Özgün Video Part 3 - Önerileriniz ?

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaanbulut

Yasaklanmış
Herkese merhabalar. Bu işte yeniyim ve haftada bir gün izinli günümde özgün video çekiyorum.

2 Tane özgün videom var şuanda ve Allah nasip ederse 3. Özgün video'mu çekeceğim. Video çekmek isteyip de çekemeyenler vardır belki. Fikirlerini paylaşmak isterse ben buradayım.

Yani fikirden kastım şu konuyu ele al. Veya şu konu üzerinde çek gibi fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özgün Video - 1 bu videonun devamında ne yapsam tutar sizce bu konuda fikir verebilirsiniz. Herkese şimdiden teşekkürler.

Özgün Videom - 1
http://www.youtube.com/watch?v=0N615Vf93Vs

Özgün Videom - 2
Şampuan bitince TÜRKLER - YouTube

Ayrıca bana bugüne kadar özgün video konusunda ve reklam konusunda yardımcı olan [MENTION=2298]dreamblack[/MENTION] ve [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION] arkadaşlarıma da teşekkürler.

hocam suan nasıl bi örnek vericemi bilmiyorum ama yabancıları takip et onların videolarını türkce seslendir biseyler yap yayınla tutucagını düsünüyorum illa hiç olmayan video yapayım diye düsünüp durma düsündügün aralık 2 video daha çekersin ve aklına özgün iyi bir fikir geldigi zamanda onun üzerine video hazırlarsın ama bekleme bu iste 2dk bile önemi var aslında

hocam sen bu videolara özgün diyorsun :D özgün video böyle olur

idare edemem anne - küçük yaman'ın videoları - YouTube

biraz daha çıtayı yükselt zamanıdır

Bende tutup anneme idare edemem Anne diyemem kusura bakma. :) Ayrıca o video para kazanılsın diye çekilmemiş. Çocuğun kendi doğal hali. Bir amaç falan yok. Annesi, babası veya her kimse video'ya çekmiş komik bulduğu için. Bu çocuk kadar yapabilirim diyorsan buyur sen yap hocam. :D

Bende tutup anneme idare edemem Anne diyemem kusura bakma. :) Ayrıca o video para kazanılsın diye çekilmemiş. Çocuğun kendi doğal hali. Bir amaç falan yok. Annesi, babası veya her kimse video'ya çekmiş komik bulduğu için. Bu çocuk kadar yapabilirim diyorsan buyur sen yap hocam. :D

özgün derken illa videoda kendin olmak zorunda değilsin ki arkadaşlarınla ortak bir video çek diyorum biraz daha uzun ve anlamlı o zaman patlama olur :D

özgün derken illa videoda kendin olmak zorunda değilsin ki arkadaşlarınla ortak bir video çek diyorum biraz daha uzun ve anlamlı o zaman patlama olur :D

:) Peki eyvallah hocam sağolasın.

---------- Mesaj saat 15:39:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:28:54 civarında gönderildi. ----------

Yok mu bir kaç fikir verebilecek arkadaş.

ilk videoda tebessüm bile etmedim :D

2.ci zaten biraz Ç/alıntı. aynısını görmüştüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri