Özgün Videolarıma BBTV_AETN tarafından Telif gönderildi.

• Kullanıcı atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sizlere diyeceğim bu BBTV-AETN ile savaşmaya devam edin ve "vay telif geldi" diye teslim olmayın. Basın karşı telifi. Bunlar geçen ay 2 videoma telif attılar ve anında karşı bildirimde bulundum. Youtube, karşı bildirimlerim sonucunda beni haklı gördü ve iki videom da geri yüklendi ve kanalım ceza almadı. Bugün yine bir başka videoma telif atmış bende anında yapıştırdım karşı bildirimi. Bugüne kadar sessiz kalındığı için zaten bunlar bu şekilde bayrağı eline aldılar. Bu adamlara karşı ne kadar karşı bildirimde bulunulur ve dava kazanılırsa bunlar o kadar çok Darbe yerler. Biliyorsunuz ki bir kere telif gönderdi ve kaybetti mi aynı videoya bir daha telif atamıyor. Daha önce iki kez bunları alt ettim ve yine ederim. Milletin canını yaktıkları yeter artık. Bu sebebeple BBTV_AETN telifi yiyen arkadaşlar sakın sessiz kalmayın ve karşı bildiriminizi yapın. Kazandığınız her telif hakkı davası bu adamalara vurulan bir darbedir bunu unutmayın. BBTV-AETN konusunda çok doluyum ve bu adamların mağduru olan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.

Sizlere diyeceğim bu BBTV-AETN ile savaşmaya devam edin ve "vay telif geldi" diye teslim olmayın. Basın karşı telifi. Bunlar geçen ay 2 videoma telif attılar ve anında karşı bildirimde bulundum. Youtube, karşı bildirimlerim sonucunda beni haklı gördü ve iki videom da geri yüklendi ve kanalım ceza almadı. Bugün yine bir başka videoma telif atmış bende anında yapıştırdım karşı bildirimi. Bugüne kadar sessiz kalındığı için zaten bunlar bu şekilde bayrağı eline aldılar. Bu adamlara karşı ne kadar karşı bildirimde bulunulur ve dava kazanılırsa bunlar o kadar çok Darbe yerler. Biliyorsunuz ki bir kere telif gönderdi ve kaybetti mi aynı videoya bir daha telif atamıyor. Daha önce iki kez bunları alt ettim ve yine ederim. Milletin canını yaktıkları yeter artık. Bu sebebeple BBTV_AETN telifi yiyen arkadaşlar sakın sessiz kalmayın ve karşı bildiriminizi yapın. Kazandığınız her telif hakkı davası bu adamalara vurulan bir darbedir bunu unutmayın. BBTV-AETN konusunda çok doluyum ve bu adamların mağduru olan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.

öyle diyorsunda 10 gün çok uzun bir zaman.Adam o videoyu indexten düşürdümü işini yapmıştır zaten.

öyle diyorsunda 10 gün çok uzun bir zaman.Adam o videoyu indexten düşürdümü işini yapmıştır zaten.

Haklısın 10 gün uzun süre ama kanal kapanmasından iyidir gözüyle bakıyorum. Çünkü bu adamlar telife bir başladımı ardı arkası kesilmez. Makineli Tüfek gibi telif atarlar ta ki kanalınız kapanana kadar. Hoş ben son zamanlarda karşımızda insan dan çok bir Bot bir program olduğunu düşünüyorum. Eskiden bu adamlara "karşı bildirim" bile yapılamıyordu. Youtube bir şekilde kabul etmiyordu, artık bu BBTV_AETN in saçmalıklarından onlarda sıkılmış olacaklar ki "karşı bildirimleri" işleme alıp BBTV-AETN aleyhine sonuçlandırabiliyorlar.

Neyle savaşıyorsunuz anlamadım? Videolarını ya da ses dosyalarını kullandığınız büyük kuruluşlar bu bahsettiğiniz BBTV_AETN gibi kurumlar ile anlaşıyor işte. History Channel'ın işini görüyor yani bu BBTV.

Savaşıcam diyorsunuz da savaştığınız kişi BBTV değil telif haklarını ihlal ettiğiniz kurumlar.

Neyle savaşıyorsunuz anlamadım? Videolarını ya da ses dosyalarını kullandığınız büyük kuruluşlar bu bahsettiğiniz BBTV_AETN gibi kurumlar ile anlaşıyor işte. History Channel'ın işini görüyor yani bu BBTV.

Savaşıcam diyorsunuz da savaştığınız kişi BBTV değil telif haklarını ihlal ettiğiniz kurumlar.

Ben bu konunun sahibi değilim. Konunun sahibi ses, fotoğraf ve video paylaşımıyla biyografi videosu yapan arkadaş. Ben BBTV_AETN in ne olduğunu iyi biliyorum. Yukarıda açıkladım zaten bu konu altında mesajlarımda. BBTV_AETN in History Channel, Discovery gibi kurumların "watchdog" u yani "Bekçi Köpeği" işlevi gördüğünü de biliyorum. Benim savaştığım tamamen BBTV_AETN dir. Bu forumda da çok kişinin bunlardan canının yandığını iyi biliyorum. Yukarıda detaylı açıkladım mesajlarımda.

bu konunun sonucu merak ettim arkadaşlar. [MENTION=9127]PreludeBB2[/MENTION] bilgi paylaşırsan sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri