Özgün Videolu PK Açık Youtube Kanal Satışı (Sürekli Güncel)

• Kullanıcı BUSENUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Merhaba hem basliginizi uplamis olayim hem de bilginize guvenerek bi soru sorayim. PK acik alinan kanal halihazirda adsense e bagli diyelim ve onceden odeme alinmis vs. kanali satin alinca bu adsense ile odeme yontemini degistirip mi devam etmek gerekir. yani mail kullanici adi vs eski sahibin. yoksa bu adsenseden cikartip kanali yeni adsense acip onu baglamak mi daha sagliklidir.

Adsense kanalla aynı mailde ise satmadan önce mutlaka ödeme profili sadece o hesaba mı ait olup olmadığını kontrol edin. Adsense'den başka bir maile yönetici yetki verin, ardından daveti kabul edip yeni gmailden "ÖDEME YÖNTEMİ " yani iban eklemeyi deneyin. Ödeme profiliyle alakalı bir hata alrısanız o gmailden o adsenseyi ayıramazsınız. Ana gmail ne ise ödeme yönetimi ona ait kalacaktır.

Kanalı sattığınızda alan kişi adsense değiştirmeli tabi, sonuçta sizin adsense hesabınıza bağlı. Eğer kanal alıcısı iseniz kanalı kendi adsensenize taşıyacaksınız. Yani her türlü alan veya satıcı fark etmez, alan kişi adsense değişimi yapar eğer mevcut bir adsenseyle beraber satılmadıysa

Adsense kanalla aynı mailde ise satmadan önce mutlaka ödeme profili sadece o hesaba mı ait olup olmadığını kontrol edin. Adsense'den başka bir maile yönetici yetki verin, ardından daveti kabul edip yeni gmailden "ÖDEME YÖNTEMİ " yani iban eklemeyi deneyin. Ödeme profiliyle alakalı bir hata alrısanız o gmailden o adsenseyi ayıramazsınız. Ana gmail ne ise ödeme yönetimi ona ait kalacaktır.

Kanalı sattığınızda alan kişi adsense değiştirmeli tabi, sonuçta sizin adsense hesabınıza bağlı. Eğer kanal alıcısı iseniz kanalı kendi adsensenize taşıyacaksınız. Yani her türlü alan veya satıcı fark etmez, alan kişi adsense değişimi yapar eğer mevcut bir adsenseyle beraber satılmadıysa

ben bir kanal satin aldim da. kanal maili ve adsense maili farkli. yani bu durumda yeni adsense acip onu mu baglamaliyim sizce. kusura bakmayin baya uzak kaldigimdan piyasadan tamamen unutmusum bu olaylari

ben bir kanal satin aldim da. kanal maili ve adsense maili farkli. yani bu durumda yeni adsense acip onu mu baglamaliyim sizce. kusura bakmayin baya uzak kaldigimdan piyasadan tamamen unutmusum bu olaylari

Kanalın para kazanma sekmesindeki ilişkilendirilmiş adsense hesabı kısmında yer alan publisher ID ile size verilen adsensenin publisher ID'si aynı ise kanal o adsense ile ilişkilendirilmiştir. Yani eğer pinsizse pinletebilir ödeme alabilirsiniz.

Kanalın para kazanma sekmesindeki ilişkilendirilmiş adsense hesabı kısmında yer alan publisher ID ile size verilen adsensenin publisher ID'si aynı ise kanal o adsense ile ilişkilendirilmiştir. Yani eğer pinsizse pinletebilir ödeme alabilirsiniz.

onceden uzun süre odeme alinmis. kendi banka hesaplari vs girilmis yani adsense e. bunu degistirip direkt devam edebilir miyim yani tekrar adsense acmadan. ozgun bir kanal ben de ayni kategoride ozgun icerige devam edecegim. saglam olsun istiyorum o yuzden

onceden uzun süre odeme alinmis. kendi banka hesaplari vs girilmis yani adsense e. bunu degistirip direkt devam edebilir miyim yani tekrar adsense acmadan. ozgun bir kanal ben de ayni kategoride ozgun icerige devam edecegim. saglam olsun istiyorum o yuzden

Bu bir ticaret konusudur, ticari konuları çok fazla meşgul etmeyin gerekli cevabın da verildiğini gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri