Arkadaşlar maalesef benim başvurum da reddedilmiş. Ancak tam olarak bir sebep belirtilmemiş

Sadece kanalınızı geliştirmek için aşağıdakileri inceleyin vs diyor. Aşağıdaki iki link de bozuk zaten.
5 aylık kanal - özgün içerik - 50 video - 770 abone - 650k izlenme kabul olmazsa nereye kadar daha geliştireceğiz anlamadım.
[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] [MENTION=13676]elfida[/MENTION] [MENTION=7898]handsomexx[/MENTION] [MENTION=8385]Narqotik[/MENTION]
-------------------------------------------------------------------------
BENDE DE DURUM AYNI ŞÖLE BİŞİ YAZMISLAR BİR HALT ANLAMADIM: TAMAMEN ÖZGÜNDE OLSAK OLMUCAK BU İŞ ANLAŞILDI
Thank you for your interest in the YouTube Partner Program. Applications are reviewed for a variety of criteria, including but not limited to the size of your audience, country of residence, quality of content, and compliance with our YouTube Community Guidelines and Terms of Use.
At this time, we are unable to accept your application. To continue building your channel, you may be interested in the following resources:
Promoted Videos: discover how to surface your videos to the YouTube community (Note: only available in certain countries)
Optimization tips: optimize your channel
Partnership Criteria for general qualifications
Thank you for understanding.
The YouTube Team
İNSAN ÖZGÜNLÜKTEN DE SOĞUYO YA ÖÖFF
---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------
weberesice BEN KANALIMDA GELİŞMİŞTE ÜLKE SECENEĞİNİ TÜRKİYE OLARAK BIRAKIOM ÜLKEYİ. ZATEN PARA KAZANMADA AÇIK HİÇBİŞİ .. ÖYLECE KALSIN...BELKİ BAKARSIN TBM ARTAR

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------
[/COLOR [MENTION=11020]aykut267[/MENTION] [MENTION=13676]elfida[/MENTION] [MENTION=7898]handsomexx[/MENTION] [MENTION=8385]Narqotik[/MENTION]
elfida napcaz şimdi sen de forum doldurup geçebildinmi... partnere?? ne yapmamız lazım geçmemiz için bir barajmı var... 10bin abone 1 milyon izlenme gibi? bizi bilgilendirirmisin elfida?