Özgün Video İsteyenler İçin Tavsiye

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

CNZ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün video yapmak isteyenler için haber videosu hazırladım. Aynısını yapın demiyorum fakat bazı arkadaşlarımızın kafasında fikir uyandıracağını düşünüyorum. Herkese kolay gelsin :)

Gerekli malzemeler: Camtasia ve balabolka, bir haber konusu ve ilgili resimler

Resimleri wikipedia gibi ücretsiz kaynak sitelerinden sağlarsanız, videolarınızı ispat edememe gibi bir derdiniz olmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=g4-gq7jNuMk

yazıyı nasıl okutturdunuz hangi program hangi site

fotoğraflardan copyright strike yeme ihtimali de var. ona da dikkat etmek lazım.

video nerde

edit : netten kaynaklı görünmedi teşekkürler fikir için

Şu ünlem sorunu olduğu zamanlarda mantıklı bir iş:)

Çok güzel ben çok beğendim bu fikri tebrikler arkadaşım. Güzel düşünce..

başkasının resmini kullanıdığın için yine telifli oluyor.

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama bu tür videolar yapmayın hele hele metinleri saçma sapan seslendiren balabolka ile hiç yapmayın.Türkçe çalışın seslendirmeyi kendiniz yapın.

işte örnek video:

http://www.youtube.com/watch?v=zvzljtD3LD4

Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama bu tür videolar yapmayın hele hele metinleri saçma sapan seslendiren balabolka ile hiç yapmayın.Türkçe çalışın seslendirmeyi kendiniz yapın.

Ben zaten arkadaşlara fikir olsun diye haber videosu oluşturdum. Elbette kendi sesimizle videolar üretmeliyiz. Fakat burada balabolkanın farkı günde yüzlerce ses kaydının yapılabiliyor olması ve da daha çok video demek. Ayrıca bu program ile kendi sesinizi de farklı vurgulamalarla kaydederek aynı kelimeleri tekrar tekrar okumadan ses kayıtları yapabilirsiniz.

Örnek olarak şunu söyleyeyim. Bu programı kullanarak, daha önce elimde kayıtlı 3000 adet şarkı sözünü her birine 1 resim koyarak sadece 1 günde yükledim. Ekranda hiç bir hareket ve yazı olmamasına rağmen sadece ses ile aylık 150 TL gibi bir kazancı 6 ay boyunca sağladım. 6 ay sonunda sadece iki tane telif geldi. Şarkı sözü olduğu için az bile. Bir kaç videoya ise müzik olmadığı için telif atamamışlar ama eşleşen gönderilmişti. :) Düşünün ki bu sadece 1 günlük bir çalışmaydı.

Farklı fikirlerle farklı şeyler yapılabilir. Tabii ki kendi sesinizle gönül rahatlığıyla özgün çalışmak gibisi yok. Bu programı kullanın veya kullanmayın demiyorum. Ben kullandığımda ne yaptığımı yazdım. Sonuçta para kazandırdı mı kazandırdı. Amaç da bu değil mi zaten :)

Ben zaten arkadaşlara fikir olsun diye haber videosu oluşturdum. Elbette kendi sesimizle videolar üretmeliyiz. Fakat burada balabolkanın farkı günde yüzlerce ses kaydının yapılabiliyor olması ve da daha çok video demek. Ayrıca bu program ile kendi sesinizi de farklı vurgulamalarla kaydederek aynı kelimeleri tekrar tekrar okumadan ses kayıtları yapabilirsiniz.

Örnek olarak şunu söyleyeyim. Bu programı kullanarak, daha önce elimde kayıtlı 3000 adet şarkı sözünü her birine 1 resim koyarak sadece 1 günde yükledim. Ekranda hiç bir hareket ve yazı olmamasına rağmen sadece ses ile aylık 150 TL gibi bir kazancı 6 ay boyunca sağladım. 6 ay sonunda sadece iki tane telif geldi. Şarkı sözü olduğu için az bile. Bir kaç videoya ise müzik olmadığı için telif atamamışlar ama eşleşen gönderilmişti. :) Düşünün ki bu sadece 1 günlük bir çalışmaydı.

Farklı fikirlerle farklı şeyler yapılabilir. Tabii ki kendi sesinizle gönül rahatlığıyla özgün çalışmak gibisi yok. Bu programı kullanın veya kullanmayın demiyorum. Ben kullandığımda ne yaptığımı yazdım. Sonuçta para kazandırdı mı kazandırdı. Amaç da bu değil mi zaten :)

elinize sağlık hocam. yolgöstermek tabiki güzel birşey... isteyen uygular isteyen uygulamaz...

Uyguladigim yöntem ise yariyor

---------- Mesaj saat 16:45:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:32 civarında gönderildi. ----------

işte örnek video:

Mısır Piramitlerini Kimler Yaptı Uzaylılarmı - YouTube

Sizce hangi programlar ozgun video icin en iyi secim olur . Tipki bu videodaki gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri