Özgün ve Youtubede Nadir Rastlanacak Muzik Projem

• Kullanıcı zaferdegri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

zaferdegri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Kafamdaki proje şu şekilde. Gitar çalıyor ve şarkı söylüyorum. Hem güncel şarkılar çıktıkça onları çalıp yorumlayacağım. hem de eski yeni demeden şarkıları değişik versiyonlarda coverlayacağım.
Mesela pop muziği bir şarkıyı tür sanat muziği formatına dönüştürcem. Hatta türk sanat müziği şarkılarını da popa. Damarı slowa şeklinde sürekli şarkıların algoritmaları ile oynayıp kendi yorumlarımı katarak hit almayı düşünüyorum. Bu tarz da türkçe kanal görmedim.

bir kaç güne bir deneme videosu çekip paylaşacağım şimdiden yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

saçma sapan yorumlar getirmessen işini düzgün yaparsan iyi izlenim alırsın.

Şansa bakacak senin iş biraz, umarım tutar. Ama sırf sözleri kullandığın için bile eşleşen yiyeceksin hazırlıklı ol. :)

çok az masraf et, bi kac peruk , ucuz gözlük vs al..

mesela türkü söyluyosun . türkücü tipine bürün, pop sölyüyosun. popcu gibi parlak gömlek vs giyin, sacları jölele, rap te rapçi , rock ta rock çı olursan olur bence..

çok az masraf et, bi kac peruk , ucuz gözlük vs al..

mesela türkü söyluyosun . türkücü tipine bürün, pop sölyüyosun. popcu gibi parlak gömlek vs giyin, sacları jölele, rap te rapçi , rock ta rock çı olursan olur bence..

bitiyorum senin müthiş fikirlerine ya :D az kaldı zengin olayım senin o parlak zekanı ticarette kullanacaz :D

izlenim alırsın ama eşleşenden kafanı kaldıramazsın.

Denemekten zarar gelmez, en azından tecrübe etmiş olursun.

Ama sendeki kabiliyet bende olsaydı eğer;

Eskiden olduğu gibi, yabancı müziklere türkçe söz yazarak şansımı denerdim.

müzikten coverdan şarkı yorumundan eşleşen kaldırılmıştı en son yani bi sorun olucağını sanmıyorum kolay kolay

başta hiç masraf yapma. 2-3 denemelik video hazırla yükle. 1-2 hafta bekle hit alacak mı? eşleşen verecek mi diye bence??

Denemekten zarar gelmez, en azından tecrübe etmiş olursun.

Ama sendeki kabiliyet bende olsaydı eğer;

Eskiden olduğu gibi, yabancı müziklere türkçe söz yazarak şansımı denerdim.

o şekilde yaptıgım bir kaç şarkı olmuştu aslında ama faaliyete geçirmedim.

---------- Spam Engelliyici 09:53 ---------- Önceki Mesaj 09:51 ----------

müzikten coverdan şarkı yorumundan eşleşen kaldırılmıştı en son yani bi sorun olucağını sanmıyorum kolay kolay

orjinal muzik kullanmayacagımdan dolayı şleşen olmayacaktır.
Başka normal bir gitarla canlı muzık paylaştıgım kanalım vardı eşleşen görmedim hiç hayırlısı bakalım

ŞArkıdan eşleşen gelmiyor else bile kendim yorumladım video bana ait diyince para kazanma açılıyor bir arkadaşımın kanalı var böyle hatta videoları ben yükledim dediğin gibi şarkılarlada hiç oynanmadı türk halk müziği tarzında

2 şarkıyı Kafamda tasarladım akşam vakit bulabilirsem deneme amaçlı bir çekim yapacagım kısa da olsa
1. Şarkı Daracık Daracık Sokaklar - Türk Halk Müziğine Uyarladım.
2. Şarkı Demet Akalın Gölge - Türk Halk Muziği slow arası bir tarz.

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION]

Merhaba arkadaşlar.

Kafamdaki proje şu şekilde. Gitar çalıyor ve şarkı söylüyorum. Hem güncel şarkılar çıktıkça onları çalıp yorumlayacağım. hem de eski yeni demeden şarkıları değişik versiyonlarda coverlayacağım.
Mesela pop muziği bir şarkıyı tür sanat muziği formatına dönüştürcem. Hatta türk sanat müziği şarkılarını da popa. Damarı slowa şeklinde sürekli şarkıların algoritmaları ile oynayıp kendi yorumlarımı katarak hit almayı düşünüyorum. Bu tarz da türkçe kanal görmedim.

bir kaç güne bir deneme videosu çekip paylaşacağım şimdiden yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

[MENTION=13071]ManWhoDaresWins[/MENTION]

Aynısının lacivertini ben yapmaya çalışıyorum şuan dostum, yabancı şarkıları farklı bi' şekilde tarz değiştirerek cover'lama olayına girdim ben, hücum kayıt yaptım video çektim ama tam olarak istediğim gibi olmadı ses kalitesi, büyük oynamayı planlıyorsan sana da tavsiyem kanal kayıt yapman olacak, onun dışında fikrin güzel ama dil varsa TR'de vakit kaybetme ingilizceye gir derim, malum oldukça düşük TR kazançları..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri