emek verdim çünkü. VDS işlerinde de hiç tecrübem olmadı için :)

Ama inanın bu da ayrı bir zevk. Yaptığınız şeyin izlenmesi çok güzel bir duygu. Hele bazen hayranlarınız oluyor, yorum yapıyorlar, yeni videolarınızı bekliyorlar falan :)

Oynatma listelerin ismi de çok önemli. Onlar da arama sonuçlarında çıkıyor çünkü. O yüzden onları da düzenlemelisin. Best Surprise Eggs Unboxing Videos, Kinder Surprise Eggs Unboxing vb. Oynatma listelerine ayrıca açıklama da girebiliyorsun. Bu açıklamalarda da anahtar kelimeler olsun

O fiyata bulursun heralde. Ben de 300 liraya aldığım makinayı kullanıyorum 1 senedir. Çok iyi olmasa da işimi gördü şuana kadar ama inşallah ileride ben de daha iyi birşey alacağım.

hımm onları düzenleerim o zaman hafta sonu falan söylediğiniz iyi oldu :).

biraz profesyonel olursan daha kısa sürede yol alabilirsin
---hep aynı araba çıkmış :D
flash açık çekiyorsun sanırım, odanın ışığını önüne veya üzerine alıp çekersen daha güzel olur, ışık eşit yayılır
intro uzun geldi bana :)
birde çekimlere başlamadan önce yumurtalar zor açılıyorsa hepsine bi kesik atıp işini kolaylaştırabilirsin, yada yumurtaları önceden açıp oyuncakları eşit şekilde içlerine dağıtıp tekrar kapatıp çekime başlayabilirsin- kimse senin yumurtanın poşetini yırtıp yırtmamanı farketmez, dikkatlerini çekmez
yumurtaları toptancıdan aldığın kolide değilde bi sepet benzeri şeye koyarsan daha güzel durur.
mesela bu video hep arabalar çıkmış video başlığının ortasına disney cars 2 toys yazabilirsin :)

evet hep aynı araba yerli yumurta böyle sıkıntılar doğuyor. bu yumurtadan ilk kez aldım. Ne ile karşılacağımı bilmiyordum. İntro yeni sipariş vereceğim inşallah. Hımm aslında bir dahi sefere dediğiniz gibi sepet fanus gibi şeye oyuncaklar yapılı şekilde koyarım :) ter içinde kaldım o gün en sona doğru sadece yumurtaları açtım durdum :) Disney Cars yazdım :)

hocam öncelikle tebrikler va başarılar,her zaman özgün olmak istemişimdir..

ama beni engelleyen her zaman youtube nin ta kendisi olmuştur ve hala öyle..

spamden inanılmaz bir kazanç vaadeden bir sistem hala işlerken,bence özgünle vakit kaybetmeyin,tamam ileriye dönük çok büyük bir temel atıyorsunuz,ama spaminde nimetlerinden yararlanmak ; günümüz yaşam şartlarını üst seviyeye çıkarmak için ŞART !

musluk akarken dolduralım :)

herşeyin bir sonu vardır..ömrümüzünde olduğu gibi..Allah yolunuzu açık etsin !
hocam şu spam işini becersem zaten uğraşmam bununla da :) beceremiyorum şunu okudum bunu okudum fazla uğraşmadım belki ama özgün daha kolay geldi :)

https://www.youtube.com/watch?v=d7pp8iA5zY8

link düzeltildi müzik koymayı unutmuştum. :)

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

Kanalın bir Türkün olma ihtimali 3:14 saniye göre zor. Çünki toto yumurtanın amlajına baktığımızda yabancı bir dilde yazıyor. Biizm ülkemizde totolar o şekilde satılmıyorlar. Yumurta türkiye de üretilip ihraç edilmiştir orası ayrı açılan yumurtalardan ve o yumurtaların türkiyede olmayışından dolayı türk diyemeyiz bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri