özgun video !!!

• Kullanıcı kadir84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kadir84

Kayıtlı Üye
mrb arkadaslar özgun video yapmak icin kamera alacagim hangi kamera yi önerirsiniz?

Nasıl Video çekeceğine bağlı. Mikrofon, kumanda vs ihtiyacın olacak mı? Fotoğraf çekme kalitesi ne kadar önemli. bunları iyi düşünerek seçersen iyi olacaktır. sadece video için kullanacaksan eptenaykiriyim arkadaşımızın bahsettiği kameralar fazla gelecektir. Bunun yerine Full HD çekebilen ve tek elle titreme olmadan kullanabileceğin hatta titreme önleme özelliği olan kameralar seç derim.

canon 550d ama 1500tl yi gözden çıkarman lazım. yada 500-800 tl arası full hd bir handycam almalısın.

1500 e kadar gözden cikarttim zaten iyi bir kamera mic da olacak

zaten iphone 5s var ama fazla hosuma gitmiyor cekimleri ama yardim icin tessekurler dusunecem

sırf profesyonel kamera almak için youtube u bahane edebilirim kendime ,)

550D alacaksanız sıfır almayın kesinlikle. 2 elleri 650 ye kadar bulunuyor. 50mm yada 18-55 ucuz bir lens ile geri kalanı mikrofona yatırabilirsiniz.

550D 600D 7D kullandım daha önce. Bunların imaj kaliteleri aynıdır. Videoda da pek fark etmez. Bir de 70D var yeni çıkan. Otofocus var onda yani otomatik odaklama videoda. 1500 e 2. el bulunabilir sanırım. Hem kullanım olarakta daha yeni seri bir makine.

Youtube nin kendi adsense sayfasında daha fazla bilgi edinin bölümüne girdimde millet özgün çalışarak 4 milyon 5 milyon abone yapmış onu geçtim çok yaratıcı şeyler var dikkat çekici şaşırtıcı, önemli olan özgün videolarda izleyiciyi kanala abone edebilmek için ilk 5 saniye içerisinde etkilemen gerekli bunu anladım, günün birinde bende tamamen özgün videolar paylaşmayı çok isterim.

Youtube nin kendi adsense sayfasında daha fazla bilgi edinin bölümüne girdimde millet özgün çalışarak 4 milyon 5 milyon abone yapmış onu geçtim çok yaratıcı şeyler var dikkat çekici şaşırtıcı, önemli olan özgün videolarda izleyiciyi kanala abone edebilmek için ilk 5 saniye içerisinde etkilemen gerekli bunu anladım, günün birinde bende tamamen özgün videolar paylaşmayı çok isterim.

Tam olarak nereden girdin patron link alabilirmiyim
Bende bi gezsem iyi olur.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri