Bu arada bu koli hangi firmanınsa onları bir aramak lazım
Resmen spam yapmışlar 
Ben de 1 kere öyle toptancıdan almıştım. 1-2 tanesini açtım diğerleri hala duruyor. İçlerindeki görünüyor aynı çünkü
---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------
Valla özgüüne başlamasaydım spam iyi olurdu ama işin kötüsü önce özgüne başladım
Pişman da değilim gerçi, çok şükür ufak ufak birşeyler gelmeye başladı, hedefim büyük kısmetse.
Arada çok şeytan dürttü yandan da sizin dediğiniz gibi spam yapıp bir iki musluk kapayım dedim ama bu kez özgün kanallarıma herhangi bir zarar gelmesinden korktum. Epey emek verdim çünkü. VDS işlerinde de hiç tecrübem olmadı için
Ama inanın bu da ayrı bir zevk. Yaptığınız şeyin izlenmesi çok güzel bir duygu. Hele bazen hayranlarınız oluyor, yorum yapıyorlar, yeni videolarınızı bekliyorlar falan
Ben de 1 kere öyle toptancıdan almıştım. 1-2 tanesini açtım diğerleri hala duruyor. İçlerindeki görünüyor aynı çünkü
---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------
hocam öncelikle tebrikler va başarılar,her zaman özgün olmak istemişimdir..
ama beni engelleyen her zaman youtube nin ta kendisi olmuştur ve hala öyle..
spamden inanılmaz bir kazanç vaadeden bir sistem hala işlerken,bence özgünle vakit kaybetmeyin,tamam ileriye dönük çok büyük bir temel atıyorsunuz,ama spaminde nimetlerinden yararlanmak ; günümüz yaşam şartlarını üst seviyeye çıkarmak için ŞART !
musluk akarken dolduralım
herşeyin bir sonu vardır..ömrümüzünde olduğu gibi..Allah yolunuzu açık etsin !
Valla özgüüne başlamasaydım spam iyi olurdu ama işin kötüsü önce özgüne başladım
Arada çok şeytan dürttü yandan da sizin dediğiniz gibi spam yapıp bir iki musluk kapayım dedim ama bu kez özgün kanallarıma herhangi bir zarar gelmesinden korktum. Epey emek verdim çünkü. VDS işlerinde de hiç tecrübem olmadı için
Ama inanın bu da ayrı bir zevk. Yaptığınız şeyin izlenmesi çok güzel bir duygu. Hele bazen hayranlarınız oluyor, yorum yapıyorlar, yeni videolarınızı bekliyorlar falan