Özgün video çekeceğiz önerileriniz varsa başımızın üstünde yeri var

• Kullanıcı furkan7661
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan7661

Kayıtlı Üye
bu akşam bi arkadaşımla konuştum bu youtube işini anlattım. önce öyle şey olmaz dese de sonradan ikna ettim ve bu arkadaşım daha öncelerden video çekiyodu amatör olarak. neyse bu hafta sonuna kdr bişeler hazırlayıp video çekme düşüncemiz var. ancak ne çekeceğiz pek fikrimiz yok :)

rica etsem sizden fikirler alabilir miyim ya da beyin fırtınası yapıp bişeler bulalım ? :)

Bende birkaç şarkıya cover düşündüm de ses olsa :D

benim arkadaşta ses var ama genelde türkü söylüyo eski vidyolarında da elinde sazı dilinde sözü o şekil :)

bi de vidyoda kendisinin olmasını illa istiyo ünlü olayım vidyo patlasın dizilerde filmlerde oynayayım istiyo :)

Hocam öncelikle elinizde kamera var mı? Eğer varsa bomba gibi bir video yapabilirsin.
Şu sıralar gündemden düşmeyen bir konu var bilirsiniz ''Kızlı Erkekli Aynı Evde Kalmak''
Alın kameranızı çıkın sokağa üniversite kampüslerine felan.Tek tek sorun (özellikle kızlara)
Bu yasağı nasıl buluyorsunuz gibisinden.Eğer elimde imkan olsaydı derse gitmez bu işi yaparım amaTelefondan başka bişey yok :)

Hocam öncelikle elinizde kamera var mı? Eğer varsa bomba gibi bir video yapabilirsin.
Şu sıralar gündemden düşmeyen bir konu var bilirsiniz ''Kızlı Erkekli Aynı Evde Kalmak''
Alın kameranızı çıkın sokağa üniversite kampüslerine felan.Tek tek sorun (özellikle kızlara)
Bu yasağı nasıl buluyorsunuz gibisinden.Eğer elimde imkan olsaydı derse gitmez bu işi yaparım amaTelefondan başka bişey yok :)

hocam benimde aklıma bu konu geldi de benim de vaktim yok kpss'ye vakit ayırmam gerekiyo :) kameramız da pek iyi deil dandik bişe var ama ışık bol kullanırsak bişeye benzer gibi :D

hocam benimde aklıma bu konu geldi de benim de vaktim yok kpss'ye vakit ayırmam gerekiyo :) kameramız da pek iyi deil dandik bişe var ama ışık bol kullanırsak bişeye benzer gibi :D

Tabi canım,bakacaksın böyle kızlara,belli olur zaten.Değişik kızlar olur üni kampüslerinde kendini göstermeye çalışan.Soracaksın onlara.Ama sordukca köşeye sıkıştıracaksın.Mesela senin kızın olsa ne hissederdin.Ya da yasaklansa naparsınız felan gibisinden.O zaman iyi olur işte.

Kinder Yumurta alıp bu işe başla, iyi para var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri