Özgünde Patlama Mantığı Sizce Nedir ?

• Kullanıcı K-Life
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Şu an konuyu okuyanların gözünde bu şekilde canlanıyorsun kardeş :D

iK4OjUF.gif

o kadar degil ya 3-5 kazanıyoz çok şükür diyelim :)

Hocam YouTube nin güncelleme yaptığı dönemdi izlenimlerin patlama yaptığı dönem bende de oldu aynı durum

Sent from my iPhone using Tapatalk

hm bida o şanş gelmicek yani :(

Ben 2 senedir özgündeyim en büyük kanalım şu an günlük 1k almıyor daha ne istiyorsun ne güzel işte :)

youtubedan anlayaadın ve 200 k yı geçik abonen günlük 1 m ye yakın izlenimin var. ilginç...

Hocam YouTube nin güncelleme yaptığı dönemdi izlenimlerin patlama yaptığı dönem bende de oldu aynı durum

Hocam, youtubenin güncelleme yaptığı dönemler demişsiniz de. Bu dönemler de ne oldu ki böyle izlenimler patladı gitti.

Bende konuyu açan arkadaşın konusuna yakın bir konu açtım. 5 ay önceki attığım 20 video ile günlük 20 k ya yakın izlenim geliyor. ama sonradan atılan videolar tırt 100/200/300 misali. bunun başka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.

Hocam, youtubenin güncelleme yaptığı dönemler demişsiniz de. Bu dönemler de ne oldu ki böyle izlenimler patladı gitti.

Bende konuyu açan arkadaşın konusuna yakın bir konu açtım. 5 ay önceki attığım 20 video ile günlük 20 k ya yakın izlenim geliyor. ama sonradan atılan videolar tırt 100/200/300 misali. bunun başka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.

5 ay önce attığın videolar ya sıralamaya girmiştir izlenme bölgesine bakarak anlayabilirsin hangi ülkenin ilk sayfasında çıktığını yada çok izlenen bi videonun yanında önerilen video olarak çıkıyodur bu tür soruların cevabını en kolay analytics sayfasında görebilirsiniz aslında en detaylı bilgiyi orası verir

5 ay önce attığın videolar ya sıralamaya girmiştir izlenme bölgesine bakarak anlayabilirsin hangi ülkenin ilk sayfasında çıktığını yada çok izlenen bi videonun yanında önerilen video olarak çıkıyodur bu tür soruların cevabını en kolay analytics sayfasında görebilirsiniz aslında en detaylı bilgiyi orası verir

hocam dönüş için teşekkürler. analistikten bakıyorum her alanda detaylı inceliyorum. ingilizce içerik olduğu için. abd zaten direkt ilk ülke olarak çıkıyor.

biraz önce 2015 analistik raporlarını inceledim, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında sıçrayışlar oluyor özellikle.

hocam dönüş için teşekkürler. analistikten bakıyorum her alanda detaylı inceliyorum. ingilizce içerik olduğu için. abd zaten direkt ilk ülke olarak çıkıyor.

biraz önce 2015 analistik raporlarını inceledim, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında sıçrayışlar oluyor özellikle.

Hocam analyticsten trafik kaynak raporlarına baktın mı orası kesin sonuç verir aslında hangisi fazla o kısımda

Aynı durum benim kanallarımda da oldu takip ettiğim kanallardan bazıları 2 ayda 20.000 aboneden 100 150 bin aboneye fırladı bunun nedeni güncelleme sırasında birçok kişinin videoları ilk sayfalara çıktı sonrasın da YouTube sistemini tamamen değiştirdi daha önceleri videoya girdiğin bir bir kelime seni ilk sayfalara çıkarıyordu şimdi durum daha farklı özgün kanalların ve öne çıkması için farklı bir sistem kullanıyorlar benimde o dönemde her attığım video 2 güne 10 bin oluyordu neden bazı Türk özgün kanalların video izlenimleri düştü milyon aboneli kanalların videoları eskisi kadar izlenmiyor

bunda anlamıcak ne var? 1 videon çok hit almış tutmuş yani zamanla rekabet ortamında geriye düşmüş yavaş yavaş o videonu analytic incelersen bulursun. Onun gibi videolar tutturman lazım.

olay tamamen aramalarda üst sırada olmanın yanı sıra ben en önemli altın kural : Önerilenler kısmında izlenmesine bakıyor. Bendede iyi fırladığı zamanlar oluyodu sonra önerilenlerden çıkınca düşüş oluyordu baya bi :)

youtubedan anlayaadın ve 200 k yı geçik abonen günlük 1 m ye yakın izlenimin var. ilginç...

ne dedigini anlıyamadım .

çok haklısın hocam . işte neden böyle anlamış degilim halen.

analytics doğru bilgi tam olarak verdigini düşünmüyorum . çünkü videoların serisini oluşturdum . ya tamam izlenimler iyi ama neden tüm abolerim izlemiyor videoyu izlese eminim günlük izlenimimin 3 milyondan aşagı düşmez.

Hasbinallu ve ni'mel vekil yahu.
Töbe töbe. Kardeş kafan güzel mi senin. Milletin yt konusunda darmadurman olduğu bu dönemde böyle konu açıyorsun hala da yok öyleydi böyleydi diyorsun.
Video yükleyip kazanmana devam et, hiiiç sesini çıkartma.
Haline de şükret.

Son düzenleme:
Hasbinallu ve ni'mel vekil yahu.
Töbe töbe. Kardeş kafan güzel mi senin. Milletin yt konusunda darmadurman olduğu bu dönemde böyle konu açıyorsun hala da yok öyleydi böyleydi diyorsun.
Video yükleyip kazanmana devam et, hiiiç sesini çıkartma.
Haline de şükret.

ustam ben buranın kurallarını bilmiyorum daha yeni üyeyim . sadece sorunları ve çözümler konusunda ben bi konu açmak istedim ve arkadaşlarla tartışmak istedim durumu . belki bundan yola çıkarak güzel sonuca erişiriz . " Töbe,Töbe " demenizdeki amaç nedir. çözemedim .

ustam ben buranın kurallarını bilmiyorum daha yeni üyeyim . sadece sorunları ve çözümler konusunda ben bi konu açmak istedim ve arkadaşlarla tartışmak istedim durumu . belki bundan yola çıkarak güzel sonuca erişiriz . " Töbe,Töbe " demenizdeki amaç nedir. çözemedim .

Kötü niyetli biri değilsin kardeşim boş ver rica etsem kanalı pm den alabilir miyim bende özgün oyun kanalı çalışıyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri