Sizlere diyeceğim bu BBTV-AETN ile savaşmaya devam edin ve "vay telif geldi" diye teslim olmayın. Basın karşı telifi. Bunlar geçen ay 2 videoma telif attılar ve anında karşı bildirimde bulundum. Youtube, karşı bildirimlerim sonucunda beni haklı gördü ve iki videom da geri yüklendi ve kanalım ceza almadı. Bugün yine bir başka videoma telif atmış bende anında yapıştırdım karşı bildirimi. Bugüne kadar sessiz kalındığı için zaten bunlar bu şekilde bayrağı eline aldılar. Bu adamlara karşı ne kadar karşı bildirimde bulunulur ve dava kazanılırsa bunlar o kadar çok Darbe yerler. Biliyorsunuz ki bir kere telif gönderdi ve kaybetti mi aynı videoya bir daha telif atamıyor. Daha önce iki kez bunları alt ettim ve yine ederim. Milletin canını yaktıkları yeter artık. Bu sebebeple BBTV_AETN telifi yiyen arkadaşlar sakın sessiz kalmayın ve karşı bildiriminizi yapın. Kazandığınız her telif hakkı davası bu adamalara vurulan bir darbedir bunu unutmayın. BBTV-AETN konusunda çok doluyum ve bu adamların mağduru olan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.