Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense kanalla aynı mailde ise satmadan önce mutlaka ödeme profili sadece o hesaba mı ait olup olmadığını kontrol edin. Adsense'den başka bir maile yönetici yetki verin, ardından daveti kabul edip yeni gmailden "ÖDEME YÖNTEMİ " yani iban eklemeyi deneyin. Ödeme profiliyle alakalı bir hata alrısanız o gmailden o adsenseyi ayıramazsınız. Ana gmail ne ise ödeme yönetimi ona ait kalacaktır.
Kanalı sattığınızda alan kişi adsense değiştirmeli tabi, sonuçta sizin adsense hesabınıza bağlı. Eğer kanal alıcısı iseniz kanalı kendi adsensenize taşıyacaksınız. Yani her türlü alan veya satıcı fark etmez, alan kişi adsense değişimi yapar eğer mevcut bir adsenseyle beraber satılmadıysa
ben bir kanal satin aldim da. kanal maili ve adsense maili farkli. yani bu durumda yeni adsense acip onu mu baglamaliyim sizce. kusura bakmayin baya uzak kaldigimdan piyasadan tamamen unutmusum bu olaylari
Kanalın para kazanma sekmesindeki ilişkilendirilmiş adsense hesabı kısmında yer alan publisher ID ile size verilen adsensenin publisher ID'si aynı ise kanal o adsense ile ilişkilendirilmiştir. Yani eğer pinsizse pinletebilir ödeme alabilirsiniz.
onceden uzun süre odeme alinmis. kendi banka hesaplari vs girilmis yani adsense e. bunu degistirip direkt devam edebilir miyim yani tekrar adsense acmadan. ozgun bir kanal ben de ayni kategoride ozgun icerige devam edecegim. saglam olsun istiyorum o yuzden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.