Özgün Video Kanalı: MehmetUygarAksuVEVO

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar

KUMANLI

Kayıtlı Üye
Özgün video çalışması yapan en güzel örneklerden birisi yani Mehmet Uygar Aksu'nun omegle kanalını inceledik.Kendisine kanalının videoya alınmasına izin verdiği için teşekkür ederim.

Özgün Video Kanalı: MehmetUygarAksuVEVO - YouTube

Eğer sizde özgün çalışma ile kanalınıza video yüklüyorsanız iletişime geçip kanalınız hakkında görüşlerimi ve önerilerimi alabilirsiniz.

Özgün çalışma yapan diğer kanalları da incelemem için konuya yazarsanız sevinirim.İzin alınan kullanıcıların incelemeleri muhakkak eklenecektir, ayrıca kanal incelemesi yaparken merak ettiğiniz ve eklenmesini istediğiniz konuları yazarsanız sevinirim.

türkiyede gördüğüm ilk 100 k aboneyi geçen youtuber türk webtv cem yılmaz filan sahte hep cem yılmaz kamyonla para vermiştir o aboneye

ve en ilginç yanı videoların içerisine herhangi bir abone ol butonu eklemeden bunu yapıyor.Eminim videolara abone ol butonu eklese 250-300 bini çok rahat geçer.

isminde vevo yazısı geçen kanal açabilirsiniz, yanlış bilmiyorsam bir engel yok.

yok onu bende yapabiliyorum , birsürü vevo kanalım var ben " yotube/user/***VEVO " bu linki yapamıyorum , kanal uzantısında vevo kullanmak normalde yasak ama adam nasıl yaptıysa yapmış bir şekilde

yok onu bende yapabiliyorum , birsürü vevo kanalım var ben " yotube/user/***VEVO " bu linki yapamıyorum , kanal uzantısında vevo kullanmak normalde yasak ama adam nasıl yaptıysa yapmış bir şekilde

az önce dediğiniz gibi bir url aldım herhangi bir sorun olmadı, bence tekrar deneyin.

Videolarında başkalarını teşhir ediyor yani biri kafaya takarsa kanalı gümletir :)

Evet bende ara sıra takip ediyorum. Gerçekten özgün çalışıyor ve güzel patlama yaptı. Ancak video sırasında geçen şahısların hepsinden yükleme izni aldığını sanmıyorum... İleride başına büyük sorunlar açabilir bu durum. Bazı insanlar gerçekten küçük düşüyor. Ben olsam yayınlanmasını istemezdim. :D

video düzenlemelerinde hangi programı kullanmış olabilir çok güzel yapmış.

valla ben de şu ana kadar yapmış olduğum tüm videolar tamamıyla kendi çekimimdir

youtube . com / gtism

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri