Özgünde Sınır Varmı

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merabalar herkese kolay gelsin

Aksam üstü aldıgım bir kararla küçük kardeşlerimizin oynadıgı oyunların özgün videosunu çekmeye basladım bu Flash oyun die tabir edilen oyunlardan şuanda 10 adet çekim yaptım sizlere sorum şu ben bu videoları örnek verim 100 adet oluncaya kadar yüklemicem diyelim 100 adet olunca yüklemeye baslarsam 100ünüde aynı zamanda atıcagım için youtube kanalına Youtube bunları spamdan sayarmı sizce ve bu tür videoları çekip partner kanallara kabul saglarmıyım yoksa illa partner kanalların oyun yükleyin dediği oyunlar Gta Call of duty tarzında oyunlarmı

Dostum adsense'ye bağla kanalı 100 tane birden atmak yerine günde 5 10 tane at eğer kanalın tutarsa iyi bi partnere geçersin illaha partner diyorsan

valla kendi cekimin olacagı için ve yeni kanala atıcaksan eger sıkıntı cıkarmaz

Bir kanala özgün diyebilmen için videoları düzenli ve belirli bir süreye göre video paylaşılmalı hocam bence.

Onu geçtim dediğiniz kategori süreklilik gerektiren bir şey yani bence siz o videoları günde 1-1 atsanız daha kara girersiniz.

Arkadaslar ben bu sekilde sadece partnere geçene kadar kullancam sonra silicem videoları baska bir bos kanala tasıcam ondada partnere geçene kadar durcak sürekli bu tarz özgün çalışmıcam :d 100 video birden atmamın sebebi baska bir kanalda denedim benimkilerden daha kkötü oyunlar bile 20 tanesi 2 günde 1kya yakın gösterim aldı toplamda yani partnerlerde günlük 100 izlenim ve 1 haftalık 2000 falan istiyorlar ya yani uzun lafın kısası hocam sürekli durmıcak aynı kanalda sürekli kanal değiştircek bu videolar

Video izlenimlerinde bir youtube ziyaretçileri ile gelen izlenimler vardır ve birde google aramaları ile gelenler. Youtube için hepsini birden yüklemen ziyaretçi yönü ile farketmiyor. Ama niş bir çalışma yapacaksan, google dan ziyaretçi çekmek için günlük yüklediğin videoların az sayıda ve istikrarlı (devamlı) olması gerekir.

Videoların özgün olsa bile, hepsini birden yüklemen durumunda youtube sizden videoların kullanım haklarının size ait olduğuna dair kanıtta bekleyebilir.

Video izlenimlerinde bir youtube ziyaretçileri ile gelen izlenimler vardır ve birde google aramaları ile gelenler. Youtube için hepsini birden yüklemen ziyaretçi yönü ile farketmiyor. Ama niş bir çalışma yapacaksan, google dan ziyaretçi çekmek için günlük yüklediğin videoların az sayıda ve istikrarlı (devamlı) olması gerekir.

Videoların özgün olsa bile, hepsini birden yüklemen durumunda youtube sizden videoların kullanım haklarının size ait olduğuna dair kanıtta bekleyebilir.

hocam dediğim gibi uzun süre tutmıcam videoları zaten 1-2 haftada 5k izlenim yeter bana partnere sokunca silicem videoları

Şuan bende yapıyorum bu işe ve 2 hafta gibi kısa sürede 120 bin izlenmeye geldim :)

para kazanma hemen yanar yanması lazım yani bende özgün video çektim en fazla kazandıgım para 3.50 dolar :D direk para kazanmalar yanıyordu birde direk 100 tane atman yanlış benden sana tavsiye 20 tane video çek her gün 3 tane salla bak bakalım videolar tutucak mı tutar eğer devam et tutmassa başka şeylere yönel bende özgün video çektim sadece 1 tane 1500 izlenım geldi spamcı biri olarak çok az ama özgüncü olarak tatmin ve gurur verici devamı gelir gibi sende böyle yap ama 50 100 izlenimde gelse bırakma devam et derim

---------- Mesaj saat 20:55:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:20 civarında gönderildi. ----------

hocam dediğim gibi uzun süre tutmıcam videoları zaten 1-2 haftada 5k izlenim yeter bana partnere sokunca silicem videoları

niye siliyorsun devam et attıgın videoları başka kanala at birini gine özgün olarak birinide partner olarka devam edersın partnerdeki videoları silersin hatta

para kazanma hemen yanar yanması lazım yani bende özgün video çektim en fazla kazandıgım para 3.50 dolar :D direk para kazanmalar yanıyordu birde direk 100 tane atman yanlış benden sana tavsiye 20 tane video çek her gün 3 tane salla bak bakalım videolar tutucak mı tutar eğer devam et tutmassa başka şeylere yönel bende özgün video çektim sadece 1 tane 1500 izlenım geldi spamcı biri olarak çok az ama özgüncü olarak tatmin ve gurur verici devamı gelir gibi sende böyle yap ama 50 100 izlenimde gelse bırakma devam et derim

---------- Mesaj saat 20:55:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:20 civarında gönderildi. ----------

niye siliyorsun devam et attıgın videoları başka kanala at birini gine özgün olarak birinide partner olarka devam edersın partnerdeki videoları silersin hatta
baskan birde Emekthor abinin tavsiyesiyle açıklama kısmını aklına gelebilcek tüm dilllerden Başlık kısmınıda ingilizce giricem sence izlenim çekermi :D

bence, kapanmaz diye bir şey yok. Çünkü geçenler özgün çalışan birinin kanalı, sahte teliften kapanmıştı biliyorsunuz . Ayrıca oyun videoları da tam özgün olmuyor . (yayımcı şirketten, yada içinde çalan müziklerden telif alabilirsin)

Partner firmaları oyunun türüne bakmaz. Topluluk kurallarına aykırı değilse. ve Özgünse kabul edilir.

Günlük at videloları private yada unlisted yap daha sonra istediğin zaman hepsini birden yayınla derim.

yok tek tek at her gün, iyi olmaz öyle

karıştırma oraları amaç başka :D günde 50 iyi :D ;)

---------- Mesaj saat 21:04:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:42 civarında gönderildi. ----------

baskan birde Emekthor abinin tavsiyesiyle açıklama kısmını aklına gelebilcek tüm dilllerden Başlık kısmınıda ingilizce giricem sence izlenim çekermi :D

aynen her türlü sana adam çeker başlık ingilizce açıklama etikette ortaya karışık :D

aynı anda video basmak günlük beslemeden daha karsızdır. günde 5-10 arası atın ya da 3-5 arası atın bu sayede kanalınız güncel kanal görünür ve videolarınızın bulunma ihtimali yükselir. Kesinlikle bir anda atmanızı tavsiye etmem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri