Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben spam yapiyorum. Spamdan 2 tane bronz plaket aldim onda gözüm yok ama spam olarak gold alamam. Youtube'da calistigim 3,5 sene icinde zaten bircok hedefime ulastim. Cok sayida araba degistirdim. Ev parasi biriktirdim. Senede 2-3 kere tatile gittim. Hic düsünmeden harcadim, sactim, savurdum. Gecenlerde de istedigim yeni model arabami aldim. Hedeflerime gelicek olursak hala bircok hedefim var. Ilk hedefim artik özgün olabilmek, diyorum ki keske ilk olarak özgün baslamis olsaydim. Bunca hedefime ulasana kadar cok stress, sorunlar yasadim. Sürekli olarak inis, cikislar beni cok yordu. Zevk aldigim, sevdigin bir kategoride özgün olarak calisip basarili olmak istiyorum. 1 milyon aboneye ulasip Gold button almak, ayda 4 haneli $ gelirimin olmasi ve seviyeli bir takipci kitlemin olmasi. Ünlü olmak TV'ye cikmak hayalinde hic olmadi. Sponsorluga gelirsek sponsorluk almayi degil de sponsorlugu vermek tercihimdir.
Bronz butonmu var hic duymadim ve googleda gumus altin ve elmas dan bahsediliyor sadece...
Spamla kazandigin icin har vurup harman savurman normaldir.. sayisal lotodan cikmis gibi bisiy neticede...
Umarim hedeflerini gerceklestirebilirsin olabildigince en kisa zamanda![]()
oncelıkle kategorısını bılemedım en bastakıne yazayım dedım...
Merak ettıgım %100 ozgun arkadaslar yt dekı "tamam ben oldum" dıyecegınız hedef noktanız nedir?
Maddi hedefiniz (aylık x kadar kazanc hayalim)
veya
yt tarafından onurlandırılmak ıstedıgınız (silver, gold button olayları)
veya
sizinle sponsorluk anlasması yapmasını hayal ettiğiniz bir firma
veya
ünlü olmak tv ye cıkmak vs vs...
Ben cevabımı vereyım![]()
Maddi hedef yok masraflarımı gıdersın yeter,
Silver alıcama ınanıyorum en kotu 2 sene sonra, gold işi ıse mumkun değil
Marka vermiyim ünlü kırtasıyeler ve yapı marketlerı (beleş malzeme ne kadan güzel)
Derya Baykalın programına cıkmak
Hayaller ve umutlar olmadan bu iş olcak gibi değil![]()
Ve tabii bu hayallerdende utanmadan söylemek lazım hem yazınca bırseylerı gerceklesmesi için evrene mesaj yollamıs oluyorsunuz![]()
acaba kımler kımler neler hedeflıyor cok merak edıyorum cıdden![]()
Aynı görüşteyim tek farkıHayaller olmasa 1 dk bile uğraşmam.(Spam yapıyorum)
Benim hedefim üstü açık bir spor araba ve geçimimi sağlayacak para
aylık 2 bin tl gelir iyi olur
Nerden nereyeİyi kazandığın zamanları hatırlıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.