özgün videom nasıl yorumlarınızı bekliyorum

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
Haklısın hocam oynamadan önce bende aynen senin gibi düşünüyordum bu ne ya piksel piksel diyordum.
Fakat başladıktan sonra iş değişiyor :) Oyun gerçekten güzel gelmeye başlıyor.
İnsanların çok izlemesinin nedeni ise bence bir senaryo olmaması ve izlenen kişinin yorumu.

Haklısın hocam oynamadan önce bende aynen senin gibi düşünüyordum bu ne ya piksel piksel diyordum.
Fakat başladıktan sonra iş değişiyor :) Oyun gerçekten güzel gelmeye başlıyor.
İnsanların çok izlemesinin nedeni ise bence bir senaryo olmaması ve izlenen kişinin yorumu.

peki hocam tşk ederim açıklaman için

hocam güzel olmuş ama sanki bir ders dinliyormuş gibi izledim :) biraz daha böyle hebele hübele birşey yaparsan daha güzel olur sonuçta bunları izleyenlerin yaş ortalaması genelde düşük ve hoşlandıkları tarz dam dum birşey belki izlemişsindir youtubeda muratabigf diye biri var bu kişi dediğim tarzda takılıyor ve izleyicisi çok fazla :D nacizane tavsiyem

Hocam beğendim fakat slayfer arkadaşa katılıyorum biraz daha canlı bi şekilde anlatabilirsin. :)) Kazancın bol olsun..

hocam güzel olmuş ama sanki bir ders dinliyormuş gibi izledim :) biraz daha böyle hebele hübele birşey yaparsan daha güzel olur sonuçta bunları izleyenlerin yaş ortalaması genelde düşük ve hoşlandıkları tarz dam dum birşey belki izlemişsindir youtubeda muratabigf diye biri var bu kişi dediğim tarzda takılıyor ve izleyicisi çok fazla :D nacizane tavsiyem

tşkler hocam ikinci videoyuda paylastım sanırım biraz daha sölediginiz tarza yakın oldu :cool:

---------- Mesaj saat 23:41:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:56 civarında gönderildi. ----------

Hocam beğendim fakat slayfer arkadaşa katılıyorum biraz daha canlı bi şekilde anlatabilirsin. :)) Kazancın bol olsun..

tşkler hocam yorumlarınız için

Bu işte ne kadar çok küfür o kadar 10-18 yaş arası ergen kitlesi, sabit.

Biraz küfür biraz kalite birazda krık olucaksın dogaclama espiriler üretim oyun ile kurgulayacaksın sana tavsiyem once oyna oyunun üzerine seslendirme yap Gördügüm kadarı iel kendini hem oyun oynamaya hemde yorumlamaya veremiyorsu kendi sesin arka planda kalmış sesin ön planda olucak sadece oyunu degil kendinide göster arada durdur oyunu kendinden bişeyler anlat olmamış olayları olmuş gibi hayatını anlatabilirsin ps4 parası biriktiriyorum kayıt cihazı ile birlikte alınca bence bu sektöre giricem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri