ozgun vıdeom 301 ızlenmıs 376 begenılmıs anlamadım

A
  • Kullanıcı abab112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
A

abab112

Guest
ozgun attıgım vıdeom 301 ızlenmıs 376 begenılmıs ole kalmıs nasıl oluyor anlamadım. 2 gundur bole gorunuyor... Vıdeom cok komık ızlettıgım adamlar gulmekten altına ısedı... Bızzat basrol bende...

vıdeomun hıt olacagını sezmıstım valla spam yapana telıfı atarım :D cok komık vıdeom ya sukur mukemmel ozgun vıdeo fıkrım var bu daha cok tutacak yabancı ozgun ıngılızce konusuyorum vıdeoda tbm de calıstım guzel fıkırler tutuyor mus bunu gordum... Spam vıdeoda ekmek yok ekmek ozgun fıkırlerde

tabiki özgün.broadcast yourself :) 301 izlenmeyi geçen videoları hemen yazmıyor youtube bir süre sonra düzeltiyor izlenmeyi

tayfun'dan gelsin , hadi yine iyisin iyisin iyisin
:D

tebrikler devamını dilerim .

Hocam rica etmeyin lütfen videomu göstermek istemiyorum güvensizim bu konuda şimdi spamlanır eder kanalımı istemeyenler şikayet eder yazıktır emeğime...

videoyu yolla bakayım 100 hitte burdan kazan merak ettim

Yayinlama sakin videonu.En azindan burada degil.Ingilizcen varsa eger yabanci yt forumlari var.Oradan bilgi alabilirsin hani ne tur seylerle devam edebilirim gibisinden.Burada paylasma ama.Iyi insanlar oldugu kadar kotuleride var.Cekemeyenler,baskasinin emegine konmak isteyenler.Bi koysan zibilyon tane spamlanir,hangi birine telif atacaksin? Hic risk alma.

üzgünüm hocam kusura bakmayın valla çok emek harcadım...

hocam rasgele gezerken bitane videoya rasladım sizin dediginiz gbi 301 takılı ve begeniside sizin dediginiz kadardı ama video çok saçma geldi nasıl bukadar hit alabilir dedim kendi kendime, kesin ya sayfa yada baska bisey var fakat siz arkadaslarım, gülmekten altına yaptı dediniz o video deyil sanırım ama oysada merak etmeyin sömürmedim =)

Videoların içine kanalının linkini göm faydasını görürsün hem çok fazla paylaşılmaz hemde paylaşılsa bile linki gören gelir.

hocam rasgele gezerken bitane videoya rasladım sizin dediginiz gbi 301 takılı ve begeniside sizin dediginiz kadardı ama video çok saçma geldi nasıl bukadar hit alabilir dedim kendi kendime, kesin ya sayfa yada baska bisey var fakat siz arkadaslarım, gülmekten altına yaptı dediniz o video deyil sanırım ama oysada merak etmeyin sömürmedim =)

Nasıl bi video izlediğiniz :D konusu ne benim videolar bi seneryoya göre oynuyorum :D kafadan bi seneryo yaz ona göre davan et öle bnim videolar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri