Özgün Video "Düz Mantık"

arkadas soyle bı bakın pıyasaya. howtobasic olsun bu olsun, nerde afedersın absurt işler var, fenomen oluyor. Bir gun bende tuvalet anılarımı cekıp koycam. cok cıddıyım. yapmadan önce, yaptıkdan sonra falan. bu yabancılar cok sever bunları

arkadas soyle bı bakın pıyasaya. howtobasic olsun bu olsun, nerde afedersın absurt işler var, fenomen oluyor. Bir gun bende tuvalet anılarımı cekıp koycam. cok cıddıyım. yapmadan önce, yaptıkdan sonra falan. bu yabancılar cok sever bunları

sana katılıyorum onların yaptıgını türkiyede yapsan ne slak adam grizekalı ve daha bir sürü küfür yersin ama yabancılar saçmalayan kisileri seviyorlar. ve emin olun saçmalamak konusunda bizim milletimizin üstüne tanımam eger özgüven eksikligi olmasın biz fena para kazanırız =)

işe bak adamın tek yaptığı yumurta açmak :)

Kırk yıl düşünsem böyle şeylerin bu kadar çok izleneceği aklımın ucundan geçmezdi
paylaşan arkadaşa teşekkürler:)

birşey söylemek istiyorum, dayanamayacağım :))

o vıdeoyu ızleyenlerın %80'i kucuk cocuklardır ve kesınlıkle en az %2'si istemedende olsa reklama tıklamıstır. buna adım gıbı emınım

hesaplamak ıstıyorum :)

21,500,000 *1,02 = - 21,500,000 = 430.000tık * 0,08Tbm = 35.000$ *1,9tl = 67.000 Türkish Lira

İzlenme oranını'da siz hesaplayın :)

Sayemde Türkiye 'de Kinder sürpriz yumurta satışlarında büyük bir parlama olacak :D

şimdi herkes bu işe girişir .Bunlar hep amerikanın oyunu arkasında kim var israil :)

hiç sormayın yahu adam sadece yumruta açıyor başka bir şey yapmıyor. Ne dangalak bu yabancılar. :)

Bu videolarda buyu var ya sonuna kadar izledim guzel fikir

bizim marketteki yumurtalar hep kırık rezil olmam dimi 5951649 tane aldım paracıklar bekleyin benii :D:D:D

---------- Mesaj saat 03:03:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:55:01 civarında gönderildi. ----------

bende içinden ne çıkacak merakı ile sonuna kadar izledim

---------- Mesaj saat 03:09:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:03:47 civarında gönderildi. ----------

20 Surprise Eggs, Kinder Surprise Cars 2 Thomas Spongebob Disney Pixar - YouTube
2 ay önce atmış bunu 8m
buda 4 ay önce ve 30m
Angry Birds Toy Surprise Jake and the Never Land Pirates Disney Pixar Cars 2 Easter egg Spongebob - YouTube

Bu videoların bu kadar izlenmesini hala anlayamıyorum bence başka bir iş var sosyal medyadan hit mi çekiyor ne yapıyor bana göre çok sıkıcı bu videolar çocukta olsam olgun bir insanda olsam izleyemem bunu

Ben Amerika'da yasiyorum ama benim aksanim var. Bir amerikali kiza bende boyle bir video cektirip youtube'a atsam, kiza kac para versem ve kac yumurta almam gerekir tek video icin? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri